Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σκεφτομουν να αγορασω το παρακατω ταμπλετακι μιας και εχει πολυ καλα σχολια στο ιντερνετ τοσο η εκδοση των 10" οσο και των 12" και θεωρειται VFM.Το θεμα ειναι οτι το θελω για χρηση Photoshop και Lightroom.Λογικα θα αντεξει εε λετε να μου τρωει σκαλωματα ? Παντως αλλοι που το εχουν λενε στα φορουμ οτι αντεχε παιχνιδια ανετα οποτε λογικα θα αντεξει και Photoshop εε ; Οποιος το εχει ας μου πει την εμπειρια του με το ταμπλετ να σιγουρευτω κι'ολας μην το παρω και μου μεινει στο χερι.Η χρηση του θα ειναι αποκλειστικα Photoshop και Multimedia.Χρησιμοποιω ηδη ενα λαπτοπ το οποιο κυριολεκτικα σερνεται ( γενικα εχει πολλες εφαρμογες εγκατεστημενες μεσα και τα εχει παιξει το καημενο) και και γενικα τρωει τα κολλυματα του ομως ακομα και σε αυτο καταφερνω να χρησιμοποιησω photoshop και lightroom.Στο lightroom ενταξει τρωει κατι κολλυματα αλλα στο photoshop ολα κομπλε.Γενικα τα προγραμματα αυτα της adobe δεν ειναι τοσο βαρια οσο πιστευει ο κοσμος.Οποτε θεωρω οτι θα κανει τη δουλεια του το ταμπλετακι για τη χρηση που το θελω.

Ειναι αρκετα οικονομικο αλλα μολις βγηκε εκανε τουλαχιστον ενα 300αρη : http://www.skroutz.gr/s/10704236/Vero-W10E-10-1-32GB.html

Επεξ/σία από Thanos_Tj
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσπάθησε να βρεις κάτι με πάνω από 32gb χώρο. Έχω και εγώ ένα πιο παλιό Vero Win tablet με 32gb και πραγματικά είναι οριακά, χωρίς να έχω μέσα τίποτα ιδιαίτερο κοντεύει να γεμίσει.

EDIT: Και τώρα είδα ότι έχει 2gb ram όπως το δικό μου. Ειδικά για photoshop πρέπει να πας παραπάνω.

Επεξ/σία από mindtrapper
Δημοσ.

Προσπάθησε να βρεις κάτι με πάνω από 32gb χώρο. Έχω και εγώ ένα πιο παλιό Vero Win tablet με 32gb και πραγματικά είναι οριακά, χωρίς να έχω μέσα τίποτα ιδιαίτερο κοντεύει να γεμίσει.

EDIT: Και τώρα είδα ότι έχει 2gb ram όπως το δικό μου. Ειδικά για photoshop πρέπει να πας παραπάνω.

Θα βαλω και μια 32αρα μνημη λογικα θα κανει.Εσυ ποιο εχεις ;Σου εχει δημοουργησει κανα προβλημα ; Πως ειναι σαν ταμπλετ ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...