Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed: Origins

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, giorgosmcmc είπε

Τι ρυθμησεις εχεις και μπορεις και παιζεις 1440p 60fps? Εμενα με το συστημα της υπογραφης και ultra προς high μολης βαλω upscale 120% σερνεται το συμπαν σε καποια σημεια και ανα μερικα διαστηματα εχω stutter. Μονο με reshade και lumasharpen εχω καταφερει να λυσω το unplayability του 1080p που ειναι κυριολεκτικα τιγκα στη θολουρα και μου εχουν βγει τα ματια. Ειναι κριμα τοση θολουρα γιατι εχει πολυ ωραια γραφικα.

Μια θολούρα γενικά την έχει το game ακόμα και σε 1440p. Κυρίως στο γρασίδι και σε διάφορα φυτά. Δεν μπορώ να καταλάβω αν φταίει το TAA που από ότι έχω καταλάβει χρησιμοποιεί το game για ΑΑ ή η έλλειψη slider για anisotropic filtering.

Επίσης έχει ένα παράξενο texture pop in στο γρασίδι. Στην αρχή νόμιζα ότι έφταιγε ο hdd και το μετέφερα στον Ssd αλλά πάλι το ίδιο. 

Με τα settings έπαιξα αρκετά και έριξα ότι δεν θεωρούσα πως έκανε μεγάλη διαφορά κ έτρωγε τσάμπα performance. 60fps σπάνια έχω με τις ρυθμίσεις κ την ανάλυση αυτη. Αλλά λόγω του ότι δεν είναι shooter βολεύομαι και με τα 45 fps. Ευτυχώς δεν έχω ούτε stuttering, ούτε tearing. 

Όπως είπα ανάλυση, 2560x1440, resolution modifier 100%, refresh rate 144hz χωρίς fps limiter και τα graphic settings αναλυτικά στις εικόνες. 

https://imgur.com/gallery/xvHwF

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 hours ago, d4ydr33m3r said:

Πως γινεται να ξεκλειδωσεις περιεχομενο που ανοιγει μονο αν παιξεις το event; To γραφεις κιολας μονος σου χωρις να τρεχει live. 

Δεν καταλαβαινω τι ακριβως εννοουσες λοιπον οταν γραφεις κατι τετοιο και προφανως και δεν υπαρχει αλλος "νομιμος" τροπος να ξεκλειδωσει τετοιο περιεχομενο χωρις "fishy" workarounds και δη σε πειρατικες εκδοσεις (που τυχαινει και ειναι συνηθως οι μη live για καποιο "απροσδιοριστο" λογο.. ) 

Το να πειράξεις τον κώδικα του παιχνιδιού με trainers, patch κοκ,ουδεμία σχέση με πειρατεία. Μην μπερδευουμε τις έννοιες, προσοχή (υπάρχουν και οι κρυφόμπατσοι αναμεσά μας).

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το εχω φτιαξει για ολα τα games.

Δειχνει σε ολα πολυ καλυτερα, καθαριζει  και ξεθολωνει την εικονα, δινει δυναμη στο φως, κανει πιο εντονες τις σκιες και προσαρμοζει το χρωμα σε ρεαλιστικοτερη υφη.

Βαλτε στο OFF τα AA και MOTION BLUR απο το game και περαστε το δικο μου Sweet FX. 

To εχω φτιαξει πανω σε 1440p IPS με 150cd/m φωτεινοτητα, gamma 2.2 και σε αντιστοιχο VA UHD Samsung.

SweetFX_settings.rar

Επεξ/σία από hitman69
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, seithan είπε

Το να πειράξεις τον κώδικα του παιχνιδιού με trainers, patch κοκ,ουδεμία σχέση με πειρατεία. Μην μπερδευουμε τις έννοιες, προσοχή (υπάρχουν και οι κρυφόμπατσοι αναμεσά μας).

Διάβασε προσεκτικά τι εχω γράψει και επίσης τους κανόνες του φόρουμ. Ο κώδικας του παιχνιδιού προστατευεται σαν πνευματική ιδιοκτησία οπότε υπόκειται στους ίδιους κανόνες. Αλλο που γενικότερα όλοι είναι ελαστικοί για τέτοιου  είδους  συζητήσεις στα fora.. Δεν θες πειρατικου περιεχομένου αφού πιάστηκες απο αυτο; παράνομου περιεχομενου ειμαστε ενταξει τωρα; Και ασε τώρα τις χαριτωμενιες με  τους κρυφόμπατσους για αλλου...  Δόξα το θεό ένα σωρό site υπάρχουν αν θες να βρεις τέτοιο περιεχόμενο.. Μετα κλαιγονται γιατί τους μπαναρουν στα παιχνιδια και φταίνε οι εταιρείες γιατί γεμίζετε trojans, mining viruses και εχετε χαλια αποδοση και κακα windows κλπ κλπ

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Το μεγαλυτερο CPU USAGE στον 6700Κ το εχω στο Project Cars 2, με 20 παιχτες ειναι πανω απο 85% μεσα στο παιχνιδι ακομα και σε 4K.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, Inler είπε

Ποια settings θεωρουνται motion blur στο παιχνιδι;

Nομιζω πρεπει να χαμηλωσεις anti aliasing για να μην εχει blurry

η βρες save files uplay: Ubisoft Game Launcher\savegame\3539, steam: Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\savegame\4923.
Aνοιξε με notepad και 1) κλεισε bloom! -->  bloom-0 η  2) ssao --> ssao-1 η 0 

Επεξ/σία από fox_fox
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το BLOOM ποτε δεν το κλεινουμε... ειπα, βαλτε ΑΑ OFF και Motion blur OFF και περαστε το preset μου...

Η δουλεια που εχω κανει προσωπικα μου αρεσει... και δουλευει σε ολα τα games.... 

First Sample

SFX A PIC OFF

SFX_OFF_A_PIC.jpg

SFX A PIC ON

SFX_ON_A_PIC.jpg

Second Sample

SFX Β PIC OFF

SFX_OFF_B_PIC.jpg

SFX Β PIC ΟΝ

SFX_ON_B_PIC.jpg

Third Sample

SFX C PIC OFF

SFX_OFF_C_PIC.jpg

SFX C PIC ΟΝ

SFX_ON_C_PIC.jpg

και μερικα sfx samples

ACOrigins_2018_02_11_07_34_53_001.jpgACOrigins_2018_02_11_07_35_08_965.jpg

Επεξ/σία από hitman69
  • Thanks 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Inler είπε

Με ΑΑ OFF δεν φαινονται περιεργα τα περιγραμματα των αντικειμενων;

Το SFX που σας δινω αρκει....κανει καλη δουλεια στο τομεα αυτο...

Μειωση αποδοσης γυρω στο 8%...

Δημοσ.

Το καλύτερο φίλτρο για sharpen είναι Lumasharpen μαζί με highpass filtering. Κόστος γύρω στο 2%, έναντι >5% με Fine sharp και Adaptive sharpen. Χωρίς τις υπερβολές των δύο τελευταίων που οδηγούν σε artifacts.

Δημοσ.

Εμένα μια χαρά μου φαίνεται στο default 1080p/ultra. Νταξ, δεν παίζω για screenshots. 

Τελικά δεν είναι κακό. 

Περνάει ευχάριστα η ώρα. 

Παιχνιδάρα 3rd person με το Cyberpunk. Μέχρι τότε αναμονή. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...