Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed: Origins

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Arkin είπε

Για αυτο που λεγαμε για το origins. Το προσθεσαν τελικα και στα open issues με τον νεο driver που βγηκε σημερα. 

Screenshot_1.png

To issue ήταν με τον 531.29 επίσης. Εικάζω πως έλυσαν το απόλυτο τίποτα. 

• Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, tommybertsen είπε

Οπως το είπες δεν έλυσαν τίποτα, το παιχνίδι εξακολουθεί να κρασαρει.

• Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, tommybertsen είπε

2 λεπτά πριν, epicouros είπε

Οπως το είπες δεν έλυσαν τίποτα, το παιχνίδι εξακολουθεί να κρασαρει.

Βρε σεις στα open issue ειπα ειναι οχι στα fixed. Aρα προφανως δεν διορθωσαν τιποτα το ψαχνουν ακομα. Το forza 4 αυτο βγηκε απο τα open issues αλλα ακομα υπαρχει τεραστιο θεμα με crash με nvidia. 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, tommybertsen είπε

Changelog με open issues μόνο η θεούλα nvidia :lol: 

Θα πει δηλαδή ότι αναγνωρίζω το πρόβλημα και ΙΣΩΣ το λύσω; 

Και η amd έχει open issues σε κάθε changelog ώστε να ξέρει και ο κάτοχος της κάρτας ότι έχουν βρει το πρόβλημα και το φτιάχνουν. 

Δημοσ.

Δεν βρίσκω που είναι αυτό , πρώτη φορά το βλέπω. Τέσπα thanx, ας ελπίσουμε να φτιάξουν τίποτα για το game (κι όλα όσα "χάλασαν")

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άντε ρε 100 ωρίτσες είναι μόνο το game; Αναθάρησα τώρα, είμαι στις 25 ώρες, αλλά γλυκοκοιτάζω το RDR2 και μερικά άλλα παιχνίδια αλλά θέλω να κρατήσω πειθαρχεία και να παίζω ένα παιχνίδι την φορά. Αν είναι έτσι, βγάινει, πάμε γερά!

Ώρες ώρες το απολαμβάνω αρκετά, τα τοπία, η αίσθηση του "gaming" υπάρχει σε μεγάλο βαθμό σε αυτό το παιχνίδι. Ακόμα και τα voices των χαρακτήρων είναι πολύ καλά.

spacer.png

Επεξ/σία από GreekMonkey
  • Like 2
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, GreekMonkey είπε

Άντε ρε 100 ωρίτσες είναι μόνο το game; Αναθάρησα τώρα, είμαι στις 25 ώρες, αλλά γλυκοκοιτάζω το RDR2 και μερικά άλλα παιχνίδια αλλά θέλω να κρατήσω πειθαρχεία και να παίζω ένα παιχνίδι την φορά. Αν είναι έτσι, βγάινει, πάμε γερά!

Ώρες ώρες το απολαμβάνω αρκετά, τα τοπία, η αίσθηση του "gaming" υπάρχει σε μεγάλο βαθμό σε αυτό το παιχνίδι. Ακόμα και τα voices των χαρακτήρων είναι πολύ καλά.

spacer.png

Το origins ειναι εξαιρετικο και αρκετα μικροτερο απο το τεραστιο odyssey των 175 ωρων. Εννοειται να παιξεις και το μεγαλο DLC The Curse of the Pharaohs ειναι εξαιρετικο και καθε κοσμος πανεμορφος και μοναδικος. Καλο ταξιδι γιατι περι ταξιδιου προκειται δωσε το χρονο που πρεπει και τελειωσε το. Το RDR 2 να ξερεις αν πας για 100% θα εισαι στις 200+ ωρες αλλα η εμπειρια δεν συγκρινετε με κανενα αλλο παιχνιδι που εχεις παιξει μεχρι σημερα. 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Με έκαψες με τις 175 και 200 ώρες που είπες 😅. Αρκετές ώρες. Τουλάχιστον είναι διασκεδαστικά παιχνίδια. Οι 100 ώρες του Origin θεωρώ ότι είναι ότι πρέπει για μεγάλο παιχνίδι. Πιο πέρα πάμε σε κάτι σαν τους υπερμαραθωνοδρόμους. Αλλά ας είναι. Μην ξεχνάμε και τους heartless barbarians του Valhalla, άλλες τόσες ώρες εκεί.

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, GreekMonkey είπε

Με έκαψες με τις 175 και 200 ώρες που είπες 😅. Αρκετές ώρες. Τουλάχιστον είναι διασκεδαστικά παιχνίδια. Οι 100 ώρες του Origin θεωρώ ότι είναι ότι πρέπει για μεγάλο παιχνίδι. Πιο πέρα πάμε σε κάτι σαν τους υπερμαραθωνοδρόμους. Αλλά ας είναι. Μην ξεχνάμε και τους heartless barbarians του Valhalla, άλλες τόσες ώρες εκεί.

