Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γελάνε και τα ντουβάρια με τα 499 δολάρια. Την τιμή ήξεραν να την ανακοινώσουν. Καμιά αποκλειστικότητα της προκοπής που μας τάραξαν στις δευτεράντζες όμως, δεν...

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γελάνε και τα ντουβάρια με τα 499 δολάρια. Την τιμή ήξεραν να την ανακοινώσουν. Καμιά αποκλειστικότητα της προκοπής που μας τάραξαν στις δευτεράντζες όμως, δεν...

Αν δουλευες δεν θα σου φαινονταν πολλα :)

Επισκέπτης
Δημοσ.
Αν δουλευες δεν θα σου φαινονταν πολλα :)

Εγώ που δουλεύω μου φαίνονται πάρα πολλά.

Δημοσ.

Όσοι δύσμοιροι ξενύχτησαν για τη Sony, ατύχησαν... Θα μπορούσαν απλά να έβαζαν να δουν την περσυνή: τα ίδια είπαν.

Τελικά μου φαίνεται ότι την καλύτερη παρουσία την είχε τελικά η Ubisoft...

• Like 1
Δημοσ.

Όσοι δύσμοιροι ξενύχτησαν για τη Sony, ατύχησαν... Θα μπορούσαν απλά να έβαζαν να δουν την περσυνή: τα ίδια είπαν.

Ισχυει. Οσοι φιλοι μου εχουν PS ξενερωσαν φουλ

Δημοσ.

ναι αλλά η ubisoft έχει παραγίνει αναξιόπιστη.. μέχρι να κυκλοφορήσουν τα παιχνίδια της κράτα μικρό καλάθι

Δημοσ.

κοιτα να δεις που το ινσομνια μου επιβαλει ποσα θα μου αρεσουν καθε μερα.

παταω μου αρεσει

Δημοσ.

μέχρι στιγμής...

1)ΕΑ_sports και online multi, αδιάφορη παρουσία (με εξαίρεση το SWB2) 

2)MS_Χboxpro 4K επιδόσεις, multiplatforms αλλά λείπει φανερά πλέον το νέο IP που θα στηρίξει την βελτιωμένη κονσόλα 

3)Bethesda_με τα περσινά εξαιρετικά Prey και Dishonored φέτος ήταν χλιαρή...τα VR Doom/Fallout δεν ξέρω πόσους θα συγκινήσουν (κρατάω το ανατριχιαστικό Evil Within 2)

4)PC...ασχολίαστο

5)Ubisoft_εκπληξη της φετινής Ε3, νέo IP (Skull & Bones) και ο Ancel με το Beyond Good & Evil 2 να κλέβει τις εντυπώσεις

6)Sony_το 16 είχε δώσει υπερθέαμα, φέτος πήγε στα σίγουρα χωρίς να δείξει κάτι που δεν περιμέναμε (το Shadow of Colossus εντυπωσιάζει όπως και το Spiderman της πάντα εξαιρετικής Insomniac)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Nομιζω πως η Nintendo ήταν η καλύτερη φέτος..

Μόνο τα Metroid prime 4 και pokemon για switch ανακοίνωσαν και τα ισοπέδωσαν Όλα!

Δημοσ.

Πιστευω ητανε μια καλη προς μετρια Ε3 φετος, αναμενουμε του χρονου μπας και δουμε κανα νεο Elder Scrolls^^

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...