Rubin074 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Γελάνε και τα ντουβάρια με τα 499 δολάρια. Την τιμή ήξεραν να την ανακοινώσουν. Καμιά αποκλειστικότητα της προκοπής που μας τάραξαν στις δευτεράντζες όμως, δεν...
EMNM Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Γελάνε και τα ντουβάρια με τα 499 δολάρια. Την τιμή ήξεραν να την ανακοινώσουν. Καμιά αποκλειστικότητα της προκοπής που μας τάραξαν στις δευτεράντζες όμως, δεν... Αν δουλευες δεν θα σου φαινονταν πολλα
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Αν δουλευες δεν θα σου φαινονταν πολλα Εγώ που δουλεύω μου φαίνονται πάρα πολλά.
Rubin074 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Αν δουλευες δεν θα σου φαινονταν πολλα Be like...
Rubin074 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Όσοι δύσμοιροι ξενύχτησαν για τη Sony, ατύχησαν... Θα μπορούσαν απλά να έβαζαν να δουν την περσυνή: τα ίδια είπαν. Τελικά μου φαίνεται ότι την καλύτερη παρουσία την είχε τελικά η Ubisoft... 1
SfaliaresSeFeminists Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Όσοι δύσμοιροι ξενύχτησαν για τη Sony, ατύχησαν... Θα μπορούσαν απλά να έβαζαν να δουν την περσυνή: τα ίδια είπαν. Ισχυει. Οσοι φιλοι μου εχουν PS ξενερωσαν φουλ
logistoulis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Όσοι δύσμοιροι ξενύχτησαν για τη Sony, ατύχησαν... Θα μπορούσαν απλά να έβαζαν να δουν την περσυνή: τα ίδια είπαν. Τελικά μου φαίνεται ότι την καλύτερη παρουσία την είχε τελικά η Ubisoft... ναι αλλά η ubisoft έχει παραγίνει αναξιόπιστη.. μέχρι να κυκλοφορήσουν τα παιχνίδια της κράτα μικρό καλάθι
dreamkiller777 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 κοιτα να δεις που το ινσομνια μου επιβαλει ποσα θα μου αρεσουν καθε μερα. Όσοι δύσμοιροι ξενύχτησαν για τη Sony, ατύχησαν... Θα μπορούσαν απλά να έβαζαν να δουν την περσυνή: τα ίδια είπαν. Τελικά μου φαίνεται ότι την καλύτερη παρουσία την είχε τελικά η Ubisoft... παταω μου αρεσει
Geosim79 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 μέχρι στιγμής... 1)ΕΑ_sports και online multi, αδιάφορη παρουσία (με εξαίρεση το SWB2) 2)MS_Χboxpro 4K επιδόσεις, multiplatforms αλλά λείπει φανερά πλέον το νέο IP που θα στηρίξει την βελτιωμένη κονσόλα 3)Bethesda_με τα περσινά εξαιρετικά Prey και Dishonored φέτος ήταν χλιαρή...τα VR Doom/Fallout δεν ξέρω πόσους θα συγκινήσουν (κρατάω το ανατριχιαστικό Evil Within 2) 4)PC...ασχολίαστο 5)Ubisoft_εκπληξη της φετινής Ε3, νέo IP (Skull & Bones) και ο Ancel με το Beyond Good & Evil 2 να κλέβει τις εντυπώσεις 6)Sony_το 16 είχε δώσει υπερθέαμα, φέτος πήγε στα σίγουρα χωρίς να δείξει κάτι που δεν περιμέναμε (το Shadow of Colossus εντυπωσιάζει όπως και το Spiderman της πάντα εξαιρετικής Insomniac)
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Nομιζω πως η Nintendo ήταν η καλύτερη φέτος.. Μόνο τα Metroid prime 4 και pokemon για switch ανακοίνωσαν και τα ισοπέδωσαν Όλα!
NikosKal137 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Πιστευω ητανε μια καλη προς μετρια Ε3 φετος, αναμενουμε του χρονου μπας και δουμε κανα νεο Elder Scrolls^^
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα