Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed: Origins

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

47 λεπτά πριν, SPANK είπε

Ερώτηση παίρνω κατι scrols και λεει οτι μπορώ να τα κάνω solve ... πως γίνεται αυτο ?

Ακολουθείς τα στοιχεία που σου δίνουν οι πάπυροι. Κάτι σαν μίνι γρίφοι :) 

Αν δυσκολευτείς, δες τίποτα στο YouTube για να πάρεις μία ιδέα. :) 

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόλις το τέλειωσε με 29 ώρες και 69 % , ειναι πραγματικά πολύ καλό για assasins creed που να πω την αλήθεια δεν ημουν και κανένας fan παρόλαυτα ηταν υπέροχο. Κάποια στιγμή θα το ξανα πιάσω ώστε να το πάω 100 %

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το τελειωσα κι εγω...γυρω στο 85% μετα απο 58 ωρες.

Σιγουρα το καλυτερο AC ολων των εποχων.

Αιγυπτιακος πολιτισμος, Ρωμαικη αυτοκρατορια, Αρχαια Ελλαδα...σ'ενα μοναδικο παντρεμα εξιστορησης και αφηγησης.

Γραφικα που κοβουν την ανασα, combat system build-up from the ground, εμπλουτισμενο Gameplay με πολυ σημαντικες προσθηκες

και ενας αχανης χαρτης για εξερευνηση.

10/10

Επεξ/σία από paok4270
  • Like 1

ο χάρτης έχω την εντύπωση μερικές φορές ότι θα μπορούσε να είναι πιο μικρός με περισσότερο περιεχόμενο μαζεμένο, όχι ότι με χαλάει βέβαια απλά μου δίνει την εντύπωση ότι είναι μεγάλος για να είναι μεγάλος

το σύστημα μάχης είναι μια καλή αρχή αλλά θα ήθελα να το δω να εξελίσσεται μελλοντικά (αρκετά, ακόμα είναι σε "ακατέργαστη" σχεδόν μορφή..) 

επίσης θα μπορούσαν να μην υπάρχουν τόσο συχνά quests που επαναλαμβάνονται (και αν και πρώτη φορά ένα ac έχει συμπαθητικά side quests πάλι μου δίνουν την εντύπωση ότι είναι πολλά απλά και μόνο για να είναι πολλά.  χαίρομαι πάντως που αρκετά από αυτά συνδέονται με την κεντρική ιστορία όπως στο witcher) 

είναι πάντως πολύ δυνατή η προσπάθεια, για 10αρι δεν ξέρω αν το αξίζει (και όλα τα άλλα να ήταν καλά το θέμα της μέτριας ιστορίας και του μηδαμινού character development παραμένει.. όσο και να ανεβάζει την εμπειρία ο κόσμος και γενικότερα το ιστορικό πλαίσιο που εκτυλίσσεται η ιστορία) αλλά είναι όλα προς τη σωστή κατεύθυνση σε σχέση με τα αμέσως δύο προηγούμενα με τα οποία έκοβες φλέβα

ελπίζω να κάνουν το ίδιο δυνατή προσπάθεια και στο far cry που έχει επίσης βαλτώσει σαν σειρά (και το ότι έδωσαν αναβολή είναι ελπιδοφόρο), αλλά και στο κατακαημένο watch dogs που είναι βαρετό μέχρι αηδίας.. 

Προσωπικά μιας και λιώνω και στο syndicate μπορώ να πω ότι το syndicate overall είναι καλύτερο παιχνίδι. Το origins το απόλαυσα και σίγουρα σου μένουν οι τοποθεσίες και η αναπαράσταση της τοτε εποχής χωρίς να μένει το σενάριο το οποίο είναι κλασικό εκδίκησης. Το syndicate είναι άλλη φάση με allies περισσότερο crafting upgrades με πιο ιδιαίτερο σύστημα μάχης. Το origins θα το έβαζα 8 μετά από 63 ώρες με 97% completion και το syndicate 8.5 μετά από 50% completion και 30 ώρες κοντά. Όταν τερματίσω και το syndicate θα έχω πιο σφαιρική αποψη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το syndicate είναι το μόνο ac για το οποίο εγώ προσωπικά δεν έχω σφαιρική άποψη.. uninstall στο 4ωρο, το βρήκα ανυπόφορο

(και μάλλον όχι μόνο εγώ αν κρίνω από τη πορεία της σειράς σε αυτό το σημείο και τις αποφάσεις που πάρθηκαν στη συνέχεια με το origins)

φυσικά και δεν αποκλείω ότι σε κάποιους μπορεί να αρέσει όπως σε εσένα heybro, αλλά στην πράξη το περισσότερο κοινό της σειράς αυτός ο τίτλος το έφτασε στο ΑΜΗΝ 

βέβαια ας δούμε και το origins πώς θα πάει σε βάθος χρόνου, γιατί και αυτό έχει αρκετούς πολέμιους 

Επεξ/σία από logistoulis

Το γούστο είναι υποκειμενικό αναμφίβολα. Προσωπικά πιστεύω θα μου αρέσουν τα περισσότερα assassin's creed παιχνίδια μιας και γουστάρω loot open world και ατμόσφαιρα που σε ταξιδεύει. Το origins το κράζουν όσοι έχουν κακά συστήματα και σέρνεται. Όσοι το παίξαμε όπως έπρεπε με φουλ γραφικά στα 60fps μόνο τα καλύτερα λέμε γιατί το τεράστιο ατού του είναι το distance view που έχει και γενικά τα γραφικά που σε πολλά σημεία είναι πολύ ρεαλιστικά όπως και το immersion. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν θες να πάρεις γνώμες χρηστών για ένα παιχνίδι, ποτέ μην  κοιτάς τους χρήστες pc. αυτό είναι νόμος πολλά παιχνίδια τα θάβουν οι pc gamers είτε λόγω αντικειμενικών τεχνικών θεμάτων (batman, dishonored 2, mkx) και ας είναι καλά ή επειδή είναι βαριά, ή επειδή δεν αποδίδουν όπως θα φαντάζονταν ή επειδή σε αντίθεση με τους κονσολοπαίχτες έχουν μεγάλο αρνητισμό σε διάφορες πρακτικές (dlc, αντιπειρατία κτλ..) 

αλλά πέρα από αυτό, το πρόβλημα με τη σειρά υπήρχε και ακόμα δεν ξέρω κατά πόσο έχει ξεπεραστεί ώστε να επιστρέψει εκεί που την είχε ο κόσμος κάποτε..

μιλάμε για μια σειρά που εδώ και μια 10ετια βγάζει κάθε χρόνο σχεδόν παιχνίδι, πολύ βιαστικά και με όχι την καλύτερη δυνατή εξέλιξη, οπότε λογικό είναι να έχει φτάσει να κουράζει, να θεωρούν πολλοί ότι απλά πρόκειται για άρμεγμα, να έχουν στερέψει από φαντασία και όρεξη (ειδικά στο θέμα του σεναρίου έχουν σηκώσει εδώ και πολλά χρόνια ψηλά τα χέρια)

και επειδή μιλάμε για μια μεγάλη σειρά και όχι για κάτι νέο οι απαιτήσεις και η φθορά είναι σε μεγαλύτερο επίπεδο.. από την άλλη και η ubi δεν θέλει και δεν μπορεί ουσιαστικά να αφήσει αυτή τη σειρά, αφού αυτή η σειρά είναι η ubisoft τα τελευταία δέκα χρόνια.. το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να την εξελίξει.. έστω και αν ξεκινάει αντιγράφοντας πράγματα από το witcher και το zero dawn, εμένα αυτό δε με βρίσκει αρνητικό αρκεί μελλοντικά να ξαναχαράξει δικό της δρόμο..

υπάρχουν όμως και πολλοί που θέλουν τη "παλιά συνταγή", εσένα πχ από ότι κατάλαβα σου αρέσει η παλιά συνταγή και δεν κάνεις άσχημα, απλά ξέρε ότι η παλιά συνταγή ειδικά αν αναλογιστούμε ότι έβγαζαν παιχνίδι κάθε χρόνο απλά κούρασε.. δέκα χρόνια τα ίδια και τα ίδια και κάθε φορά όλο και πιο βαρετά.. ε έπρεπε να μπει φρένο 

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 1

το syndicate ειναι το χειροτερο AC ολων των εποχων.

Απαραδεκτο απο καθε αποψη...το τελειωσα απλα για να πω οτι το επαιξα.

Ο τομεας της ΑΙ ηταν ντροπη για την Ubisoft

Μα δεν τερματιζεται το άτιμο το syndicate. Το έχω στο πσ εδώ και μήνες και όλο λέω θα το τελειώσω μα δεν μπορώ. Παίζω ένα main story memory και απλά βαριέμαι ακομα και να δώσω σημασία στα cutscenes. Μιλάμε τόσο αδιάφορο που αφού τελειώσω αυτό το memory κατευθείαν το κλείνω.

