Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον μαγκες στο σπιτι εχουμε εδω και σχεδον 6 χρονια vodafone ( απο τοτε που ηταν hol) 24αρα συνδεση. Πριν την vodafone ειχαμε οτε. Τον πρωτο καιρο αφου μπηκαμε vodafone τα πραγματα ηταν πολυ εντυπωσιακα εκανα test 17-18 mbps. Αυτο ομως σταδιακα αρχησε να πεφτει, αυτη την στιγμη αμα πιασω 10 θα βγω να ριξω πυροτεχνηματα στο μπαλκονι. Επιπλεον, επειδη παιζω online πολυ χρειαζομαι οσο το δυνατον μικροτερο latency και τους πηρα τηλεφωνο να με βαλουν σε fastpath, η ταχυτητα επεσε καπου στα 15-16 ( ξαναλεω τωρα παλευει να ξεπερασει το 10αρι). Φυσικα τo χαμηλο latency μεσα σε ενα χρονο ( πολυ εβαλα) ηταν παρελθον, οσες φορες τους πηρα τηλ μου ειπαν ειναι ενεργοποιημενο αλλα οτι game και να βαλω κατω απο 90ms δεν παει , ενω οταν ενεργοποιηθικε πρωτη φορα ημουν στα 30-50. Προσωπικα εχω σκασει με την ολη κατασταση. Καθε φορα κλεινω wifi, apps που παιρνουν bandwith κλπ κλπ αλλα καθε φορα παιρνω τα π@π@ρια μου. Τηλεφωνο που παιρνω τεχνικη υποστηριξη καθε φορα μου λενε " εμεις εδω ολα καλα τα βλεπουμε , η συνδεση σου πεταει". Γενικά το πρόβλημα είμαι στον σταθερό όπου ότι και να κάνω το browsing είναι άθλιο σε σημείο που να χρειάζεται να κάνω pause ενα βίντεο 720p στο youtube για να το "φορτώσει" η να χρειάζομαι 10-20 δευτερόλεπτα να φορτώσω το insomnia. Το wifi κινείται σε λίγο καλύτερα επίπεδα αλλά και πάλι υπάρχει θέμα στο browsing.

Στο μεταξυ τους ειπα θα παω οτε, κινησαν γη και ουρανο για να μας κρατησουν, μου εδωσαν νεο προγραμμα απεριοριστα αστικα, 5 ωρες κινητα και VDSL στα 24.90. Για το vdsl μου ειπαν συγκεκριμενα " ο τεχνικος διπλα μου λεει οτι η γραμμη πιανει μεχρι 29 και οτι θα εχω σταθερο 24αρι με σπαμπανεβασματα μεχρι τα 29". Εχει περασει ενας μηνας απο εκεινο το τηλεφωνημα vdsl δεν εχω παρει ουτε σαν δειγμα, τους παιρνω τηλεφωνο μου λενε περιμεναμε την εγκριση σας ( !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ) και διαφορες ιστοριες δικιες τους. Το αστειο της υποθεσης ειναι οτι ο ΟΤΕ μου ειπε οτι δεν μπορει να δωσει vdsl. Πραγματικα δεν περιμενα τετοια συμπεριφορα απο την vodafone και ειδικα σε πελατη σαν εμενα που δεν εχω καθυστερησει ουτε δευτερολεπτο πληρωμη. Συγνώμη για το κατεβατο αλλά έχω σκασει...

Δημοσ.

Προφανώς η voda ζηλεψε την δοξα της wind και δινει vdsl σε ολους, ανεξάρτητα αν υποστηρίζετε η περιοχή με vdsl ή οχι,

Θελουν να κανουν και δικα τους δικια τρομάρα τους

• Like 3
Δημοσ.

Εάν οι κλήσεις είναι ηχογραφημένες (σου το λένε όταν πάρεις στην υποστηρίξη) πες τους ότι τους έχει ηχογράφηση να σου λένε για αυτή την ταχύτητα και ότι εάν δεν το φτιάξουν θα κάνεις καταγγελία στην ΕΕΤΤ. Εμένα με χρέωσαν 30 ευρώ παραπάνω σε έναν λογαριασμό, για την λήξη ενός προγράμματος που εγώ δήθεν ήξερα, και τους πήρα και τους είπα ότι δεν με ενημέρωσαν ποτέ για κάτι τέτοιο, και δεν το λέει και το συμβόλαιο. Αμέσως εξέτασαν το ζήτημα και μου αφαίρεσαν το ποσό απο τους επόμενουν λογαριασμούς. Εάν ξαναπάρεις, πες θέλω να ηχογραφήσουμε την κλήση όταν θα μου λέτε την εγγυημένη ταχύτητα που θα πιάνω. 

• Like 2
Δημοσ.

Από προσωπική εμπειρία θα σου πω, αν θέλεις το "καλύτερο" internet για online gaming πας στον ΟΤΕ με κλειστά τα μάτια. Έχω αλλάξει αρκετούς παρόχους στο παρελθόν και μόνο με τον ΟΤΕ έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από τη σταθερότητα που έχει (δεν έχω ποτέ αποσυνδέσεις ούτε σκαμπανεβάσματα στο ping). Σε όποιον άλλο πάροχο και αν πας τα ίδια προβλήματα θα συναντήσεις, στην αρχή συνήθως είσαι καλά αλλά με την πάροδο του χρόνου αρχίζουν τα προβλήματα.

Για κάποιον που δεν παίζει παιχνίδια online και θέλει απλά το ίντερνετ για να σερφάρει και να βλέπει τα e-mails του, προφανώς και θα πρότεινα να πάει σε όποιον πάροχο του κάνει την καλύτερη προσφορά αλλά για online gaming μόνο ΟΤΕ. Ότι πληρώνεις παίρνεις..

• Like 1
Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι ουσιαστικά με κοροϊδεψαν με το vdsl, βέβαια μέχρι σε σημείο που το επιτρέπω εγώ καθώς ήμουν 80% σίγουρος ότι απο την στιγμη που οτε δεν μπορεί να δώσει vdsl δεν θα μπορούν ουτς αυτοί απλά διατήρησα μια μικρή ελπίδα. Πάντως θα κάνω αυτό που είπε ο φίλος, θα ζητάω ηχογράφηση κλήσης πριν μου το πουν οι ίδιοι. Βέβαια τους έχω ικανους να πάρουν και να πουν ότι το έβγαλα απο το μυαλό μου το vdsl...

Δημοσ.

Εγώ έκανα αίτηση για αλλαγή απο 24 σε 50 vodafone απο 20/05/2017 και 1 μήνα ακριβως θα κάνει 19/06/2016 θα συνδεθω 

όλοι είναι τα ίδια αν δεν φτίαξουν ένα σωστό δίκτυο που έχου γρμμές και εγω δεν ξέρω απο πότε και βαζουν vdsl

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...