Silverage Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Intel HD Graphics 620. Ευχαριστώ πολύ για την σύντομη απάντηση ! Δεν παίζω παιχνίδια όπως κατάλαβες και είμαι άσχετος. Ούτε καν θα ξεκινάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssd93 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 όχι μπορεί να παίξει το παιχνίδι αρκεί να αντέχει ο άνθρωπος να είναι σε 12-15 fps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adiasistoss Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 όχι μπορεί να παίξει το παιχνίδι αρκεί να αντέχει ο άνθρωπος να είναι σε 12-15 fps. Τρολάρετε εε.. lol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssd93 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Καθόλου φίλε http://www.youtube.com/watch?v=VuIXoX4vKFM&t=77s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spanian Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Γιατί να παίξει κάποιος έτσι?? Γιατί να πληρώσει χρήματα για αυτή την ταλαιπωρία..? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaRaNo1d Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 60 ευρό είναι πολλα ρε φίλε.. Το βλέπεται να παίρνει καμία έκπτωση λόγο Χριστουγέννων; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 60 ευρό είναι πολλα ρε φίλε.. Το βλέπεται να παίρνει καμία έκπτωση λόγο Χριστουγέννων; https://www.instant-gaming.com/en/1843-buy-key-uplay-assassins-creed-origins/ Από εδώ το πήρα και ούτε 2λεπτο δε το μετάνιωσα. Σιγά μην το έπαιρνα full price. No f^n way! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 https://www.instant-gaming.com/en/1843-buy-key-uplay-assassins-creed-origins/ Από εδώ το πήρα και ούτε 2λεπτο δε το μετάνιωσα. Σιγά μην το έπαιρνα full price. No f^n way! ερώτηση μπας και σου έτυχε, με ποια μέθοδο ψώνισες από κει; έχω να ψωνίσω καιρό και θέλω να τσεκάρω τι παίζει.. η paysafe δουλεύει πλέον? ( γενικά πάντως με οτι έχω πάρει κι εγώ από κει δεν είχα θέμα) στο ps4 πάντως έπαιξε black friday στα 45 και χριστουγεννιάτικη προσφορά στα 40 για 2 μέρες (38-39 δεν θυμάμαι ακριβώς), στο steam δεν θυμάμαι να έπεσε τόσο και στο Uplay δεν έχω ιδέα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowlike Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 https://www.instant-gaming.com/en/1843-buy-key-uplay-assassins-creed-origins/ Από εδώ το πήρα και ούτε 2λεπτο δε το μετάνιωσα. Σιγά μην το έπαιρνα full price. No f^n way! Και εγώ για κλειδάδικο έλεγα αλλά τελικά το πήρα απο steam. Δόξα το Θεό γιατί έκανα refund μετά απο 1 ώρα gameplay. Θεωρώ απαράδεκτο να ταιζεις το παιχνίδι της ubifail extra cores προκειμένου να παίξει σωστά, μόνο και μόνο επειδή έχει κάνει αλχημείες με virtualization και denuvo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Damachi Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Η gold edition με ολα μεσα στο G2A 25 !?http://www.allkeyshop.com/blog/buy-assassins-creed-origins-cd-key-compare-prices/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimys2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Λαθος τιμη σιγουρα. Το link δεν βγαζει πουθενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spanian Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 πολλές φορές βγάζει "λάθος" τιμές εκεί, δεν έχουν καλή φήμη...παίζουν κλεμμένα εκεί μέσα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ιάσωνbitc Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) πολλές φορές βγάζει "λάθος" τιμές εκεί, δεν έχουν καλή φήμη...παίζουν κλεμμένα εκεί μέσα. Στο allkeyshop παίζουν ή στο G2A? Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2017 από Ιάσωνbitc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 στο g2a 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 θέλω να κάνω το ανούσιο σχόλιο για τα ac... στο παιχνίδι με την κωνσταντινούπολη οι έλληνες είναι οι κακοι ακόμα και αν δεν είναι είναι οι κυρίαρχοι στη διάρκεια του παιχνιδιού αλλά βρίσκονται υπό διωγμό στην αίγυπτο, πάλι οι έλληνες είναι οι κακοί (εντάξει εκεί πες είναι οι κυριάρχοι) μα τι μίσος είναι αυτό για τους έλληνες; “This game was developed by a multicultural team of various faiths and beliefs.” λένε, αρκεί οι έλληνες να είναι οι κακοί πέρα από την πλάκα πάντως η επιλογή της περιόδου είναι φοβερή, πολύ ενδιαφέρουσα και παρόλο που αποτελεί όντως ιστορία μας στο σχολείο την περνάμε στα ψιλά για να πάμε γρήγορα στο βυζάντιο και τον χριστιανισμό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα