Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed: Origins

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παντα αργουσαν να υποστηριξουν SLi/CF το εχω νιωσει στο πετσι μου πολλακις..  Ισως αυτη την φορα να μην υποστηριχτει καθολου..

Δοκιμασες με τπτ compatibility bits profiles απο το inspector δεν γραφει κατι το νετ;

Δεν το έχω το game..

Δημοσ.

Μια χαρα παιζει το 1.1.0 παντως σε εμενα ιδια αποδοση, βεβαια επειδη το εχω παρατησει το παιχνιδι δεν εχω εκτενη εικονα πλεον αλλα δεν φαινεται να εχει κανενα απολυτως θεμα..

Δημοσ.

Όλα καλά αλλά σε ένα quest είχα μέχρι 30fps drops. Battle of the Nile μόλις τελείωσε το quest όλα καλά στα ίδια ακριβώς μέρη 60αρι καθαρό με 75% gpu usage. Κλασική ubisoft. Ανέβαινα στον πύργο στο τέλος με την Aya και έβλεπα 30αρια με 98% usage και λέω τι σκατα γίνεται. Μόλις τελείωσε ξανά ανέβηκα στο ίδιο σημείο και είχα 60αρι με 75% usage. Από θερμοκρασίες είμαι κομπλέ 58 cpu 59 gpu τώρα τι έγινε στο συγκεκριμένο quest δεν ξέρω.

Πολλοί λένε ότι φταίει η uplay έκδοση άλλοι ο ssd άκρη με παιχνίδι της ubisoft δεν πρόκειται να βγει ποτέ.

Δημοσ.

Μου αρέσει πολύ σε 4k το άτιμο και δεν θέλω να ρίξω την ανάλυση σε 1440p που επειδή δεν είναι και native θα φαίνεται κάπως. Ούτως ή άλλως κακά τα ψέματα τα AC σχεδόν ποτε δεν τα έπαιζα για το gameplay :D

• Like 1
Δημοσ.

Σε native 4k οθόνη εννοείται να το έχετε πάντα 4k ανάλυση η διαφορά είναι τεράστια. Δοκίμασα με dsr 2k και 4k αλλά διαφορά σε full HD οθόνη δεν υπάρχει.

Δημοσ.

Και εμένα. Σε 2Κ είδα πιο "καθαρή" εικόνα. Φαντάσου σε 4Κ... Βέβαια μπορεί να το φαντάστηκα, αλλά να που δεν είμαι ο μόνος που το λέει!!

Δημοσ.

Δεν ξέρω ρε παιδιά. Στα 3 μετρα κάθομαι σε 55 ίντσες δοκίμασα dsr δεν παρατήρησα καθαρότερη εικόνα. Σε 1080 πάντως το aliasing είναι στο τέρμα αν παίζει κάποιο ρόλο. Σε 2k είχα 60fps average θα βγάλω φωτογραφίες back to back να συγκρίνω. Σε μεγαλύτερης ανάλυσης οθόνες προφανώς η διαφορά υπάρχει και είναι μεγάλη.

Δοκιμασα με 1.78 dsr αλλα δεν ξερω τι γινεται με μεγεθυνει τα παντα και δεν δουλευει σωστα. Ουτε 1.78x ουτε 4x για 4k. Πριν λιγες μερες ηταν σωστη η αναλυση. 

Συγκρινα 200% resolution modifier με το 100%. H πρωτη ειναι στο 100% full hd η δευτερη στο 200% full hd. 

ACOrigins_2017_12_16_18_41_20_705.png

ACOrigins_2017_12_16_18_41_32_674.png

Δημοσ.

Ούτε καν. Δεν μας είπες και τι κάρτα έχει το λάπτοπ, αλλά για να είναι με ι3, είναι pretty basic. Το παιχνίδι να εκκινεί μπορεί, αλλά το πως θα παίζει, είναι άλλο καπέλο.. Καλύτερα μην το δοκιμάσεις :) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...