Misokatsu64 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Ειμαι πολυ περιεργος για την σημερινη εκθεση της MS. Εκτος του Scoprio να δουμε τι αλλα χαρτια θα δειξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anthkout Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Εγω νοσταλγω περισσοτερο ενα Saturn 2. Να παιζει blue ray και να δεχεται και κασσετες! :Ρ και το saturn με cd ηταν!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreamkiller777 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Ειμαι πολυ περιεργος για την σημερινη εκθεση της MS. Εκτος του Scoprio να δουμε τι αλλα χαρτια θα δειξει. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
delpro Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 ` H μοναδικη κονσολα που ηταν ετη φωτος πολυ μακρια απο ολα ηταν το Dreamcast ,ειναι το (αγιο δισκοποτηρο ) για εμενα .Tωρα απλα, η μια ειναι λιγο καλυτερη απο την αλλη τπτ αλλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Misokatsu64 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Σωστος!! Χαχαχαχαχα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Misokatsu64 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 ` H μοναδικη κονσολα που ηταν ετη φωτος πολυ μακρια απο ολα ηταν το Dreamcast ,ειναι το (αγιο δισκοποτηρο ) για εμενα .Tωρα απλα, η μια ειναι λιγο καλυτερη απο την αλλη τπτ αλλο. Το πιστευεις ακομα η οχι αλλα αρκετες εταιρειες εμπνεονται ακομα απο την τεχνολογια του Dreamcast. Οπως και να χει παραμενει η πιο αγαπημενη κονσολα για παρα πολλους και γι'αυτο βγαινουν παιχνιδια μεχρι σημερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Le Perv Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Περα απο την πλακα οι περισσοτεροι περιμενουμε τη MS και τη SONY να παρουσιασουν το "μενου" τους στην Ε3. Απο την ΕΑ φαγαμε πανηγυρικη ξενερα, με εξαιρεση 1-2 παιχνιδια. Καποιοι μαλιστα λενε οτι θα ανακοινωθει και η τιμη του Σκορπιου. Ειναι δυνατον? Το Δεκεμβριο δε βγαινει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Misokatsu64 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Βγηκανε κατι νεα τωρα που λενε οτι η τιμη του Scorpio θα παιζει στα 499 δολλαρια. Εαν ισχυει αυτη η τιμη περιμενε στην Ελλαδα να κοστιζει 549 Ευρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreamkiller777 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 διχως το φπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Επίσης να δούμε και το επίσημο όνομα του Scorpio... μόνο εμένα με έχει φάει η περιέργεια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Misokatsu64 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Επίσης να δούμε και το επίσημο όνομα του Scorpio... μόνο εμένα με έχει φάει η περιέργεια? Μπορει να λεγεται XBOX Jaguar lol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gate12345 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Dirt 4 απιστευτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cr3sp0 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Μόνο εγώ πιστεύω ότι επίτηδες "διέρρευσαν" τα 499$ για να δουν αντιδράσεις κοινού και να πράξουν αναλόγως...; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 δεν υπάρχει χώρος στην αγορά για άλλη κονσόλα, όποιος το επιχειρήσει θα φάει τα μούτρα του άσχημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreamkiller777 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 πωωω τι μαπες βγαζουν ρε; χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα