petranthe Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Ο άνθρωπος λέει ότι ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ GAMING κι εσύ έχεις άλλη γνώμη , για το δικό του υπολογιστή ; Κάτι χάνω. Κατι χάνεις γενικα αυτό ειναι αλήθεια.
Dr_73 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Κατι χάνεις γενικα αυτό ειναι αλήθεια. Για οποιαδήποτε χρήση πάντως κι αν ζητήσει συμβουλή εδώ , η αλήθεια είναι ότι μία προτεραιότητα έχετε μόνο. ΝΑ ΠΑΡΕΙ RYZEN. Τίποτε άλλο.
petranthe Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Για οποιαδήποτε χρήση πάντως κι αν ζητήσει συμβουλή εδώ , η αλήθεια είναι ότι οι Ταλιμπάν της amd , μία προτεραιότητα έχετε μόνο. ΝΑ ΠΑΡΕΙ RYZEN. Τίποτε άλλο. Στη συγκεκριμένη περίπτωση προτείνεις ένα σύστημα με κλειδωμένο 4πυρηνο CPU και χωρίς SSD και εγώ λέω πως είναι σοφότερο να πάει σ έναν ξεκλείδωτο 6/12 με ssd. Για την ιστορία είχα πάντα Intel CPUs πολύ πριν πάρω τον Ryzen. Για αυτό θα σε παρακαλούσα όχι τέτοιους χαρακτηρισμούς όπως ταλιμπαν γιατί μπορώ να γίνω και εγώ πολύ πιο αγενής από σένα. Ευχαριστώ.
Dr_73 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Κατι χάνεις γενικα αυτό ειναι αλήθεια. Για αυτό θα σε παρακαλούσα όχι τέτοιους χαρακτηρισμούς όπως ταλιμπαν γιατί μπορώ να γίνω και εγώ πολύ πιο αγενής από σένα. Ευχαριστώ. Ο χαρακτηρισμός μου που τον έσβησα , είναι μία από τα ίδια με το δικό σου παραπάνω (που παραμένει) . Ο συνδιασμός που προτείνω , έχω την εντύπωση ότι παίζει καλύτερα games. Μόνο σε αυτή τη χρήση αποδίδει καλύτερα. Αλλά αυτή είναι η ζητούμενη .
petranthe Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δεν ενδιαφέρει κανέναν η κόντρα αυτή. Προτείνω στον TS τη σύνθεση του adtakh, δηλαδή 1600+ SSD+1070. Τέλος από μένα.
hd1515 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 θα μπορούσατε να κάνετε μια σύσκεψη καν να αποφασίσετε γιατί μου έχετε προτείνει 10 διαφορετικά συστήματα κι με έχετε μπερδέψει ερωτήσεις το monitor αυτό δεν κάνει ;γιατί; παιχνίδια με φουλ γραφικά τα ξεχνάμε ????
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 θα μπορούσατε να κάνετε μια σύσκεψη καν να αποφασίσετε γιατί μου έχετε προτείνει 10 διαφορετικά συστήματα κι με έχετε μπερδέψει ερωτήσεις το monitor αυτό δεν κάνει ;γιατί; παιχνίδια με φουλ γραφικά τα ξεχνάμε ???? Κοίτα να ανεβάσεις το budget γιατί πρόταση στα λεφτά σου δεν είδα. Δεν έχεις πρόβλημα τελικά άν είναι εκτός Ιωαννίνων;
adtakhs Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Κοίτα να ανεβάσεις το budget γιατί πρόταση στα λεφτά σου δεν είδα. Δεν έχεις πρόβλημα τελικά άν είναι εκτός Ιωαννίνων; Γιατί βρε εσύ, η πρότασή μου στα 1030€ δεν είναι εντός budget ? 1600 + AM4 + 8GB DDR4 + 240 SSD + 1070 + 1TB HDD + PSU + CASE Σε αυτό το budget, δεν νομίζω να βγάζει κάτι καλύτερο. Το μόνο που θα ήθελε κάτι παραπάνω είναι η RAM που κανονικά θα έπρεπε να παίξει στα 16GB για εμένα, αλλά δεν χωράει. θα μπορούσατε να κάνετε μια σύσκεψη καν να αποφασίσετε γιατί μου έχετε προτείνει 10 διαφορετικά συστήματα κι με έχετε μπερδέψει ερωτήσεις το monitor αυτό δεν κάνει ;γιατί; παιχνίδια με φουλ γραφικά τα ξεχνάμε ???? Για 4K και αποδεκτά όλα στο φουλ (σχετικό πάντα) , θες 1080 κάρτα και βάλε. Για να αντικαταστήσεις στο σύστημα που σου έδωσα την 1070 με 1080 και να βάλεις και 16GB θες +150-160€. Αν πεις πως βάζεις και έναν high end ssd M2 NVME 250 που αρμόζει σε ένα τέτοιο σύστημα, θες άλλα 40€. ετσι αντικαθιστάς ram με https://www.skroutz.gr/c/56/mnhmes-pc-ram/f/46403_581112_583121/Desktop-3000-MHz-16GB.html?keyphrase=ddr4 gpu με https://www.skroutz.gr/comparelists/55?compare=11162652%2C10658771%2C9240707%2C9718675 ssd με (αυτό δεν είναι και τόσο απαραίτητο για αντικατάσταση) https://www.skroutz.gr/comparelists/88?compare=9871554%2C10160630%2C10804567
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 1030€ + μεταφορικά που είναι σίγουρα στο τριαντάρι λόγω βάρους όγκου ξεφεύγει χώρια που για τέτοιο σύστημα θές καλύτερο κουτί-τροφοδοτικό 16gb ram. O ssd που είχες μια χαρά είναι. Καλό είναι λοιπόν να ανέβει γενικώς άν θέλει όσα ζήτησε. Απο εκεί και μετά όπως είπε ο dr73 (ο οποίος στο 1000άρικο δεν είχε βάλει case) λόγω οθόνης και μόνο καλύτερα η 1070.
