Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Με 1.05 είμαι, unlocked frame-rate/1440P/144Hz με G-Sync. Το gameplay είναι νεράκι, τα cutscenes όχι.
Heybro Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Κάτι συμβαίνει σε αυτά τα σημεία τότε δεν μπορώ να καταλάβω τι. Όλα φουλ τα έχεις? Aliasing κτλ? Πχ σε ένα σημείο έχω 70% usage και γυρνάω την κάμερα και μπορεί να πάει 97% χωρίς να δείχνει τίποτα απαιτητικο η οθόνη. Σίγουρα δεν φταίει η οθόνη κάποιο θέμα υπάρχει με το παιχνίδι. Ίσως ο ssd? Το καλό είναι ότι είναι 2 3 σημεία στις 30 ώρες που έχω παίξει μέχρι τώρα οπότε δεν χαλάνε τo gameplay απλά προσπαθώ να καταλάβω τι φταίει.
dante21 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 assasins creed origins 1.05 patch Καλησπερα ομαδα έχει παρατηρήσει κανεις τρελο frame drop μετα απο αυτο το patch ?? ξερουμε ποτε βγαινει το επομενο patch?
shadowlike Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 μάλλον πρέπει να αναβαθμίσεις σε +2 cores processor γιατί κάνανε update το vm protect και πλέον είναι protected απο άλλο ένα layer vm protect. 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Τερματισα το upgrade σε crafting ειχαν μεινει κατι ψιλα, κατι λιγα ερωτηματικα εχουν μεινει ακομη διασπαρτα και κατι λιγα ancient tablets.. Θελω και γυρω στα 6 abilities ακομη να ξεκλειδωσω για να μην μεινει τιποτα.. Αντε θα βγαλουμε κανα DLC δεν θα εχω τι να παιξω σε λιγο 1
tommybertsen Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Έχω τελειώσει τα πάντα ΕΚΤΟΣ από τα 12 skill points που χρειάζομαι ακόμη για να πάρω όλα τα abilities. Το οποίο πραγματικά με ενοχλεί γιατί πλέον δεν έχει να κάνεις κάτι στον χάρτη και για κάποιο λόγο δεν μου δίνουν όλοι όσοι σκοτώνω xp. Αλλά άντε και τους βρήκα, με 10-15 ΧΡ που σου δίνουν, δε θα μαζέψεις ποτέ όσα χρειάζεται για τα skill points. Το είχα πει πως δεν μπορείς να τα πάρεις όλα. Κάνω και κάθε τόσο , όσο μπορώ , τον σεχμετ , αλλά δε γίνεται να είμαι όλη την ώρα πάνω από εκεί για 1000ΧΡ που δίνει..Άσε που είναι event και τελειώνει σε κάποιες ώρες. Το παιχνίδι δείχνει ότι είμαι στο 98%... Δηλαδή 100% θα γίνει μόλις πάρεις και τα υπόλοιπα abilities να φανταστώ. Δηλαδή μέχρι να το κάνεις, θα έρθουν τα DLC
BRAXOS Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 δεν μπορεις να ξαναφορτωσεις κανενα quest ;
tommybertsen Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Όχι Τα Completed Quests δεν φορτώνονται ξανά. Το μόνο που βγαίνει είναι από ένα event , κάθε τόσο , αλλά δεν έχω το χρόνο να το κάνω συνεχώς. Όταν κάνουν το update που είπαν με το horde mode θα το κοιτάξω. Δεν κοίταξα στην αρένα τι xp δίνει αλλά αυτή τη δουλειά θα κάνω;
d4ydr33m3r Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Περιεργο γιατι αν εχεις τελειώσει τα παντα θα σου ειχε δωσει αρκετα ability points μήπως υπάρχουν σημεια που δεν εχεις ψαξει; Υπάρχουν quests για ancient tablets και κατι αλλα και ειναι αρκετα νομιζω που το καθένα δινει και απο ενα ability point. Εγω οπως τα βλεπω φτάνουν για να τα βγαλω ολα παντως γυρω στα 6 εχω ακομη.. Για τσέκαρε ξανα κατι πρέπει να εχεις προσπεράσει σιγουρα
tommybertsen Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 έχω κάνει τα πάντα στο χάρτη. Και tablets αλλά και τα πάντα όλα. Όλα τα ερωτηματικά (εξάλλου ξεκλείδωσα το achievement το σχετικό), καθώς έχω κάνει και όλους τους πάπυρους που έδινε 500ΧΡ ο καθένας.
d4ydr33m3r Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Dunno man εγω οπως τα βλεπω θα βγουν.. Τι να πω; 1
tommybertsen Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Το μόνο λάθος που έκανα φίλε μου είναι να βάλω 2 points στο Warrior. Και πάλι, τα 13 υπολειπόμενα skill points που χρειάζομαι, θα ήταν απλά 12... Έτσι είμαι στο τέλος του χάρτη and then some... Το έψαξα και το ίδιο ακριβώς το είδα στο forum της ubi να το γράφει κάποιος... 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Το μόνο λάθος που έκανα φίλε μου είναι να βάλω 2 points στο Warrior. Και πάλι, τα 13 υπολειπόμενα skill points που χρειάζομαι, θα ήταν απλά 12... Έτσι είμαι στο τέλος του χάρτη and then some... Screenshot_18.png Το έψαξα και το ίδιο ακριβώς το είδα στο forum της ubi να το γράφει κάποιος... Θα σου πω στο τελος τι εχει συμβεί με εμενα κοντευω.. Μου φαίνεται λιγο κουλο να υπάρχει οαρχει τετοιο major bug 1
tommybertsen Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Υπάρχει και ένα minor. Κάθε φορά που μπαίνω στο game, το inventory έχει το (!) θαυμαστικό, σαν να πήρα κάτι καινούριο. Πάντα είναι ένα συγκεκριμένο item που έχω από πολύ νωρίς στο game το οποίο βγαίνει λες και το πήρα πρώτη φορά. Δεν ξέρω γιατί. Αυτό με τα skill points, δε πρέπει να είναι bug όμως, πρέπει να είναι "feature" Και το λέω γιατί το έχει πει και άλλο στο forum της ubi. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως δίνει 4 skill points από την αρχή, όταν πάρεις "ανώτερη" έκδοση...
lolz03 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Πήρα την Gold έκδοση είχα παραπάνω πόντους(3 πόντους όχι 4),τελείωσα τα πάντα και ακόμα μου μένουν abilities. Απλά έχει επιλογή να δώσεις Helix Credits για να πάρεις +3 ability points. Επομένως να δώσεις λεφτά για Helix Credits. Όλα γυρνάνε γύρω απο το άν ο παίκτης είναι "περίεργος" και θέλει να τα πάρει όλα επομένως να δώσει και άλλα χρήματα στην ubi. Εκτός απο τα event μπορείς να πουλάς πράγματα για να παίρνεις τα tablets(δεν διάβασα τα προηγούμενα ποστ-δεν είδα αν αναφέρθηκε).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα