Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed: Origins

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πολλές φορές βγάζει "λάθος" τιμές εκεί, δεν έχουν καλή φήμη...παίζουν κλεμμένα εκεί μέσα.

στο g2a

ναι οκ εντάξει..

να φανταστώ με κλεμμένες πιστωτικές ε;

Μην βασίζεσαι στην λίστα,να μπαίνεις να κοιτάς την τιμή που έχει το κατάστημα γιατί αρκετές φορές δεν έχει ενημερωθεί το site.

66~ είναι η τιμή του αν κοιτάξεις μέσα στο μαγαζί (της ubi είναι)

Δημοσ.

25 την gold ειχανε μεσα σε ωρες εβγαλε sold out . Δεν το βαλα προσφορα γιατι παραειναι υποπτο τοσο φτηνα .Και ειναι grey market με τη πιθανοτητα να στο banaρουν για κλεμενο  οπως εγινε ο χαμος στα MMO ESO

Δημοσ.

90% σημερα θα το τελειωσω λογικα κατι λιγα quest μου εμειναν. Ωραιο το ταξιδι που προσφερε. Θελει ακομα φτιαξιμο σε ορισμενα σημεια στο θεμα stuttering κατα τα αλλα ειναι ενα αψογο παιχνιδι που χαιρεσαι να το εξερευνας. Δεν διαπρεπει σε καποιο τομεα περα απο τα γραφικα. Κλασικη ubisoft δηλαδη τοσα χρονια τη μαθαμε.

Δημοσ.

Πως γίνεται να ειναι άψογο αλλα να μην διαπρεπει πουθενά σε κάποιον τομέα πιο σημαντικό από τα γραφικα; αποφάσισε

Γιατί με βάση αυτό που λες απλά πέτυχαν την ατμόσφαιρα και για αυτό σε ταξιδεύει κιόλας. Αλλά αυτό γίνεται σε κάθε ac έτσι κι αλλιώς

• Like 1
Δημοσ.

Πως γίνεται να ειναι άψογο αλλα να μην διαπρεπει πουθενά σε κάποιον τομέα πιο σημαντικό από τα γραφικα; αποφάσισε

Γιατί με βάση αυτό που λες απλά πέτυχαν την ατμόσφαιρα και για αυτό σε ταξιδεύει κιόλας. Αλλά αυτό γίνεται σε κάθε ac έτσι κι αλλιώς

Εχει μια ισορροπια σε οτι κανει. Crafting rpg στοιχεια quests main story. Δεν διαπρεπει οπως το witcher 3(που ακομα δεν εχω παιξει) αλλα αυτη η ισορροπια σε ολα το κανει ενα πολυ καλο AC. 

Δημοσ.

Εχει μια ισορροπια σε οτι κανει. Crafting rpg στοιχεια quests main story. Δεν διαπρεπει οπως το witcher 3(που ακομα δεν εχω παιξει) αλλα αυτη η ισορροπια σε ολα το κανει ενα πολυ καλο AC. 

95969_cc1b84c65f0f200f79d4d0be5c6478a1.g

• Like 1
Δημοσ.

Μεταξύ μας καλά κάνεις. Παίξε τωρα κάνα άλλο ac που σε βλέπω ψημένο γιατί αν παίξεις witcher 3 δεν ξέρω αν θα αντέξεις μετά να βγάλεις την ιστορία του syndicate (του οποίου το gameplay μου άρεσε πολύ, για να μην με παρεξηγήσετε)

• Like 2
Δημοσ.

Τελος το Origins. 97% εμειναν  3 Abilities και ενω εχω κανει ολα τα locations δεν μου εχει ξεκλειδωσει το achievement. Αλλα quest δεν εχει.

Παρακατω ολες οι φωτογραφιες που εβγαλα απο το παιχνιδι. 63 ωριτσες παρακαλω και το πηγα οσο πιο αργα γινοταν.

Δημοσ.

Να μη σου ξεκλείδωσε το achievement ενώ έκανες τα πάντα, δύσκολο. Μάλλον δεν τα έκανες. Κάτι έχεις ξεχάσει. Εγώ με τα πάντα και με παραπάνω abilities κλειδωμένα, είμαι στο 98%. 

Δημοσ.

Να μη σου ξεκλείδωσε το achievement ενώ έκανες τα πάντα, δύσκολο. Μάλλον δεν τα έκανες. Κάτι έχεις ξεχάσει. Εγώ με τα πάντα και με παραπάνω abilities κλειδωμένα, είμαι στο 98%.

Γράφουν για ένα bug που σε μια αποστολή με την Aya ανοίγεις ένα σεντούκι και γίνεται το bug. Τον χάρτη τον έλεγξα 3 φορές δεν έχει μείνει τίποτα. Μικρή σημασία έχει το παιχνίδι ήδη έφαγε unistall το ευχαριστηθηκα στο έπακρο πάμε στα πόμενα τώρα.

Ξεκίνησα

Syndicate

Life is strange

Unravel

Rime

Και συνεχίζω και primal από παλιότερο save.

Δημοσ.

Παίζω το AC Black Flag αυτή την περίοδο, δεν έχω άλλο νεότερο τίτλο της σειράς στην κατοχή μου. Αν κάποιος έχει και τα δυο μπορεί να μου κάνει μια πρόχειρη σύγκριση;
Ο χειρισμός είναι το ίδιο ανάπηρος και παρωχημένος;
Η αναρρίχηση είναι το ίδιο αστεία και εύκολη; 

Εχτές μου έστειλε η Ubi κωδικό για -20%. Πλην το -30% πάμε -50%.
Δεν έχω κάνει ποτέ από εκεί αγορά. Αφήνει το κατάστημα της ubi να ξοδέψεις σε τέτοια περίπτωση τα  u νομίσματά σου; Και να πάει αθροιστικά -70%;;

Δημοσ.

Η αναρρίχηση από το Παρίσι και μετά έγινε πιο "αστεία" σκαρφαλώνεις σε όλες σχεδόν τις επιφάνειες που υπάρχουν

Η μάχη είναι αρκετά διαφορετική και σαφώς πιο δυσκολη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...