d4ydr33m3r Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 16 λεπτά πριν, 2_petr_9 είπε Καμια σχεση με Κινα, Ιαπωνια...το Origins θα ειναι τριλογια. Το επομενο setting θα ειναι Ρωμη/Ρωμαικη αυτοκαρατορια Εχει ανακοινωσει κατι η Ubi; Δεν το εχω ψαξει ιδιαιτερα θυμαμαι πριν κανα 5μηνο υπηρχαν φημες και για αυτο που λες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
2_petr_9 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 24 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Εχει ανακοινωσει κατι η Ubi; Δεν το εχω ψαξει ιδιαιτερα θυμαμαι πριν κανα 5μηνο υπηρχαν φημες και για αυτο που λες.. οχι ρε ...προς το παρον ολα φημες ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Λογικά Κίνα. Έχουν έτοιμα πράγματα και από το " For Honor ". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Το For Honor δεν έχει να κάνει με κίνα dude...εγώ πάλι λέω Feudal Japan ή Wild West βάση του Unity που είχε details στα email. Το καινούργιο Total War θα πάει κίνα. Το game είναι φτιαγμένο για Samurai/Ninjas αλλα από την στιγμή που λογικά βγαίνει Tenchu από From Software im good. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
2_petr_9 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Εχει τελειωσει κανεις το side mission "find the ritual sites in the world" ? εχω βρει 3/4 κι εχω σκασει ...που ειναι η τεταρτη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CyBeR_RaBBiT Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Το εγκατέστησα και γω .φοβερό το game αλλά παράξενο .Είτε στα high είτε στα ultra ίδια απόδοση στα framerate έχει .Γιατί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atsddd Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, CyBeR_RaBBiT είπε Το εγκατέστησα και γω .φοβερό το game αλλά παράξενο .Είτε στα high είτε στα ultra ίδια απόδοση στα framerate έχει .Γιατί? Πoια καρτα γραφικων εχεις? Αν ειναι 8giga και πανω λογικο ειναι να μην fullαρει ακομα και στα Ultra settings, οποτε την οποιαδηποτε διαφορα την κανει ο επεξεργαστης απο ενα σημειο και πανω. Αν απενεργοποιησεις το adaptive resolution του antilising η αυξησεις το resolution modifier στο 120 αν εισαι σε HD (αν εισαι ηδη σε 4Κ δεν θα δεις καμια διαφορα στην εικονα), δεν πεφτει αρκετα το framerate? Μηπως εχεις ενεργοποιημενο το vsync η καποια αλλη ρυθμιση που σου κραταει το framerate σταθερο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CyBeR_RaBBiT Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, atsddd είπε Πoια καρτα γραφικων εχεις? Αν ειναι 8giga και πανω λογικο ειναι να μην fullαρει ακομα και στα Ultra settings, οποτε την οποιαδηποτε διαφορα την κανει ο επεξεργαστης απο ενα σημειο και πανω. Αν απενεργοποιησεις το adaptive resolution του antilising η αυξησεις το resolution modifier στο 120 αν εισαι σε HD (αν εισαι ηδη σε 4Κ δεν θα δεις καμια διαφορα στην εικονα), δεν πεφτει αρκετα το framerate? Μηπως εχεις ενεργοποιημενο το vsync η καποια αλλη ρυθμιση που σου κραταει το framerate σταθερο? ryzen 5 1400 επεξεργαστή έχω και κάρτα γραφικών rx 580 8 gb "Αν απενεργοποιησεις το adaptive resolution του antilising" Αν το απενεργοποιήσω θα πέσει το framerate? δεν κατάλαβα τι εννοείς. η αυξησεις το resolution modifier στο 120 αν εισαι σε HD (αν εισαι ηδη σε 4Κ δεν θα δεις καμια διαφορα στην εικονα), δεν πεφτει αρκετα το framerate? Αν αυξήσω το resolution modifier στο 120 ,θα πέσει το framerate ?δεν κάταλαβα ουτε εδω τι εννοείς Μηπως εχεις ενεργοποιημενο το vsync η καποια αλλη ρυθμιση που σου κραταει το framerate σταθερο? ενεργοποιημενο το έχω το vsync Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2018 από CyBeR_RaBBiT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atsddd Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, CyBeR_RaBBiT είπε ryzen 5 1400 επεξεργαστή έχω και κάρτα γραφικών rx 580 8 gb Και στα ποσα frames τρεχεις κατα μεσω ορο? Αν εφτασες αλεξανδρεια ειναι το πιο αντικειμενικο benchmark του παιχνιδιου:) Αν εισαι στα 30 και θες ν ανεβεις, δοκιμασε να ριξεις λιγο το resolution modifier και να ενεργοποιησεις το adaptive quality η resolution δεν θυμαμαι ακριβως πως το λεει. Επισης βαλε τις σκιες medium. Δεν επηρεαζουν τοσο οπτοκα οσο αλλα γραφικα στοιχεια. Παρα πολλους πορους τρωνε τα volumetric συννεφα αλλα δεν νομιζω να χεις προβλημα με την καρτα και τον επεξεργαστη που εχεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tntdynamite23 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7700k 16gb ram , 480 8gb και πιάνει 45-50 fps avg χωρίς vsync το βρίσκετε λογικό? Η θέλει 1080 ti για να πιασει 60fps? Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2018 από tntdynamite23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Εντάξει υπερβολές... Δεν χρειάζεται να έχεις τον τοπ επεξεργαστή.Απλά το παιχνίδι είναι ας πούμε unoptimized. Έχει βάλει η ubi το χεράκι της... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimys2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Απο αυτα που διαβαζα περιμενα να τρεξει αρκετα χειροτερα. Τελικα τρεχει νερακι σε ultra high 1440p. Ωρα για εξερευνηση Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2018 από Jimys2008 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CyBeR_RaBBiT Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Jimys2008 είπε Απο αυτα που διαβαζα περιμενα να τρεξει αρκετα χειροτερα. Τελικα τρεχει νερακι σε ultra high 1440p. Ωρα για εξερευνηση Με τέτοιο φόλα /μαπα επεξεργαστή που έχεις και σου τρέχει νεράκι?Μωρε μπράβο ...Και εμένα με πιο καινουργιο σύστημα απο σένα σέρνεται Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2018 από CyBeR_RaBBiT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το φαγατε το παιχνιδι ενω τρεχει πολυ καλυτερα απο τα παλιοτερα syndicate και unity Και καμια 250εικονες απο το ταξιδι μου στη διαρκεια του παιχνιδιου μεχρι το τελος https://postimg.org/gallery/2srq76mu4/ Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2018 από Heybro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CyBeR_RaBBiT Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Heybro είπε Το φαγατε το παιχνιδι ενω τρεχει πολυ καλυτερα απο τα παλιοτερα syndicate και unity Και καμια 250εικονες απο το ταξιδι μου στη διαρκεια του παιχνιδιου μεχρι το τελος https://postimg.org/gallery/2srq76mu4/ Καλά και εγώ αμα κάτσω σε ψηλό μέρος και βγάλω screenshot 60fps θα μου δείξει.Για πήγαινε βγάλε μία σε πυκνοκατοικημενη περιοχή και στο έδαφος και τα λέμε μετα. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2018 από CyBeR_RaBBiT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα