mcrae13 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, Chrysostomos είπε και για το pc βγήκε. Κατεβάζει και ένα update 16gb,ξέρουμε τίποτα; 16 ??? τωρα μόλις το άνοιξα(uplay) ,γιατί το έχω ψιλοπαρατήσει ,και κάνει update 3.16 gb..
Chrysostomos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Τελικά μου κατέβασε το dlc. Είχα ξεχάσει πως αγόρασα το season pass.
LEFteriz Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Ακριβό το curse ρε παιδιά τι 20 ευρώ δε πανε καλά... Το βρηκε μηπως κανεις πουθενά πιο φθηνά;;
d4ydr33m3r Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Σε season pass το ειχα αγορασει εγω και τα 2 DLC μαζι με bonus outfit 20 euro πριν βγει το πρωτο..
giorgosmcmc Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Πεταμενα λεφτα ειναι ολα αυτα, πλεον το εχω μαθει το κολπο, και 50.000 dlc να βγαλουν, μολης τερματισω το βασικο game, uninstall και παμε για αλλα. Λεφτα για dlc δε παιζει να δωσω ακομη και αν τα βαλουν 50 λεπτα και ο λογος επειδη οτιδηποτε βγαινει σε dlc θα μπορουσαν να το ενσωματωσουν εξαρχης στο game αλλα πλεον θελουν να τα αρπαζουν απο παντου (microtransactions, dlc, expansion κτλπ....) φυσικα δε τα ριχνω στη καθε εταιρεια, η ευθυνη ειναι καθαρα του καταναλωτη που δινει πατημα και ασχοληται-αγοραζει ολα αυτα τα...''extra'' επιπλεον του βασικου παιχνιδιου. 1
tommybertsen Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Να πω ότι έχεις άδικο; Δεν έχεις... Για αυτό το λόγο δεν τα ακουμπάω τα DLC, όσο και αν μου άρεσε το game... 1
Cygnus Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Το Hidden Ones δε διαφοροποιείται πολύ από το κυρίως παιχνίδι και ίσως αρκετοί θα το δουν σαν ένα απλό dlc με κάποιες έξτρα αποστολές. Αντίθετα, το The Curse Of The Pharaohs διαφοροποιείται όσον αφορά τις περιοχές και την ατμόσφαιρα και προσωπικά το ευχαριστήθηκα πολύ. 2
tommybertsen Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Ναι , δεν λέω ότι δεν είναι ωραία, λέω ότι η λογική των DLC πλήττει χρόνια τώρα το pc gaming, ότι λέει δηλαδή ο Γιώργος πιο πάνω. Φαντάζομαι ότι έχει ενδιαφέρον. Το σκεφτόμουν για πολύ καιρό, αλλά δεν το αγόρασα τελικά! Το main game το ευχαριστήθηκα πολύ και έβγαλε τα λεφτά του!
d4ydr33m3r Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, Cygnus είπε Το Hidden Ones δε διαφοροποιείται πολύ από το κυρίως παιχνίδι και ίσως αρκετοί θα το δουν σαν ένα απλό dlc με κάποιες έξτρα αποστολές. Αντίθετα, το The Curse Of The Pharaohs διαφοροποιείται όσον αφορά τις περιοχές και την ατμόσφαιρα και προσωπικά το ευχαριστήθηκα πολύ. Και δεν το λες και κλεψια για DLC.. Εχει αρκετες main και πολλες νεες side missions να κανεις και να κανεις build τον χαρακτηρα σου παραπερα σε attributes και σε level cap.. Οντωςηταν πολυ καλο το Curse of the Pharaohs σε σχεση με το hidden ones
d4ydr33m3r Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, tommybertsen είπε Σταματήστε και δεν θέλω έξοδα Χαχαχαχ Εντάξει απλα το level cap εχει παει 55 πλεον και εχει κατι τρομερα οπλα και outfit περα απο τους ωραιους νεους χαρτες. Ενα 20ωρακι χαλαρο ειναι το curse of pharaohs με grind για να κάνεις full build βαλε και κανα 8ωρο το hidden ones ok μην ανησυχείς δεν χανεις τιποτα 😂 #speak_of_the_devil Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2018 από d4ydr33m3r 1
tommybertsen Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Εννοείς έχει καινούρια σημεία για άνοιγμα στον υπάρχον χάρτη, σωστά; Βλέπω έχει η ubi το season pass 28€, το βρίσκω 25€ στα κλειδάδικα και έχει το hidden ones 8€ και το Curse of the Pharaohs 20€ (αντί να σε δελεάσουν να πάρεις το season pass από το store τους και να το βάλουν πχ 23€, βγαίνουν η μία η άλλη - και ναι, δεν με νοιάζουν τα μπιμπιλίκια που μπορεί να δώσει το Season pass ). Βέβαια όταν το DLC κοστίζει όσο το ίδιο το παιχνίδι, δηλαδή 28€ στο κλειδάδικο και η ίδια η ubi το έχει όσο το πήρα εγώ τον Νοέμβρη, κάποιο λάκκο έχει η φάβα Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2018 από tommybertsen
d4ydr33m3r Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, tommybertsen είπε Εννοείς έχει καινούρια σημεία για άνοιγμα στον υπάρχον χάρτη, σωστά; Βλέπω έχει η ubi το season pass 28€, το βρίσκω 25€ στα κλειδάδικα και έχει το hidden ones 8€ και το Curse of the Pharaohs 20€ (αντί να σε δελεάσουν να πάρεις το season pass από το store τους και να το βάλουν πχ 23€, βγαίνουν η μία η άλλη - και ναι, δεν με νοιάζουν τα μπιμπιλίκια που μπορεί να δώσει το Season pass ). Βέβαια όταν το DLC κοστίζει όσο το ίδιο το παιχνίδι, δηλαδή 28€ στο κλειδάδικο και η ίδια η ubi το έχει όσο το πήρα εγώ τον Νοέμβρη, κάποιο λάκκο έχει η φάβα Εγω το πηρα με 20 πριν βγει απο κλειδαδικο προφανως επειδη πουλαει ακομη το παιχνιδι κραταει την τιμη ψηλα και στο main game και στο season pass.. Keep in mind oτι εχεις και 20% με 160 upoints εκπτωση στο uplay και αν εχεις και κανα promo code θα πεσει παρακατω.. Κοιτα ανοιγει αρκετους maps ακομη εχει δηλαδη πολυ content για ψαξιμο δεν ειναι αρπα κολλα.. Αν εισαι perfectionist χαλαρα θες ενα 35αρι ωρες για να τα κανεις ολα οποτε δεν ειναι ακριβα αν το σκεφτεις για δυο dlc.. Μην κανεις το λαθος και παρεις μονο το hidden ones παντως. Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2018 από d4ydr33m3r
tommybertsen Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Όχι, σκεφτόμουν να μην κάνω το λάθος και πάρω μόνο το Curse of the Pharaohs Στάσου... Έχω 295 upoints. Πως εξαργυρώνω το 20% που λες; Θα ισχύσει αν πάρω το season pass τώρα που έχει ήδη έκπτωση 30% ; Αν είναι έτσι βγαίνει 22.40€ το season pass.
d4ydr33m3r Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Καπου εχει banner στο interface του uplay που λεει use u points to take 20% discount.. Αλλιως googlare to και κανε sign in στο uplay και θα σου δωσει ενα κωδικο που τον βαζεις στο καλαθι και θα δεις αν παει συνδυαστικα με τον αλλο.. Νομιζω πως γινεται και συνδυαστικα τσεκαρε το.. Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2018 από d4ydr33m3r 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα