Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed: Origins

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγώ το πάω αρκετά σιγά δεν βιάζομαι καθόλου , μπορεί να πάει λίγο περισότερο καιρό αλλα αξίζει νομίζω και θα το απολαύσω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το εβαλα σε HDR στο pc δειχνει αρκετα πιο ρεαλιστικο με καποιες μικρες ρυθμισεις αν και απεχουμε αρκετα ακομη απο πραγματικες HDR συνθηκες σε παιχνιδια.

Εχει κανει τελικα πολυ καλη δουλεια η Ubisoft παντου..

• Like 1

ήμουν χθες στο memphis και βλέπω ένα βοσκό να πηγαίνει να περάσει μέσα από ρηχό νερό  με τα προβατάκια του

ο βοσκός περνούσε κανονικά (νερό μέχρι τη μέση) , τα προβατάκια πνίγονταν ένα ένα και βλακεία μου που δεν πήρα και βίντεο :lol:

γενικά πολλά glitch ξαφνικά σε αυτό το σημείο (κροκόδειλοι να χτυπάνε βάρκες και αυτές να πετάνε 10 μέτρα ψηλά) από κει που στο υπόλοιπο παιχνίδι έως τώρα δεν είχα ιδιαίτερο θέμα 

Βρίσκω ορισμένες στιγμές καποιους που λεει avenge him και πάς και κάνεις μια αποστολή για το συγκεκριμένο quest , στο όνομα τους απο πάνω λεει ομως κατι ακαταλαβίστικα νούμερα οχι καποιο όνομα απο npc , ειναι bug αυτο ?

αν έχω καταλάβει καλά πρέπει να είναι κάποιος άλλος πραγματικός παίκτης (username της ubi πρέπει να είναι αυτά τα ακαταλαβίστικα)  που παίζει εκείνη την ώρα την αποστολή ή έτυχε να πεθάνει εκεί γύρω  και πας να πάρεις εκδίκηση και καλά..

προσωπικά το αγνοώ αλλιώς δεν θα έκανα και τίποτα άλλο 

αν έχω καταλάβει καλά πρέπει να είναι κάποιος άλλος πραγματικός παίκτης (username της ubi πρέπει να είναι αυτά τα ακαταλαβίστικα)  που παίζει εκείνη την ώρα την αποστολή ή έτυχε να πεθάνει εκεί γύρω  και πας να πάρεις εκδίκηση και καλά..

προσωπικά το αγνοώ αλλιώς δεν θα έκανα και τίποτα άλλο 

Αυτό σκέφτηκα και εγώ αλλα τα κάνω συνήθως τα quest δίνουν xp και κανα loot

Εγώ διατηρουμαι στο επιθυμητό level από τα side (τα κάνω όλα) και απλά προχωρώ την ιστορία να φύγει το παιχνίδι δεν πάω για μεγάλο ποσοστό completion

Έχω τόσα να παίξω που σχεδόν αγχώνομαι :lol:

Άσε που έχω και άλλους δύο που περιμένουν να τους το δώσω αφού το τελειώσω (τα καλά του retail της κονσόλας)

είμαι πάντως στο 20ωρο και από ότι βλέπω στα main quest είμαι κάπου στη μέση (lizard's mask) άρα θα πάει στις 40κατι ώρες.. δηλαδή και που βιάζομαι σχετικά θέλει το χρόνο του... 

να δω πού θα βρω 100 ώρες να παίξω και το persona 5 που αγόρασα και κάθεται 

Βρίσκω ορισμένες στιγμές καποιους που λεει avenge him και πάς και κάνεις μια αποστολή για το συγκεκριμένο quest , στο όνομα τους απο πάνω λεει ομως κατι ακαταλαβίστικα νούμερα οχι καποιο όνομα απο npc , ειναι bug αυτο ?

Ειναι χρηστες που εχουν πεθανει σε αυτο το σημειο σε καποια αποστολη οπως το καταλαβαινω και το δινει σαν bonus mission να φας τους υπολοιπους ή να ολοκληρωσεις την αποστολη που δεν εκαναν αυτοι πριν πεθανουν. 

• Like 1

Ωραίο το παιχνίδι το εχω λιώσει βασικά αν και εχει πολύ ακόμα μαλλον ειναι στο 56 % με 29 ώρες played. Να πω την αλήθεια αν και στην αρχή τα έψαχνα όλα με κούρασε λιγάκι οποτε αποφάσισα να συνεχίσω λίγο την ιστορία

To παιχνιδι λογω τριπλου DRM (denuvo + VRM + Uplay) επιβαρυνει τη Cpu κατα 30-40%.

Ο τιτλος ειναι καθαρα Cpu-bound...μονο οι Coffee Lake Και οι αντιστοιχοι Ryzen Μπορουν να το τρεξουν.

7 λεπτά πριν, paok4270 είπε

To παιχνιδι λογω τριπλου DRM (denuvo + VRM + Uplay) επιβαρυνει τη Cpu κατα 30-40%.

Ο τιτλος ειναι καθαρα Cpu-bound...μονο οι Coffee Lake Και οι αντιστοιχοι Ryzen Μπορουν να το τρεξουν.

Σε εμένα προσωπικά δεν τραβάει πολυ απο την cpu οτι θέματα έχω κατι fps drop ειναι καθαρά θέμα κάρτας

43 λεπτά πριν, SPANK είπε

Σε εμένα προσωπικά δεν τραβάει πολυ απο την cpu οτι θέματα έχω κατι fps drop ειναι καθαρά θέμα κάρτας

οχι καμια σχεση με καρτα.

Κατεβασε ολα τα settings στο very low...Και θα δεις οτι η διαφορα στα frames

θα ειναι απο απειροελαχιστη εως μηδενικη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...