Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Το Origins τα αξίζει τα λεφτά του πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 μπορεί να γονατίζει τα pc μας,τουλάχιστον σε μεγάλες αναλύσεις,αλλά τα αξίζει τα λεφτάκια του το παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hitman69 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Με το sweet Fx που εχω φτιαξει απλα το game παει αλλου.... πανω στο IPS το εχω φτιαξει...αλλα και σε VA 4K UHD ειναι κομπλε! 1440p + ultra + ΑΑ απο sfx Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2018 από hitman69 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Για στείλε τα αρχεία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 5 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Το Origins τα αξίζει τα λεφτά του πάντως. To Origins μπορεί να τα αξίζει, η ubisoft γενικά δεν τα αξίζει 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Είδαν την επιτυχία του W3 και πήραν πολλά στοιχεία από αυτό. Η σειρά AC βρίσκεται στο σωστό δρόμο και σκέψου τι θα γίνει αν το επόμενο είναι όντως στην Ιαπωνία με Σαμουράι κλπ.. #Hype Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το επόμενο ακουστηκε ότι πάει για Κινα.. Εξίσου επικο θα είναι και εκει αρκει να κρατήσει τα υψηλά standard που εδειξε. Καθαρά θεμα χρονου ειναι όσο δεν βιάζονται να βγάλουν ένα προϊόν στην αγορα, με τοσα προτζεκτς ανα χειρας (δεν ειναι στουντιακι η Ubisoft να κρίνεται με μια δυο δουλειές κρίνεται στο σύνολο ). Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2018 από d4ydr33m3r Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) μετα απο χρονια ψηνομαι να ξαναπιαστω με assassins.ελπιζω να μην απογοητευτώ Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2018 από gatokoritso Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Με 1600 και Rx 580 8GB που ετρεξα το benchmark παντως φαινεται πολυ βαρυ και βγαζει αποτελεσμα stable με 6288 score και 52fps σε 1080P Υπαρχει καμια ρυθμιση που να τρωει πολλα fps και να προσφερει ελαχιστα Vsync εχω off λογω freesync αλλα δεν βλεπω να μπορω να φτανω το ευρος 74-144hz 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hitman69 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πολυ καλο το νεο Assassin Creed. Απο που να αρχισω δεν ξερω για να απαριθμω τα θετικα του... πολλες αλλαγες προς το πολυ καλυτερο. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2018 από hitman69 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3DJIN Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 farcry-witcher θυμιζει,ωραιο,αξιζε την αναμονη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hitman69 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 To game τρεχει νερακι χωρις ιχνος stutter με τον 6700K στα 4,5ghz να παιζει στο 70%.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, hitman69 είπε To game τρεχει νερακι χωρις ιχνος stutter με τον 6700K στα 4,5ghz να παιζει στο 70%.... σε τι ανάλυση δεν μας λες βέβαια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hitman69 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Chrysostomos είπε σε τι ανάλυση δεν μας λες βέβαια. Στην πισω σελιδα αναφερω graphics sets... Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2018 από hitman69 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Φτιαχτο.ναι οκ γιατί και εγω μεν δεν έχω stuttering αλλά γονατίζει ας πούμε το pc μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα