xtrmsnpr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 πολλές φορές βγάζει "λάθος" τιμές εκεί, δεν έχουν καλή φήμη...παίζουν κλεμμένα εκεί μέσα. στο g2a ναι οκ εντάξει.. να φανταστώ με κλεμμένες πιστωτικές ε; Η gold edition με ολα μεσα στο G2A 25 !?http://www.allkeyshop.com/blog/buy-assassins-creed-origins-cd-key-compare-prices/ Μην βασίζεσαι στην λίστα,να μπαίνεις να κοιτάς την τιμή που έχει το κατάστημα γιατί αρκετές φορές δεν έχει ενημερωθεί το site. 66~ είναι η τιμή του αν κοιτάξεις μέσα στο μαγαζί (της ubi είναι)
Damachi Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 25 την gold ειχανε μεσα σε ωρες εβγαλε sold out . Δεν το βαλα προσφορα γιατι παραειναι υποπτο τοσο φτηνα .Και ειναι grey market με τη πιθανοτητα να στο banaρουν για κλεμενο οπως εγινε ο χαμος στα MMO ESO
Heybro Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 90% σημερα θα το τελειωσω λογικα κατι λιγα quest μου εμειναν. Ωραιο το ταξιδι που προσφερε. Θελει ακομα φτιαξιμο σε ορισμενα σημεια στο θεμα stuttering κατα τα αλλα ειναι ενα αψογο παιχνιδι που χαιρεσαι να το εξερευνας. Δεν διαπρεπει σε καποιο τομεα περα απο τα γραφικα. Κλασικη ubisoft δηλαδη τοσα χρονια τη μαθαμε.
just getting started Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Πως γίνεται να ειναι άψογο αλλα να μην διαπρεπει πουθενά σε κάποιον τομέα πιο σημαντικό από τα γραφικα; αποφάσισε Γιατί με βάση αυτό που λες απλά πέτυχαν την ατμόσφαιρα και για αυτό σε ταξιδεύει κιόλας. Αλλά αυτό γίνεται σε κάθε ac έτσι κι αλλιώς 1
Heybro Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Πως γίνεται να ειναι άψογο αλλα να μην διαπρεπει πουθενά σε κάποιον τομέα πιο σημαντικό από τα γραφικα; αποφάσισε Γιατί με βάση αυτό που λες απλά πέτυχαν την ατμόσφαιρα και για αυτό σε ταξιδεύει κιόλας. Αλλά αυτό γίνεται σε κάθε ac έτσι κι αλλιώς Εχει μια ισορροπια σε οτι κανει. Crafting rpg στοιχεια quests main story. Δεν διαπρεπει οπως το witcher 3(που ακομα δεν εχω παιξει) αλλα αυτη η ισορροπια σε ολα το κανει ενα πολυ καλο AC.
d4ydr33m3r Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Εχει μια ισορροπια σε οτι κανει. Crafting rpg στοιχεια quests main story. Δεν διαπρεπει οπως το witcher 3(που ακομα δεν εχω παιξει) αλλα αυτη η ισορροπια σε ολα το κανει ενα πολυ καλο AC. 1
just getting started Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Μεταξύ μας καλά κάνεις. Παίξε τωρα κάνα άλλο ac που σε βλέπω ψημένο γιατί αν παίξεις witcher 3 δεν ξέρω αν θα αντέξεις μετά να βγάλεις την ιστορία του syndicate (του οποίου το gameplay μου άρεσε πολύ, για να μην με παρεξηγήσετε) 2
Heybro Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Τελος το Origins. 97% εμειναν 3 Abilities και ενω εχω κανει ολα τα locations δεν μου εχει ξεκλειδωσει το achievement. Αλλα quest δεν εχει. Παρακατω ολες οι φωτογραφιες που εβγαλα απο το παιχνιδι. 63 ωριτσες παρακαλω και το πηγα οσο πιο αργα γινοταν. https://postimg.org/gallery/2srq76mu4/
tommybertsen Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Να μη σου ξεκλείδωσε το achievement ενώ έκανες τα πάντα, δύσκολο. Μάλλον δεν τα έκανες. Κάτι έχεις ξεχάσει. Εγώ με τα πάντα και με παραπάνω abilities κλειδωμένα, είμαι στο 98%.
Heybro Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Να μη σου ξεκλείδωσε το achievement ενώ έκανες τα πάντα, δύσκολο. Μάλλον δεν τα έκανες. Κάτι έχεις ξεχάσει. Εγώ με τα πάντα και με παραπάνω abilities κλειδωμένα, είμαι στο 98%. Γράφουν για ένα bug που σε μια αποστολή με την Aya ανοίγεις ένα σεντούκι και γίνεται το bug. Τον χάρτη τον έλεγξα 3 φορές δεν έχει μείνει τίποτα. Μικρή σημασία έχει το παιχνίδι ήδη έφαγε unistall το ευχαριστηθηκα στο έπακρο πάμε στα πόμενα τώρα. Ξεκίνησα Syndicate Life is strange Unravel Rime Και συνεχίζω και primal από παλιότερο save.
G.TH. Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Παίζω το AC Black Flag αυτή την περίοδο, δεν έχω άλλο νεότερο τίτλο της σειράς στην κατοχή μου. Αν κάποιος έχει και τα δυο μπορεί να μου κάνει μια πρόχειρη σύγκριση;Ο χειρισμός είναι το ίδιο ανάπηρος και παρωχημένος;Η αναρρίχηση είναι το ίδιο αστεία και εύκολη; Εχτές μου έστειλε η Ubi κωδικό για -20%. Πλην το -30% πάμε -50%.Δεν έχω κάνει ποτέ από εκεί αγορά. Αφήνει το κατάστημα της ubi να ξοδέψεις σε τέτοια περίπτωση τα u νομίσματά σου; Και να πάει αθροιστικά -70%;;
logistoulis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Η αναρρίχηση από το Παρίσι και μετά έγινε πιο "αστεία" σκαρφαλώνεις σε όλες σχεδόν τις επιφάνειες που υπάρχουν Η μάχη είναι αρκετά διαφορετική και σαφώς πιο δυσκολη
d4ydr33m3r Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Καλα δεν ειναι και παρκουρ εξομοιωτής ενα action game ειναι ποτε δεν ηταν κ δύσκολο να ανεβεις παντα arcade χαρακτήρα ειχε
just getting started Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Ίσα ίσα που στα παλιά το σκαρφαλωμα ηταν αργό και με βαρετά animations. Και μετα το unity υπάρχουν και μερικές κινήσεις ακόμα όπως vault κλπ για να μη φαίνεται τόσο μονοτονο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα