Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed: Origins

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπα,τα ίδια και χωρίς AB ,έφαγα crash. Να κάνει conflict και το hwinfo? μόνο αυτο είχα ανοιχτό

Στο μεταξύ έχω τελειώσει το main story και κάνω μερικά side επειδή το γουσταρώ ακόμα,στο 77% είμαι και θα με κάνει να το πετάξω..

Επεξ/σία από mcrae13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κλείστα όλα τα monitoring. Πήρα και το season pass στα 23 ευρώ από Kinguin, άντε να βγει το DLC.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
Δημοσ.

Τόσο καιρό το έβλεπα 21.49€ στο instant-gaming το ρημάδι το season pass, τώρα πήγε 23.99€. 

Καλύτερα, θα περιμένω να βγούνε, αν είναι καλά, τόοοτε θα τσιμπήσω το SP

Δημοσ.

τερμάτισα το παιχνίδι στις 44 ώρες και level 38, φυσικά έχω αρκετά πράγματα να κάνω ακόμα πέρα από το Main quest αλλά σε γενικές γραμμές έχω μια σφαιρική άποψη από αυτό.

πολύ καλό σίγουρα ένα παιχνίδι του 8/10 τουλάχιστον, είναι κάτι που σίγουρα οι περισσότεροι θα έπρεπε να παίξουν  

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Κλείστα όλα τα monitoring

Τζίφος,και με κλειστά όλα πάλι crash. Μισάωρο δεν περνάει-το πολύ και κρασάρει.Πριν το update ήταν οκ...

Δημοσ.
Στις 1/21/2018 στις 8:05 ΜΜ, congeo είπε

...

Κι όμως κάτω από 42 frames δεν πέφτει ούτε στην Αλεξάνδρεια. Όλα φουλ και με adaptive quality ενεργοποιημένο στα 60fps.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, congeo είπε

Σε τι αναλυση? εχεις κανα scr?

Ενω εκανα τα screenshots ταυτοχρονα ετρεχε και Photoshop αλλα δεν νομιζω να επηρεαζει και ιδιαιτερα.

Spoiler

ac1.jpg

Spoiler

ac2.jpg

Spoiler

ac3.jpg

Spoiler

ac4.jpg

Spoiler

ac5.jpg

Spoiler

ac6.jpg

• Like 1
Δημοσ.
Στις 1/21/2018 στις 8:05 ΜΜ, congeo είπε

...

Γιατι Coffee lake ; 

δεν το έχω δοκιμάσει αλλά είμαι με coffee lake και 1080 και σε όλα τα απαιτητικά παιχνίδια τερματίζει η κάρτα και ο επεξεργαστής μένει σχεδον αχρησιμοποίητος.

Οσον αφορά την τιμή συμπαθητική τιμούλα έχει στα 33 αλλά προσωπικά θα περιμένω να πέσει στο 20άρικο .

Δημοσ.
Στις 1/22/2018 στις 12:38 ΜΜ, tntdynamite23 είπε

Αρκει να με κρατήσει σα παιχνίδι γιατί απ ότι κατάλαβα δώσαν έμφαση στον κόσμο και γραψαν στα *** τους το story και το gameplay, η κάνω λάθος;

Αν εχεις παιξει το witcher 3 και σου αρεσε τοτε αυτο πιστευω θα σε κρατησει ακομα περισσοτερο.

Δεν ειμαι φαν των RPG αλλα ουτε και του ξερου σκοτωματος σε οτιδηποτε κινειται στην οθονη και το origins  νομιζω βρηκε τη σωστη ισσοροπια σ αυτο. Οσο αστειο κι αν φανει, θα μπορουσα να το παρομοιασω σαν gta v στην αρχαια αιγυπτο.

Τα προηγουμενα Assassins προσωπικα τα βαριομουν. Τελευταιο βεβαια που ειχα κανει αποπειρα να παιξω ηταν το black flag το οποιο παρατησα σε 4 ωρες. Αντιθετα στο origins περιμενω ποτε θα τελειωσω τη δουλεια να το ανοιξω για να συνεχισω:)

• Like 1
Δημοσ.
Στις 1/22/2018 στις 7:06 ΜΜ, congeo είπε

...

Το resolution modifier  είναι ένα απ τα χαρακτηριστικά που βαραίνουν η ελαφρύνουν το παιχνίδι περισσότερο. Μιας και έχει τεράστια επίδραση στη μνήμη της κάρτας. Ίσως η καλύτερη ρύθμιση για κάποιον με 1440p και τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή μου, είναι στο 90% και τα shadows στο medium. Στις συγκεκριμένες ρυθμίσεις που βλέπεις στα screenshot είναι σαν να παίζεις το παιχνίδι σε απλό hd. Και σε θέμα ευκρίνειας αλλά και ποιότητας των textures.

Πάντως μου κάνε εντύπωση που τρέχει τόσο καλά και σε παλιότερα συστήματα μιας και όλοι έχουμε δει τα "υπεροχα" κατά καιρούς optimisation της Ubisoft.

Για τον φίλο που ακόμα αμφιβάλει αν θα του αρέσει το παιχνίδι, το μόνο που ξέρω είναι ότι χρόνια είχα να κολλήσω  τόσο πίσω απ την οθόνη. Και πλέον δεν είμαι και κάνας σκληροπυρηνικος gamer.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...