Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed: Origins

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω την εντυπωση πως οταν εχω ενεργοποιημενο το dynamic resolution θολωνει λιγο περισοτερο την εικονα ακομη και με ανεβασμενα τα περισοτερα στα γραφικα, εσεις καταλαβαινεται καποια διαφορα στην ποιοτητα των γραφικων γενικοτερα με ενεργοποιημενο το dynamic resolution?

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το παίζω ULTRA με 90% scale του 2180p και είμαι σταθερά στα 60fps χωρίς καμία πτώση. 

tip που το ανακάλυψα τυχαία και το επιβεβαίωσα σε ενα forum.  το antialing να το έχετε στο low και όχι στο Off. εχει καλύτερες επιδόσεις!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

το παίζω ULTRA με 90% scale του 2180p και είμαι σταθερά στα 60fps χωρίς καμία πτώση. 

tip που το ανακάλυψα τυχαία και το επιβεβαίωσα σε ενα forum.  το antialing να το έχετε στο low και όχι στο Off. εχει καλύτερες επιδόσεις!

Σταθερα 60fps σε αυτη την ανάλυση? 😮 Αρνούμαι να το πιστέψω αν εχεις gpu τουλαχιστον κατω απο gtx1080 για το συγκεκριμένο game, εγω με τη 1070 και το σύστημα της υπογραφής, λιγο που ανέβασα το upscale σε 1080p που παιζω σερνοτανε ασχημα σε πολλες περιπτωσεις. 

edit: Τωρα ειδα το συστημα της υπογραφης σου γιατι ημουν απο κινητο, λογικο να σου τρεχει και 4k ultra σε 60+ fps με τη συγκεκριμενη gpu :lol:

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε

Σταθερα 60fps σε αυτη την ανάλυση? 😮 Αρνούμαι να το πιστέψω αν εχεις gpu τουλαχιστον κατω απο gtx1080 για το συγκεκριμένο game, εγω με τη 1070 και το σύστημα της υπογραφής, λιγο που ανέβασα το upscale σε 1080p που παιζω σερνοτανε ασχημα σε πολλες περιπτωσεις. 

edit: Τωρα ειδα το συστημα της υπογραφης σου γιατι ημουν απο κινητο, λογικο να σου τρεχει και 4k ultra σε 60+ fps με τη συγκεκριμενη gpu :lol:

H 1080ti είναι 30% καλύτερη από 1080 δηλαδή μιλάμε για. 30fps παραπάνω στα 100fps. Δεν είναι και λίγα. Το 4k είναι ακόμα στην αρχή σε λίγα χρόνια θα βλέπουμε 4k 144fps από κάρτες των 200 ευρώ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, Heybro είπε

Σε λίγα χρόνια θα βλέπουμε 4k 144fps από κάρτες των 200 ευρώ. 

Αμην! Γιατι για να δεις κατι τετοιο σημερα πρεπει να βαλεις πολυ βαθεια το χερι στη τσεπη!

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.

Αν δεν ρίξουν τις τιμές στις gpu θα φύγει όλος ο κόσμος για κονσόλες, ελπίζω να το καταλάβουν αυτό πριν είναι αργά και καταλήξουμε να παίζουμε από τον καναπέ μας

Δημοσ.
4 hours ago, Zus said:

Αν δεν ρίξουν τις τιμές στις gpu θα φύγει όλος ο κόσμος για κονσόλες, ελπίζω να το καταλάβουν αυτό πριν είναι αργά και καταλήξουμε να παίζουμε από τον καναπέ μας

#Offtopic

Ποιος να ρίξει τις τιμές η ngreedia που έχει μονοπώλιο ή η AMD που δε θα βγάλει καν νέα consumer σειρά φέτος (ίσως κανένα rebrand πάλι) και οι κάρτες της είναι είδος προς εξαφάνιση και καταλήγουν σε Κίνες, Ινδίες,Ισλανδίες και λοιπούς ***. Και που δεν έκανε delay τις voltές η nv κανένα 6μηνό και ευχαριστώ πρέπει να της λέμε tbh.

Δημοσ.

Εντάξει, ας μείνουν με τους *** τότε και ας καταλήξουμε εμείς να παίζουμε PS ή Xbox. 

Είναι αστείο μία gpu να κοστίζει παραπάνω από μία κονσόλα

Δημοσ.

Πρέπει να έγινε καλή δουλειά. Με όλα ultra πλην shadows(very high) τρέχει μια χαρά. Tουλάχιστον το bench. Μην ασχολείστε με άλλα settings. Ρίχνοντας ένα κλικ τα shadows, σήμερα δεν βλέπεις την υποβάθμιση που έβλεπες το 2010.

Spoiler

Δημοσ.

Ωραίο παιχνίδι αλλά για κάποιο λόγο μου φαίνεται λιγότερο Assasins Creed από παλιότερα που έχω παίξει. Το στορυ τίποτα τρελό, αλλά μαζί με την όμορφη τοποθέτηση στην αρχαία Αίγυπτο, παίζεται ευχάριστα. Όντως στην αρχή ακόμα (κανά πεντάωρο στο παιχνίδι), η μάχη καλη, το gamad δεν βολεύει λογω οτι προτιμώ να παίζω χωρίς κλείδωμα του στόχου και με το χειριστήριο πολλές φορές βρίσκομαι να έχω τον αντίπαλο στην πλάτη μου, ενώ παίζοντας με ποντίκι,  όχι. 

Από γραφικά πολύ καλο. Μου κάνει εντύπωση που η παλιά gtx980 καταφέρνει να παίζει τον τίτλο σε ultra /1080p.

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, hitman69 είπε

Αίσθηση μου ειναι οτι σε θεμα μνημης ειναι λιγότερο απαιτητικό σε σχέση με τα προηγούμενα.

Πολύ πιο παραμετροποιησιμο. Ναι σε ότι αφορά την κάρτα γραφικών είναι πιο optimise απ ότι είδα.

Το καημένο τον επεξεργαστή απ την άλλη θα τον στείλει στη δική του πυραμίδα μια ώρα αρχύτερα. (Οκ άσχετα αν στις πυραμίδες δεν έχει βρεθεί ποτέ ταφος)

Να δουμε τα επόμενα...

Πλέον οι καινούριες εκδόσεις ps4 pro και  Xbox one x έχουν 8 και 12 giga share μνήμες. Οπότε εφόσον αναπτυχθεί με στόχο τις κονσόλες, οι κάρτες γραφικών θα τα βρουν σκούρα.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, Heybro είπε

H 1080ti είναι 30% καλύτερη από 1080 δηλαδή μιλάμε για. 30fps παραπάνω στα 100fps. Δεν είναι και λίγα. Το 4k είναι ακόμα στην αρχή σε λίγα χρόνια θα βλέπουμε 4k 144fps από κάρτες των 200 ευρώ. 

Αυτο δεν θα γινει ποτε γτ τα παιχνιδια ολο και βαραινουν.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, firepc είπε

Αυτο δεν θα γινει ποτε γτ τα παιχνιδια ολο και βαραινουν.

Ακριβώς. 

Αν υποθέσουμε ότι σε κάθε γενιά gpu παίρνουμε ένα 40% επιδόσεων και τα παιχνίδια βαραίνουν κατά 20% ,τότε για να φτάσουμε στο +200% που θέλει το 4k 144hz με την αντίστοιχη στο μέλλον,1080ti θέλει κάμποσα χρόνια. Πόσο μάλλον για gpu των 200e που λέει ο φίλος.

Υποθετικά τα νούμερα αλλά δεν απέχουν πολύ από την πραγματικότητα 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...