Το βασικο παιχνιδι του origins ειναι μικρο συγκριτικα με τα αλλα απλα περνει ακομα 25-30 ωρες με τα 2 DLC ειδικα το μεγαλο. 

Το valhalla απο οσο γνωριζω ειναι πανω απο 200 ωρες για 100% τα παντα με ragnarok αστα. 

Τσεκαρε odyssey δικα μου στατιστικα. 11 χιλιαδες kills απο εκει να καταλαβεις. Το RDR 2 ομως ειναι σε αλλο επιπεδο τελειως στα παντα σχεδον οποτε μετα το Origins πιασε RDR2 και βλεπεις για Odyssey κυριως λογο Ελλαδας αργοτερα. Θελουν χρονο τετοια παιχνιδια ο χειμωνας ειναι οτι πρεπει καλοκαιρακι παιζουμε παντα λιγοτερο. 

Spoiler

Screenshot-4.png

Screenshot-2.png
Screenshot-3.png

• Like 2
Δημοσ.

Πέρα από RDR2 που είναι must play, ζαχαρώνω κάτι χαλαρό και fun, όπως το Sleeping Dogs ή το Sifu. Μετά με βλέπω να πηγαίνω σε Odyssey γιατί είμαι ψυχαναγκαστικός και την βρίσκω με την επαναληψημότητα της Ubisoft και αργότερα το RDR2. Το τραινάρω γιατί όσο πιο μεγάλος το παίξεις τόσο περισσότερο θα το απολαύσεις (σε μένα τουλάχιστον ισχύει αυτό, πιο νέος έπαιρνα σερί τα παιχνίδια, περνούσα καλά αλλά δεν θυμάμαι τπτ πχ από Assassin's Creed Trilogy, την ιστορία τους κτλ). Αλλά είμαστε off-topic οπότε το σταματάω. Origins for the win για τον επόμενο μήνα!

• Like 3
Δημοσ.
19 hours ago, GreekMonkey said:

Πέρα από RDR2 που είναι must play, ζαχαρώνω κάτι χαλαρό και fun, όπως το Sleeping Dogs ή το Sifu. Μετά με βλέπω να πηγαίνω σε Odyssey γιατί είμαι ψυχαναγκαστικός και την βρίσκω με την επαναληψημότητα της Ubisoft και αργότερα το RDR2. Το τραινάρω γιατί όσο πιο μεγάλος το παίξεις τόσο περισσότερο θα το απολαύσεις (σε μένα τουλάχιστον ισχύει αυτό, πιο νέος έπαιρνα σερί τα παιχνίδια, περνούσα καλά αλλά δεν θυμάμαι τπτ πχ από Assassin's Creed Trilogy, την ιστορία τους κτλ). Αλλά είμαστε off-topic οπότε το σταματάω. Origins for the win για τον επόμενο μήνα!

Παιχνιδάρα το Origins! Θυμάμαι που δεν είχα το hardware να το τρέξω και δεν το έτρεξα τότε. Οταν όμως βγήκε το Odyssey και είδα previews, πήγα αμέσως σε αναβάθμιση και το ερωτεύτηκα. Eπαιξα και το Origins μετά. Επειδή ήταν μετά το Odyssey, το βάζω στο Νο2

Ετσι ακριβώς με την ηλικία. Εμείς, δεν ταυτιζόμαστε , ούτε φανατιζόμαστε με πρωταγωνιστές games. Άλλα κοιτάμε (gameplay, γραφικά, κάτι που θα πάρουμε από ένα game, κλπ). Ούτε εγώ θυμάμαι τπτ από "τριλογίες". Τις τριλογίες που φάγανε κόλλημα τα πιτσιρίκια, πίεσαν την Ubisoft και τώρα θα πάει άκλαφτη μετά τα Mirage και Shadows

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η μη ταύτιση - δέσιμο - πρωταγωνιστών είναι ένα ακόμα αρνητικό της νεαρής ηλικίας και του fast forward. Έτσι πάει τουλάχιστον σε μένα. Λάθος το κατάλαβες! 😄

Επεξ/σία από GreekMonkey
  • Haha 1
Δημοσ.
45 minutes ago, GreekMonkey said:

Η μη ταύτιση - δέσιμο - πρωταγωνιστών είναι ένα ακόμα αρνητικό της νεαρής ηλικίας και του fast forward. Έτσι πάει τουλάχιστον σε μένα. Λάθος το κατάλαβες! 😄

A ok! Eκρινα από μένα. Μάλλον έχω παραμείνει νεαρός...( αφού παντα έτσι έκανα. Δεν θυμάμαι ποτέ τπτ από "τριλογίες" ) Χα χα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...