Dr_73 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Απο εκεί και μετά όπως είπε ο dr73 (ο οποίος στο 1000άρικο δεν είχε βάλει case) λόγω οθόνης και μόνο καλύτερα η 1070. Έπαιρνε λίγο μάζεμα εκείνη η πρόταση , οπότε σε ελάχιστα πάνω από 1000 έβγαινε το σύστημα με 8gb ram και 1070 .
adtakhs Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 1030€ + μεταφορικά που είναι σίγουρα στο τριαντάρι λόγω βάρους όγκου ξεφεύγει χώρια που για τέτοιο σύστημα θές καλύτερο κουτί-τροφοδοτικό 16gb ram. O ssd που είχες μια χαρά είναι. Καλό είναι λοιπόν να ανέβει γενικώς άν θέλει όσα ζήτησε. Απο εκεί και μετά όπως είπε ο dr73 (ο οποίος στο 1000άρικο δεν είχε βάλει case) λόγω οθόνης και μόνο καλύτερα η 1070. Με μεταφορική θα του το πάει με 5€ αν εκεί είναι το θέμα. .... Ολόκληρο προφηλακτήρα αυτοκινήτου και τραβέρσα έφερα με 5,5€ από Θεσσαλονίκη ---> Αθήνα .... ενα κουτί είναι το πρόβλημα που αν δεν έχει τα χρήματα για courier μπορεί να το πάρει με οποιονδήποτε άλλο τρόπο? Όσο για το τροφοδοτικό έχω κάνει διόρθωση παρακάτω. Η σύνθεση είναι πληρης και δεν έχει κανένα θέμα .
jeandoumpier Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Προς τον ts : Το περί σύσκεψης που γράφεις είναι άκυρο, ο καθένας γράφει την άποψη του και μέσω των διαφωνιών και των διαφόρων συνθεσεων παράγεται ένα αποτέλεσμα και κρίνεις εσύ, σύμφωνα με τα δικά σου συμπερασματα που θέλεις να καταλήξεις.@Dr_73 Έφτιαξες ένα σύστημα χωρίς συγκεκριμένο κουτί, χωρίς ssd, με μέτρια μητρική (όχι κακή-αλλά για τέτοιο σύστημα θα ήταν προτιμότερο να πάει σε λίγο καλύτερη), αργές μνήμες (cl17) και άγγιξες τα 1000€ ήδη. Πόσο περισσότερο θα κόψεις από μητρική που λες και μνήμες; Δεν έπαιρνε ''μάζεμα'' όπως έγραψες. Είναι ήδη απλοϊκά κομμάτια εκείνα που διάλεξες-για το σύστημα αυτό πάντα εννοώ. Ο ts ζήτησε σύστημα έως 1000€ και σκέψου ότι είναι και τα μεταφορικά. Αν πάει στα 1100-1150, θα υπάρχει η άνεση να βάλουμε και τη 1070, γιατί όχι; Εννοείται ότι πρώτο ρόλο στο gaming τον παίζει η κάρτα γραφικών, δεν μας γράφεις κάτι καινούργιο. Αυτό τι σημαίνει όμως, ότι θα βάλουμε ότι να ναι στο υπόλοιπο σύστημα;Έτσι κι αλλιώς 4k δεν θα καταφέρει να παίζει με οποία κάρτα από αυτές. Αλλά με ταβάνι στα 1000€ αν είναι να πάρει τη 1070 θα υστερει σιγουρα αλλου. Υ.Γ. Ποιος πρότεινε και πού μητρική των 150€ και μνήμες των 200€; Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2017 από jeandoumpier
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Με μεταφορική θα του το πάει με 5€ αν εκεί είναι το θέμα. .... Ολόκληρο προφηλακτήρα αυτοκινήτου και τραβέρσα έφερα με 5,5€ από Θεσσαλονίκη ---> Αθήνα .... ενα κουτί είναι το πρόβλημα που αν δεν έχει τα χρήματα για courier μπορεί να το πάρει με οποιονδήποτε άλλο τρόπο? Όσο για το τροφοδοτικό έχω κάνει διόρθωση παρακάτω. Η σύνθεση είναι πληρης και δεν έχει κανένα θέμα . Δεν ισχύουν αυτά. Δεν πρόκειται υπάλληλος απο vision να στο πάει σε μεταφορική. Οι τρόποι αποστολής είναι συγκεκριμένοι και βρίσκονται εδώ http://www.visionstudio.gr/showthread.asp?id=352 Κλείνω λέγοντας εκ νέου πως άν ανέβει budget θα χωρέσει καλύτερο hardware και πηγαίνοντας σε 1080-1080ti θα έχει το ρημαδοαποτέλεσμα που ζήτησε. Άν δεν μπορεί θα παίζει medium-high με 1070 και θα είναι κύριος είτε με τον 7500 είτε με τον 1600. Καλές αγορές!
jeandoumpier Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Ακόμη και με την 1070 πρέπει να ανέβει το budget 100€ περίπου. Ώστε να έχει αξιοπρεπής μητρική-επεξεργαστή(δυνατό)-ram, gold τροφοδοτικό κτλ. Και να πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο σύστημα, χωρίς ''κόψε από εδώ-βάλε από κει''.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα