SPANK Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Μιας και έπεσε λίγο η τιμή του αποφάσισα να το τσιμπήσω σήμερα για να ασχοληθώ τωρα στις γιορτές , παντού διαβάζω θετικά πράγματα οποτε θέλω να πιστεύω οτι θα με κρατήσει κυρίως η εξερεύνηση που θέλω απο τα παιχνίδια οτι το γραμικό ύφος που έχουν. Υ.Γ : βολεύει καλύτερα χειρηστήριο η keyboard + mouse ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Απολαυσε το κυρίως η εξερεύνηση και τα γραφικά αξίζουν. Με Keyboard mouse που το έπαιξα είναι πολύ εύκολο. Στο ποντίκι έβαλα στα 2 αριστερά κουμπια senu και instinct και ο χειρισμός απογειώνεται. Με controller δεν το έχω δοκιμάσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Μιας και έπεσε λίγο η τιμή του αποφάσισα να το τσιμπήσω σήμερα για να ασχοληθώ τωρα στις γιορτές , παντού διαβάζω θετικά πράγματα οποτε θέλω να πιστεύω οτι θα με κρατήσει κυρίως η εξερεύνηση που θέλω απο τα παιχνίδια οτι το γραμικό ύφος που έχουν. Υ.Γ : βολεύει καλύτερα χειρηστήριο η keyboard + mouse ? Καθαρα προσωπικη επιλογη αλλα αυτα τα παιχνιδια τα απολαμβανω με xbox/ps4 joystick στην 4k TV ειναι απολαυση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ θα προτιμούσα να το έπαιζα στο pc πάντως αν και είναι αξιοπρεπές στο σταθερό 30αρι του στο PS4 Το φοβερά ενοχλητικό στις κονσόλες είναι το loading και το αρχικό αλλά και στα fast travel, πολλές φορές πάω σε ένα σημείο αντί να κάνω fast travel ενώ στο shadow of war που παίζω παράλληλα στο pc κάνω fast travel για ψύλλου πήδημα Εννοείται πάντως ότι σε αυτή τη συνομοταξία παιχνιδιών ενδείκνυνται το controller Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Όλη την δουλειά την κάνει ο ssd παιδιά. Στο syndicate που έχω στον hdd έχει μεγαλύτερο loading ενώ στο origins που το είχα στον ssd ήταν υπόθεση 3 4 δευτερόλεπτων. Μεγάλη υπόθεση οι ssd ετοιμάζομαι για nvme να γίνει εξωτερικός ο hdd. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Αργό loading στο PS4 αν θες πας στο Horizon: Zero Dawn.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δυστηχώς η 970 εχει αρχίσει να δείχνει τα χρόνια της , μεχρι στιγμής βλέπω average fps 46 , υπάρχει κατι που μπορώ να κλείσω / μειώσω για να βελτιωθεί η κατάσταση για πιο smooth ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δυστηχώς η 970 εχει αρχίσει να δείχνει τα χρόνια της , μεχρι στιγμής βλέπω average fps 46 , υπάρχει κατι που μπορώ να κλείσω / μειώσω για να βελτιωθεί η κατάσταση για πιο smooth ? Όλα φουλ έτρεξες benchmark και σε λέει 46 average? Χαμήλωσε shadows κυρίως θα πάρεις μερικα fps χωρίς μεγάλες διαφορές στην εικόνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ θα προτιμούσα να το έπαιζα στο pc πάντως αν και είναι αξιοπρεπές στο σταθερό 30αρι του στο PS4 Το φοβερά ενοχλητικό στις κονσόλες είναι το loading και το αρχικό αλλά και στα fast travel, πολλές φορές πάω σε ένα σημείο αντί να κάνω fast travel ενώ στο shadow of war που παίζω παράλληλα στο pc κάνω fast travel για ψύλλου πήδημα Εννοείται πάντως ότι σε αυτή τη συνομοταξία παιχνιδιών ενδείκνυνται το controller xbox/ps4 joystick Εννοειται παιζεις στο pc .. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 xbox/ps4 joystick Εννοειται παιζεις στο pc .. εννοείται 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Μέχρι στιγμής με τραβάει αρκετά το παιχνίδι και η αίγυπτος πολύ όμορφη , τέλειωσα την πρώτη περιοχή την siwa και αυριο θα προχωρήσω την επόμενο. Υπάρχει μια περιοχή με εναν treasure στο halm point στην siwa που αυτους τους στρατιώτες δεν γίνεται να τους φάς με τίποτα εχουν ενα skull .... τελικά απλα πήγα σιγά σιγά πήρα το treasure και την έκανα με ελαφρά .... ισως οταν ειμαι μεγαλύτερο lvl να τους κάνω μια επίσκεψη πάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δυστηχώς η 970 εχει αρχίσει να δείχνει τα χρόνια της , μεχρι στιγμής βλέπω average fps 46 , υπάρχει κατι που μπορώ να κλείσω / μειώσω για να βελτιωθεί η κατάσταση για πιο smooth ? ναι,αν θες να τα παιζεις ολα σε max. Εγω πχ σε Dishonored 2 ειχα high(οχι ultra) settings και ετρεχα 60αρια. Προσωπικα θα την κρατησω για αρκετα χρονια την καρτα και δεν νομιζω να χω ιδιαιτερο προβλημα.Μιας και τα πραγματικα αλματα σε γραφικα παρακολουθουν τα console generations,το επομενο upgrade μου θα ναι οταν θα βγει π.χ PS5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Μέχρι στιγμής με τραβάει αρκετά το παιχνίδι και η αίγυπτος πολύ όμορφη , τέλειωσα την πρώτη περιοχή την siwa και αυριο θα προχωρήσω την επόμενο. Υπάρχει μια περιοχή με εναν treasure στο halm point στην siwa που αυτους τους στρατιώτες δεν γίνεται να τους φάς με τίποτα εχουν ενα skull .... τελικά απλα πήγα σιγά σιγά πήρα το treasure και την έκανα με ελαφρά .... ισως οταν ειμαι μεγαλύτερο lvl να τους κάνω μια επίσκεψη πάλι Αυτοί με το skull από πάνω είναι 4+ level παραπάνω από εσένα Δύσκολα τους νικάς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Έχω τελειώσει το main story τώρα και βαριέμαι να κάνω τα side quests που έχουν μείνει, τα trials είναι για μια μέρα ακόμα ε ; Τραγικό πάντως το easter egg με το Final Fantasy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 βλέπω κι εγώ που μου πετάει οθόνη με την αποστολή αυτή στο ατελείωτο φόρτωμα και διαβάζω κάτω με μικρά γράμματα "square enix all rights reserved" και λέω τι square enix ?? έβαλα το σωστό παιχνίδι; το σκέφτηκα να κυκλοφορώ με chocobo στην έρημο, γιατί πάντα μου άρεσουν τα chocobos αλλά είναι τελείως άσχετο.. πάντως το ffxv το χώνουν παντού, θυμίζω και τον noctis που θα μπει ως έξτρα χαρακτήρας στο tekken Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα