Agmourk Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα, Έχω ένα σχετικά παράξενο πρόβλημα. Όπως όλοι ξέρετε τα Windows 10 έχουν κάποια gestures με το touchpad. Μεταξύ άλλως υπάρχουν οι εξής χειρονομίες με τρία δάχτυλα: swipe up για τον task manager, swipe down για εμφάνιση της επιφάνειας εργασίας και πάτημα με τα τρία δαχτυλα για άνοιγμα της Cortana. Μετά απο πολλές εγκαταστάσεις και απεγκαταστάσεις διαφόρων εκδόσεων drivers της Synaptics για το touchpad μου, κατάφερα με λίγο πείραγμα στην registry να ενεργοποιήσω το αντίστοιχο swipe up. Τα υπόλοιπα δεν λειτουργούν. Παρόλο που ότι παράθυρο και να έχω ανοιχτό λειτουργεί το swipe τέλεια, με τον Chrome δεν θέλει να δουλέψει. Απο ότι διάβασα ο Chrome έχει δικά του gestures τα οποία εμποδίζουν τα αντίστοιχα των Windows (μια ζωή στην αντίδραση η Google :-P ). Ξέρει κάποιος κάποιον τρόπο να απενεργοποιήσω τα αντίστοιχα του Chrome ή να φτιάξω κάπως το touchpad ώστε να δουλεύουν τα gestures ρολόι χωρίς πείραγμα της registry? Να σημειώσω ότι όταν πέρασα απο 8.1 σε 10, τα gestures λειτουργούσαν ρολόι, και αυτό συνέβη όταν έκανα πρώτη φορά format τον υπολογιστή. Δοκίμασα τον driver απο τα 8.1, και μετά αναβάθμιση σε αυτόν που χρησιμοποιούν τα 10, αλλά τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα