Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αν πάω στα 1100 ευρώ τότε τι γίνετε ;;;;

1) Πάς στη σύνθεση του adtakh με 16gb ram http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=51086&cat=4

και σου μένουν και για μεταφορικά.

2) Άν το κουτί σου θες να παίρνεις dvd πάς στην παρόμοια σύνθεση του jean αλλάζοντας την 1060 με αυτή http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=52963&cat=5 ή βάζεις στην απο πάνω πχ αυτό http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=48960&cat=1

Τα παραπάνω συστήματα άν συνδιάζονταν με ένα 1440p ή 1080p monitor θα ήταν τούμπανα. Κατάλαβες γιατί γίνεται όλο το νταλαβέρι τώρα;

Δημοσ.

@Dr_73 Έφτιαξες ένα σύστημα χωρίς συγκεκριμένο κουτί, χωρίς ssd, με μέτρια μητρική (όχι κακή-αλλά για τέτοιο σύστημα θα ήταν προτιμότερο να πάει σε λίγο καλύτερη), αργές μνήμες (cl17) και άγγιξες τα 1000€ ήδη. Πόσο περισσότερο θα κόψεις από μητρική που λες και μνήμες; Δεν έπαιρνε ''μάζεμα'' όπως έγραψες. Είναι ήδη απλοϊκά κομμάτια εκείνα που διάλεξες-για το σύστημα αυτό πάντα εννοώ.

Η μητρική κάνει μια χαρά τη δουλειά της. Οι μνήμες επίσης. ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΕ ΜΝΗΜΕΣ , η διαφορά που θα πετύχει θα είναι αστεία. Ενώ με το βήμα από 1060 σε 1070 η διαφορά θα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ, τέτοια που τη βλέπει και τυφλός. Το να κουμπώσει άλλη μία 8άρα σε λίγους μήνες, είναι αστεία υπόθεση . Επιπλέον "οικονομία" έπαιρνε 30 ευρά από πιο απλή μητρική Η110 και μνήμη 2133. Και από τα υπόλοιπα μάζευε επίσης άλλα 20 ευρώ.

Η μεγαλύτερη οικονομία βέβαια, θα είναι vga από scroutz . Εκεί παίρνει 1070 με 410 ευρώ.

Πάνω κάτω τα ίδια λένε και μεγάλοι πωλητές σε άλλες χώρες.

Π.χ.

Best Gaming PC Build For Under $1000, A Gaming Build for Gods
Δημοσ.

Η διαφορά μεταξύ 1060 και 1070 είναι σημαντική (μην το λες σε εμένα : δες spoiler), αυτό όμως δεν αναιρεί πως με επιπλέον 50€ - 100€ θα μπορεί ΧΩΡΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ σε άλλα parts να αγοράσει την 1070 όμορφα και ωραία, και να του ''χωρέσουν'' και τα μεταφορικά κτλ. Γιατί σε ένα τέτοιο σύστημα να μην έχει ποιοτικά κομμάτια; Το ζήτημα είναι να γίνει σωστά η δουλειά εν συνόλω, όχι κουμπώνουμε μια δυνατή κάρτα και καθαρίσαμε. Τουλάχιστον δεν είναι η δική μου λογική αυτή.

Το θέμα είναι ότι η πρότασή σου εν τέλει δεν ήταν εντός budget, και ταυτόχρονα μειονεκτούσε σε αρκετά κομμάτια κατά την άποψή μου, φυσικά. Βέβαια, ο ts διαβάζει και κρίνει.

Ας αφήσουμε όμως το off topic, να συνεχιστεί το θέμα.

υ.γ. πάντως οι τύποι στο link που έστειλες έβαλαν τον 7600k για cpu.  :-)

Δημοσ.

Η διαφορά μεταξύ 1060 και 1070 είναι σημαντική (μην το λες σε εμένα : δες spoiler), αυτό όμως δεν αναιρεί πως με επιπλέον 50€ - 100€ θα μπορεί ΧΩΡΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ σε άλλα parts να αγοράσει την 1070 όμορφα και ωραία, και να του ''χωρέσουν'' και τα μεταφορικά κτλ. Γιατί σε ένα τέτοιο σύστημα να μην έχει ποιοτικά κομμάτια; Το ζήτημα είναι να γίνει σωστά η δουλειά εν συνόλω, όχι κουμπώνουμε μια δυνατή κάρτα και καθαρίσαμε. Τουλάχιστον δεν είναι η δική μου λογική αυτή.

Για να γίνει σούπερ ντούπερ, δεν θέλει άλλα 100 , θέλει άλλα 500. Για μένα κορυφαία επιλογή σε ssd με αξιοπρεπή χωρητικότητα, που δεν σε γυρίζει στο 2005 , είναι τούτος  . Αλλά κάνει τώρα 270 βλέπω , εγώ τον είχα πάρει 325 . Δεν χωράει εδώ. Και πάλι όμως, δεν συγκρίνεται με τη διαφορά που θα κάνει η vga .Οπότε προτιμάς να κόψεις από αλλού και να χωρέσει η 1070. Αν δεν πάει 2-3 χιλιάρικα το κουτί μόνο , πάντα θα κάνουμε υποχωρήσεις κάπου. Αυτό δεν σημαίνει όμως , ότι υποσυστήματα που δεν προέρχονται από το κουτί των 3000 πρέπει να τα χαρακτηρίζουμε κακά ή φτηνιάρικα. Πιστεύω ότι πλέον , δεν έχουμε σαβούρες , στο άθλιο επίπεδο που είχαμε πριν κάμποσα χρόνια (πάνω από 10-12). Στο εξωτερικό όλοι οι συναρμολογητές σε gaming pc των 1000 δολλαριών , λιρών , ευρώ κτλ , προτείνουν 1070 .

Δημοσ.

η ks7500 δεν είναι καλή για monitor ???

Καμια τηλεοραση δεν μπορει να συγκριθει με πραγματικο μονιτορ..

Σε 4κ ομως αναλυση θες δυνατη καρτα, για μενα και 1070 θα ειναι λιγη για να παιζεις τα παντα στα φουλ

• Like 1
Δημοσ.

η ks7500 δεν είναι καλή για monitor ???

Η KS7500 ειναι καλη για uhd τηλεοραση του '16.Αν δινεις ομως τοσα λεφτα και μιλας για pc gaming καλυτερα να πας σε καλη οθονη-το τονιζω για να χει νοημα η αγορα και η προτιμηση της απεναντι στην ks- και να χεις την samsung για ταινιες (και για καμμια κονσολα αργοτερα).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...