Silverage Δημοσ. 16 Νοεμβρίου Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 15 ώρες πριν, GreekMonkey είπε Η μη ταύτιση - δέσιμο - πρωταγωνιστών είναι ένα ακόμα αρνητικό της νεαρής ηλικίας και του fast forward. Έτσι πάει τουλάχιστον σε μένα. Λάθος το κατάλαβες! 😄 Συμφωνώ. Τώρα τα βγάζει το ένα μετά το άλλο σαν να είναι FIFA, δεν σου μένει τίποτα στη μνήμη από αυτά. Δεν είναι τυχαίο ότι το Assassin's Creed φτιάχτηκε σαν franchise με την τριλογία του Ezio. 1 1
GreekMonkey Δημοσ. 16 Νοεμβρίου Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 9 λεπτά πριν, Silverage είπε Συμφωνώ. Τώρα τα βγάζει το ένα μετά το άλλο σαν να είναι FIFA, δεν σου μένει τίποτα στη μνήμη από αυτά. Δεν είναι τυχαίο ότι το Assassin's Creed φτιάχτηκε σαν franchise με την τριλογία του Ezio. Σωστά ως ένα βαθμό, από την άλλη αν σε ενδιαφέρει το franchise δίνεις την σημασία που πρέπει στο κάθε παιχνίδι, μέχρι και να διαβάσεις το wiki για περισσότερες λεπτομέρειες
pirmen56 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου Δημοσ. 17 Νοεμβρίου Στις 14/11/2024 στις 8:07 ΜΜ, GreekMonkey είπε Άντε ρε 100 ωρίτσες είναι μόνο το game; Αναθάρησα τώρα, είμαι στις 25 ώρες, αλλά γλυκοκοιτάζω το RDR2 και μερικά άλλα παιχνίδια αλλά θέλω να κρατήσω πειθαρχεία και να παίζω ένα παιχνίδι την φορά. Αν είναι έτσι, βγάινει, πάμε γερά! Ώρες ώρες το απολαμβάνω αρκετά, τα τοπία, η αίσθηση του "gaming" υπάρχει σε μεγάλο βαθμό σε αυτό το παιχνίδι. Ακόμα και τα voices των χαρακτήρων είναι πολύ καλά. Αν θεωρείς το Origins καλό τότε παίξε Horizon Zero Dawn που είναι ίδιας φιλοσοφίας. Τότε μόνο θα καταλάβεις πόσο μέτριο είναι σαν game. Mόνο σε επίπεδο world building έχει προβάδισμα το AC(αν και είμαι ακόμα στην αρχή του HZD).
Coscas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 21 minutes ago, pirmen56 said: Αν θεωρείς το Origins καλό τότε παίξε Horizon Zero Dawn που είναι ίδιας φιλοσοφίας. Τότε μόνο θα καταλάβεις πόσο μέτριο είναι σαν game. Mόνο σε επίπεδο world building έχει προβάδισμα το AC(αν και είμαι ακόμα στην αρχή του HZD). Διαφωνώ σε πολλά με την Ubisoft. Ομως, την πλήρη απεικόνιση πραγματικών τοποθεσιών, δεν την έχει κανένα άλλο game 23 hours ago, Silverage said: Συμφωνώ. Τώρα τα βγάζει το ένα μετά το άλλο σαν να είναι FIFA, δεν σου μένει τίποτα στη μνήμη από αυτά. Δεν είναι τυχαίο ότι το Assassin's Creed φτιάχτηκε σαν franchise με την τριλογία του Ezio. Αφού είναι έτσι, εγώ πώς θυμάμαι τα πάντα από το Odyssey; 🤔 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα