Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια ενω ολα ηταν μια χαρα ξαφνικα εκει που επαιζα ενα παιχνιδι μου το εκανε minimize δεν εδωσα και πολυ σημασια αλλα απο εκει και περα  μου το κανει συνεχεια και σε ολα τα παιχνιδια 

οποιος μπορει ας βοηθησει 

ευχαριστω 

καρτα radeon r7360

επεξεργαστης i7 860 2.8

μνημη 8gb στα 2000 ddr3

Δημοσ.

Δεν σου βγάζει κάποιο άλλο μήνυμα; Απλά ελαχιστοποιεί το παράθυρο; Εγώ π.χ. είχα συνδέσει ένα κινητό με το PC και επειδή το καλώδιο (ή η θύρα του κινητού) δεν πάταγε καλά, με πέταγε συνέχεια έξω από τα παιχνίδια. Αλλά μου εμφάνιζε μήνυμα ότι συνδέθηκε το κινητό.

Δημοσ.

Τι να πω, μήπως έχεις δώσει κάποια μακροεντολή σε κάποιο κουμπί και μόλις το πατάς σε πετά έξω από το παιχνίδι; Τραβηγμένο, αλλά ειλικρινά, είναι η πρώτη φορά που ακούω κάτι τέτοιο. Παλιά θυμάμαι με πέταγε έξω αν πάταγα πέντε συνεχόμενες φορές shift, που ήταν το shortcut για τα sticky keys. Αλλά και πάλι έβγαζε σχετικό μήνυμα...

Δημοσ.

Η μπορεί καποια εφαρμογή (ή ιος) , να σου κανει minimize γιατι τρεχει με το ζορι στο background. Δες στις διεργασιες αν τιποτα περιεργο σου τρωει πορους (cpu, hdd παραπανω απο οσο θα επρεπε κλπ)

Ριξε ενα full scan με malwarebytes antimalware να τσεκαρεις μηπως τρεχει τιποτα "υποπτο" απο πισω 

• Like 1
Δημοσ.

δεν πρεπει να ειναι κατι απο τα παραπανω γιατι ο υπολογηστης ειναι πο format πριν απο ουτε μια βδομαδα 

το always on top" επιλογή που μπορω να το δω 

Δημοσ.

Τι σημασια εχει οτι ειναι απο φορματ; Κατι που βαζεις ντε φακτο μπορει να κανει τη ζημια. Και εμενα με μιας βδομαδας φορμαρισμενο pc εβγαζε ενα προβλημα συγκεκριμενο, δεν εχει να κανει. 

Ποια ειναι τα προγραμματα που στανταρ κανεις εγκατασταση; Εβαλες σπασμενα προγραμματα; Ρωταω , μηπως και βρουμε τον φταιχτη. 

Δημοσ.

Δε καταλαβαινω για ποιο λογο να εχεις σπασμενο καποιο απο τα 2 παραπανω, ενω και τα 2 εχουν free , ΑΠΟΛΥΤΑ λειτουργικες εκδοσεις... 

Δημοσ.

Τώρα είναι αργά. Αν το crack περιέχει ιό δεν έχει σημασία αν το αφαιρέσεις τώρα γιατί θα έχεις ήδη μολυνθεί.

Δεν το νομίζω όμως να φταίει κάτι τέτοιο.

Τι windows έχεις; Το είχα αντιμετοπίσει κι εγώ το πρόβλημα αυτό παλιά στα vista και μου κατέβαζε τα full screen παιχνίδια αλλά μου το έκανε μόνο όταν είχα ανοιχτό τον firefox.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...