Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed: Origins

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε low settings με phenom II X4 955 και με GPU R9 270X και RAM συστήματος 8GB

θα το παίξω τι λέτε; Γιατί αναβάθμιση δεν προβλέπετε όσο τα έσοδα είναι μηδαμινά :) 

Edit: Αν και οι απαντήσεις έπεσαν βροχή, διαβάζοντας στο επίσημο φόρουμ της Ubisoft για το θέμα 

των phenom και γενικά παλιότερων CPU δεν λύθηκε το πρόβλημα ακόμη και με το τελευταίο update. 

Επεξ/σία από zvarthangalos
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και ενω λεγαμε για πλακα tourist simulators τα AC, η Ubisoft ανακοινωσε πως θα βγαλει free update που προσθετει Discovery Tour game mode που.θα κανει ξεναγηση στα μνημεια της Αιγυπτου

Χαχαχαχαχαχα

On 1/16/2018 at 11:02 PM, mcrae13 said:

Μου έβγαλε update 2.64gb..

Έχει το νέο quest που σου κάνει ένα intro για το τι θα αντιμετωπίσεις στο νέο DLC.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/16/2018 στις 11:02 ΜΜ, mcrae13 είπε

Μου έβγαλε update 2.64gb..

3.173 στο PS4 για κάποιο λόγο, version 1.20 λέει. αλλά το έχουν ακριβό το season pass αυτή τη στιγμή θα περιμένω καποια έκπτωση στο μέλλον

Επεξ/σία από logistoulis

Τελικά το πήρα χτες το παιχνίδι. Σε γενικές γραμμές μ αφήνει απίστευτα ικανοποιημένο. Με i7 4790k στα 4.5 και την 970, ενώ δεν περίμενα θαύματα, τελικα σε high και ultra settings περνώ πολύ αποδεκτά fps. Τουλάχιστον στη siwa.

Απορία για όποιον ξέρει. Αν πάω να τρέξω το παιχνίδι full screen γίνεται αυτόματα minimize και δεν μεγαλώνει το παράθυρο όσο κι αν πατάω πάνω στο tray. Τρέχει στη native ανάλυση της οθόνης 2560χ1440.

Η λύση που βρήκα ήταν να το τρέχω σε bordless το οποίο όμως μου το παίζει κανονικά σαν full screen.

Το ίδιο κόλλημα μου το έκανε και το witcher 3 όταν άλλαζα απ τiς ρυθμίσεις του παιχνιδιού την ανάλυση σε full hd. Αλλά διορθώνουν όταν το γύριζα σε 1440p.

Αγορασμένα και τα δύο από steam.

Drivers, geforce experience είναι up To date μετά από clean install.

1 λεπτό πριν, mcrae13 είπε

Μετά το update έχω συνέχεια crashes,έχει κανείς άλλος??

Crash.PNG

3 φορές μου φρίζαρε ο υπολογιστής τελειως σε 4Κ ανάλυση,ενώ πριν έπαιζα μια χαρά.

Αναγκαστικά με reboot έστρωνε.

Σε 2Κ ή και πιο χαμηλά πάει τρένο.

Κάτι χάλασε σε εμένα με το update.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...