πάντως η ατμόσφαιρα του ειναι όλα τα λεφτά!

και το πρώτο αν και υπερβολικά repetitive έχει ένα αξιοπρεπεστατο τέλος και τα καλύτερα confessions από κάθε άλλο installment, + ωραία εξέλιξη του χαρακτήρα του πρωταγωνιστή.

2 λεπτά πριν, just getting started είπε

Μα δεν τερματιζεται το άτιμο το syndicate. Το έχω στο πσ εδώ και μήνες και όλο λέω θα το τελειώσω μα δεν μπορώ. Παίζω ένα main story memory και απλά βαριέμαι ακομα και να δώσω σημασία στα cutscenes. Μιλάμε τόσο αδιάφορο που αφού τελειώσω αυτό το memory κατευθείαν το κλείνω.

πάντως η ατμόσφαιρα του ειναι όλα τα λεφτά!

και το πρώτο αν και υπερβολικά repetitive έχει ένα αξιοπρεπεστατο τέλος και τα καλύτερα confessions από κάθε άλλο installment, + ωραία εξέλιξη του χαρακτήρα του πρωταγωνιστή.

Τις τελευταιες μερες πρεπει να κλεισει σιγουρα 4 5 ωρες σερι. Το ανοιγω και ποτε περνανε 4 5 ωρες δεν το καταλαβαινω. Γουστα. Οπως και στο origins σε λιγες μερες 63 ωρες χανεσαι στον κοσμο τους. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

To Syndicate και το πρώτο είναι τα μοναδικά AC που δεν έχω τερματίσει..

το πρώτο ήταν κάτι "μαγικό" εκείνη τη στιγμή, είχε 3 διαφορετικές πόλεις, είχε open world από πόλη σε πόλη και ήταν και το μόνο που ιστορικά κολλάνε οι assassins 

το gameplay του οκ ήταν στα σπάργανα (όχι ότι εξελίχθηκε και τρελά από τότε.. ) και οι αποστολές από άποψη gameplay είχαν αρκετή επαναληψιμότητα και από ένα σημείο κι έπειτα κούραζαν, ΑΛΛΑ σε κρατούσε η ιστορία και όπως λέει και ο φίλος πιο πάνω υπήρχε εξέλιξη του χαρακτήρα, δενόσουν με τον χαρακτήρα και επειδή δεν είχες ξαναδεί κάτι τέτοιο το παιχνίδι σε κρατούσε εύκολα (επίσης ήταν και πανέμορφο, ακόμα και σήμερα βαστάνε τα γραφικά του). γενικά για νέο τίτλο ήταν πολύ φιλόδοξη προσπάθεια και όσο σκέφτομαι πόσο περιορίστηκε στη συνέχεια είναι να τρελαίνεσαι 

φυσικά η σειρά απογειώθηκε  με τον ezio και η ιστορία έδωσε πόνο και υπήρχαν παντού βελτιώσεις στο gameplay και από κει και πέρα πήρε τη γνωστή κάτω βόλτα 

δηλαδή στο 3 παρόλο που ολοκληρώθηκε και η ιστορία εκτός animus που μέχρι τότε ήταν κάτι αρκετά σημαντικό, μέσα στο animus φαινόταν ότι οι δημιουργοί είχαν κουραστεί και δεν είχαν κάτι φρέσκο να δώσουν (πέρα από τα καράβια που κατά τύχη άρεσαν και μετά κάθισαν και έστησαν παιχνίδια ολόκληρα πάνω σε αυτό)

στο black flag ο,τι έπαιζες εκτός animus ξαφνικά έγινε τελείως ανούσιο και επειδή εκεί συνέβαινε αρκετά συχνά κι όλας ήταν φοβερά εκνευριστικό για αυτό πλέον βλέπουμε ότι δεν κάθεσαι ούτε 5 λεπτά εκτός αυτού, γιατί δεν έχει κάτι να σου δώσει.. στο 1 και 2 όμως η ιστορία εκτός animus ήταν που είχε το ζουμί και όλο αυτό έδενε τέλεια με το τι γινόταν μέσα.. δηλαδή οι άνθρωποι κατέστρεψαν βασικά στοιχεία του παιχνιδιού επειδή στέρεψαν από ιδέες στο σενάριο 

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...