georgeγ Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 αγορασα πριν μερικους μηνες smart tv επωνυμης εταιρειας (απο τα φθηνα μοντελα) αλλα δεν την ειχα δοκιμασει ποτε σε χρηση σερφαρισματος στο ιντερνετ την δοκιμασα τωρα και το αποτελεσμα ειναι τραγικο καταρχην ειναι εντελως αχρησιμοποιητη στο ιντερνετ αρα αποκλειουμε περιπτωση ιων youtube oταν παιζει βιντεο και θελεις να γυρισεις μια σελιδα δεν ανταποκρινεται στην εντολη και κολλαει facebook σχεδον αδυνατον να το παρακολουθησεις,μπερδευει τις εικονες αναμεταξυ τους τις γραμματοσειρες κτλ και τρωει κολληματα γενικως σερνεται!!! συμπεριφερεται σαν υπολογιστης χρονολογιας 2000 en τω μεταξυ το συγκεκριμενο μοντελο διαφημιζεται οτι εχει τετραπυρηνο επεξεργαστη χρονολογια 2016 εχω μεινει με το ερωτημα. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ??? μηπως ετσι αργες ειναι ολες οι σμαρτ ή πηρα φθηνο μοντελο η ειναι ελλατωματικο μοντελο? εχω επικοινωνησει με το support του κατασκευαστη και περιμενω απαντηση τους θα ηθελα να μαθω απο χρηστες που εχουν σμαρτ τηλεοραση αν μπορουν να σερφαρουν γρηγορα χωρις κολληματα ειναι γενικο προβλημα των σμαρτ ή μονο της δικης μου? για να μιλησω για google maps street view εκει κολλαει ολοκληρωτικα δεν ανταποκρινεται σε καμμια εντολη ουτε καν στο power off μετα απο λιγο επανεκκινει και βγαζει σφαλμα οτι "διακοπηκε η λειτουργια λογω ελλειψης μνημης ή για αλλο αγνωστο λογο"
sintalkas Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Καταρχάς γράψε το μοντέλο της τηλεόρασης ,επίσης δεν έχουν όλες οι smart tv καλό smart αλλό smart έχει η tourbo-x και FU και άλλο smart έχει LG ,Samsung.
georgeγ Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Καταρχάς γράψε το μοντέλο της τηλεόρασης ,επίσης δεν έχουν όλες οι smart tv καλό smart αλλό smart έχει η tourbo-x και FU και άλλο smart έχει LG ,Samsung. επειδη ηδη εχω επικοινωνησει με τον κατασκευαστη δεν θελω να θεωρηθει δυσφημηση και περιμενω απαντηση τους ειπα ειναι επωνυμη μαρκα.απο τις δυο τελευταιες μαρκες που εγραψες εντυπωσεις αλλων χρηστων θελω να μαθω απο την δικια τους εμπειρια
sintalkas Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 για γράψε στο browser speedtest.net και δες πόσα mbps σου βγάζει.
georgeγ Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 για γράψε στο browser speedtest.net και δες πόσα mbps σου βγάζει. 7,5 και συνδεομαι ενσυρματα
sintalkas Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 δεν ειναι πολυ αλλα δεν θα πρεπε να σου κανει σπασιματα.
georgeγ Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 δεν ειναι μονο σπασιματα καποιες φορες κολλαει το συμπαν.δεν ανταποκρινεται.δεν ακουει καμμια εντολη εννοειται με μια μονο καρτελα ανοιχτη το προβλημα το εχω εντοπισει οτι κολλαει οταν η σελιδα περιεχει πολλες εικονες η βιντεο η ανταποκριση ειναι σαν να δουλευω υπολογιστη του 2000
sintalkas Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 αμα μπαινεις σε περιεργα sites με εικόνες όπως λες ,είναι λογικο μην ξεχνάς πως τέτοια sites έχουν flash κάτι που οι περισσότερες smart δεν έχουν.Πχ στην FU όλα τα sites που έχουν εικόνες μου βγάζει ροζ τις εικόνες ή απλά δεν παίζουν τα βίντεο
georgeγ Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 ανοιγω facebook που περιεχει πολλες εικονες η οθονη μπερδευει και ριχνει την στηλη των διαφημισεων πανω στην στηλη του τοιχου μπερδευει τις γραμματοσειρες αναμεταξυ τους αν πατησω ρυθμισεις στο φεισμπουκ εμφανιζει το γνωστο πινακακι και εκει κολλαει ολοκληρωτικα
sintalkas Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 κατέβασε την facebook εφαρμογη της τηλελορασης ,μην το ανοίγεις από τον browser, γενικά η fu μου έχει χάλια facebook. 1
shodan Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δεν θα βρείς ίσως καμία smart που να πηγαίνει μπάλα σε εξαιρετικά πολύπλοκες σελίδες όπως το facebook. Γενικότερα οι smart είναι βολικές για οτιδήποτε άλλο, YouTube πχ αλλά από το αντίστοιχο application και όχι από καρτέλα του browser, plex, mirroring κλπ παρά για κοινωνικά δίκτυα ή για να βλεπεις streaming σειρές από διάφορες σελίδες. Για το fb δοκίμασε τη mobile έκδοση m.facebook.com μήπως και δεις άσπρη μέρα. 1
men in black Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Το να μιλαμε γενικα και αοριστα χωρίς να ξερουμε την μαρκα της τηλεορασης για να μην θεωρηθη δυσφήμιση ειναι γελιο και πραγματικα με ξεπερναει.......... 1
georgeγ Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 ευχαριστω για τις απαντησεις sintalkas shodan κατεβασα την εφαρμογη φεισμπουκ για τηλεοραση και πραγματι δεν κολλαει....μονο που δεν βλεπω τον τοιχο ακομα...ισως θελει λιγο ψαξιμο ακομα.θα κατεβασω και την εφαρμογη mobile οποιαδηποτε αλλη βοηθεια και αποψη για σερφαρισμα με σμαρτ τηλεοραση επιθυμητη YΓ. Μαλλον αδικα τους τα χωσα στο μειλ που εστειλα στο σαπορτ ποιο μαιλ δηλ...δεν ηταν μονο ενα...τους εστειλα γυρω στα 5 απανωτα απαιτωντας αντικατασταση
spyros007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Μήπως τωρα θα μας εκανες την τιμη να μας πεις τη μαρκα τής TV
chios Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Κοίταξε μήπως υπάρχει κάποιο firmware update, πολλές φορές διορθώνονται τα όποια αρχικά προβλήματα έχει η τηλεόραση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα