koukouvagia2098 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 γεια σας παιδια ενω ολα ηταν μια χαρα ξαφνικα εκει που επαιζα ενα παιχνιδι μου το εκανε minimize δεν εδωσα και πολυ σημασια αλλα απο εκει και περα μου το κανει συνεχεια και σε ολα τα παιχνιδια οποιος μπορει ας βοηθησει ευχαριστω καρτα radeon r7360 επεξεργαστης i7 860 2.8 μνημη 8gb στα 2000 ddr3
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δεν μπορείς απλά να το click από το taskbar?! Δοκίμασε alt-tab.
ektelion Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δεν σου βγάζει κάποιο άλλο μήνυμα; Απλά ελαχιστοποιεί το παράθυρο; Εγώ π.χ. είχα συνδέσει ένα κινητό με το PC και επειδή το καλώδιο (ή η θύρα του κινητού) δεν πάταγε καλά, με πέταγε συνέχεια έξω από τα παιχνίδια. Αλλά μου εμφάνιζε μήνυμα ότι συνδέθηκε το κινητό.
koukouvagia2098 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 οχι δεν μου βγαζει καποιο αλλο μηνυμα Απλά ελαχιστοποιεί το παράθυρο το επαναφερω αλλα ειναι λιγο σπαστικο
ektelion Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Τι να πω, μήπως έχεις δώσει κάποια μακροεντολή σε κάποιο κουμπί και μόλις το πατάς σε πετά έξω από το παιχνίδι; Τραβηγμένο, αλλά ειλικρινά, είναι η πρώτη φορά που ακούω κάτι τέτοιο. Παλιά θυμάμαι με πέταγε έξω αν πάταγα πέντε συνεχόμενες φορές shift, που ήταν το shortcut για τα sticky keys. Αλλά και πάλι έβγαζε σχετικό μήνυμα...
tommybertsen Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Η μπορεί καποια εφαρμογή (ή ιος) , να σου κανει minimize γιατι τρεχει με το ζορι στο background. Δες στις διεργασιες αν τιποτα περιεργο σου τρωει πορους (cpu, hdd παραπανω απο οσο θα επρεπε κλπ) Ριξε ενα full scan με malwarebytes antimalware να τσεκαρεις μηπως τρεχει τιποτα "υποπτο" απο πισω 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Μήπως κάτι άλλο είναι σε "always on top" επιλογή?
koukouvagia2098 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 δεν πρεπει να ειναι κατι απο τα παραπανω γιατι ο υπολογηστης ειναι πο format πριν απο ουτε μια βδομαδα το always on top" επιλογή που μπορω να το δω
tommybertsen Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Τι σημασια εχει οτι ειναι απο φορματ; Κατι που βαζεις ντε φακτο μπορει να κανει τη ζημια. Και εμενα με μιας βδομαδας φορμαρισμενο pc εβγαζε ενα προβλημα συγκεκριμενο, δεν εχει να κανει. Ποια ειναι τα προγραμματα που στανταρ κανεις εγκατασταση; Εβαλες σπασμενα προγραμματα; Ρωταω , μηπως και βρουμε τον φταιχτη.
koukouvagia2098 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 σπασμενα προγραμματα που εχω ειναι το power iso και το winrar και το power iso ειναι με κλειδι το αλλο ειναι με crack
tommybertsen Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δε καταλαβαινω για ποιο λογο να εχεις σπασμενο καποιο απο τα 2 παραπανω, ενω και τα 2 εχουν free , ΑΠΟΛΥΤΑ λειτουργικες εκδοσεις...
koukouvagia2098 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 προτηνεις να τα αλαξω θα τα αλαξω και θα σου πω
micos000 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Τώρα είναι αργά. Αν το crack περιέχει ιό δεν έχει σημασία αν το αφαιρέσεις τώρα γιατί θα έχεις ήδη μολυνθεί. Δεν το νομίζω όμως να φταίει κάτι τέτοιο. Τι windows έχεις; Το είχα αντιμετοπίσει κι εγώ το πρόβλημα αυτό παλιά στα vista και μου κατέβαζε τα full screen παιχνίδια αλλά μου το έκανε μόνο όταν είχα ανοιχτό τον firefox.
koukouvagia2098 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 windows7 ultimate 64bit ειναι και αυθεντικα εμενα μου το κανει συνεχεια
panos- Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Λοιπόν λίγο ξεθαβω το θεμα. Είχα και εγώ το ίδιο θέμα. Τελικά φταίει το Office που κάθε μια ώρα κάνει κάτι και ανοίγει στιγμιαία ένα παράθυρο. Περισσότερα εδώ https://superuser.com/questions/1213475/console-window-keeps-popping-up 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα