Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed: Origins

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι στο ίδιο στυλ open world loot crafting και μου αρέσει πολύ. Τα far cry 3 4 τα έχω 100% στο ps3. Θα τα πάρω μαζί με όλα τα dlc τους λογικά πρόβλημα δεν θα έχω επιτέλους έχω καλό σύστημα και μπορώ να ευχαριστηθώ ότι υπάρχει.

Το γνωρίζω για το black flag ίσως το τσιμπήσω από εκεί δεν ξέρω αν έχει ένα dlc που βγήκε λίγο αργότερα.

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πρώτη φορά ΔΕΝ βαρέθηκα να κάνω side missions σε παιχνίδι του είδους.

Εγώ είμαι 35 level και έχω βαρεθεί γιατί είναι ψιλοανούσια τα περισσότερα και μία απ' τα ίδια. Καμία σχέση με τα αριστουργήματα του Witcher 3 που σε έβαζε σε δίλημμα για το αν θες να συνεχίσεις τα side missions/contracts ή το main game.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν γίνεται να συγκρίνουμε με το Witcher III επειδή ψευτοπήρε κάποια πράγματα το AC πάντως... Είναι...ισοπεδωτικό. 

Το ένα είναι αριστούργημα, το άλλο απλά ένα AC προς την σωστή κατεύθυνση (απροσδόκητα θα έλεγα). Τίποτα παραπάνω.

• Like 4
Δημοσ.

Εγώ είμαι 35 level και έχω βαρεθεί γιατί είναι ψιλοανούσια τα περισσότερα και μία απ' τα ίδια. Καμία σχέση με τα αριστουργήματα του Witcher 3 που σε έβαζε σε δίλημμα για το αν θες να συνεχίσεις τα side missions/contracts ή το main game.

τι σχεση εχει το witcher 3 ? 

Δημοσ.

Δεν γίνεται να συγκρίνουμε με το Witcher III επειδή ψευτοπήρε κάποια πράγματα το AC πάντως... Είναι...ισοπεδωτικό. 

Το ένα είναι αριστούργημα, το άλλο απλά ένα AC προς την σωστή κατεύθυνση (απροσδόκητα θα έλεγα). Τίποτα παραπάνω.

Τα ψευτοπήρε όπως το 'πες, αυτό είναι το πρόβλημα. Στη σωστή κατεύθυνση μεν, αλλά θέλουν μπόλικη δουλειά ακόμα στην Ubisoft. Αυτό που δεν πλησίασαν καν είναι η μουσική του Witcher.

• Like 1
Δημοσ.

50% με 27ωρες gameplay. Είμαι στο Μέμφις πάω για τον crocodile. Εχω κάνει τα περισσότερα tombs στις πυραμίδες. Στο Μέμφις είναι ο χειρότερος κώδικας. 99% usage η gpu με shuttering σε σημεία που δεν δείχνει τίποτα το απαιτητικο στην οθόνη ενώ στην Αλεξάνδρεια με άπειρο κόσμο κτλ καθόταν στο 70% το usage. Μέσα σε σπηλιά ήμουν και κάνα 2 φορές είχε 99%. Προφανώς ξέχασαν να το φτιάξουν και ότι και να έχεις σε αυτά τα συγκεκριμένα σημεία θα υπάρχει shuttering. Overall 4 5 σημεία μέχρι στιγμής σε όλο το παιχνίδι έχουν αυτό το πρόβλημα και σίγουρα δεν χαλάνε τη συνολική εμπειρία του παιχνιδιού.

υπαρχει τροπος να σταματησω να ακουω τα αρχαια Ελληνικα απο την ιδια φωνη ολη την ωρα;;;;τα νευρα μου ειναι κροσια.

Κλείνεις τον ήχο και όλα καλά.

Δημοσ.

Συμφωνώ, στο memphis είναι τα ίδια και χειρότερα από την Αλεξάνδρεια. 

Και φίλε μου είναι Stuttering, shuttering σημαίνει κουφώμα :P

υπαρχει τροπος να σταματησω να ακουω τα αρχαια Ελληνικα απο την ιδια φωνη ολη την ωρα;;;;τα νευρα μου ειναι κροσια.

Μωρίας παρασκευάσματα τούτα εστίν  a080.gif

Πάντως εδώ να αναφέρω ότι η ίδια φωνή μιλάει και Αιγυπτιακά πολύ τακτικά. Δε νομίζω ότι είναι τόσο ενοχλητικά τα ελληνικά. Ίσα ίσα είναι καλή η προσπάθεια :)

• Like 2
Δημοσ.

Καμιά φορά(Ίσως μετά από κάποια alt+tab) το πιάνει κάτι και έχει κάτι σαν frame-skipping το παιχνίδι. Θέλει reboot το PC για να φύγει. Αλλιώς δεν υπάρχει θέμα σε καμία περιοχή. Τα cutscenes έχουν stuttering πάντως, εκτός κι αν παίζεις σε 60Hz με V-Sync ανοιχτό και FPS limit στα 60.

Δημοσ.

1) Αλλιώς δεν υπάρχει θέμα σε καμία περιοχή.

2) Τα cutscenes έχουν stuttering πάντως, εκτός κι αν παίζεις σε 60Hz με V-Sync ανοιχτό και FPS limit στα 60.

1) Πάλι για 8700Κ μιλάτε; :P Αυτό έλλειπε να έχει θέμα με τέτοια CPU.

2) Σε 60Hz με vSync, fps limit όμως off, έχει και πάλι stuttering σε κάποια cutscenes, όχι σε όλα. Oh well, τώρα το τελείωσα :P 

Δημοσ.

Κάποιος που να έχει δοκιμάσει το game σε [email protected]? Θα το πάρω μάλλον και αν δεν τραβάει θα κάνω refund, αλλά λέω μήπως έχει κανείς κάποια εμπειρία να μοιραστεί.

Δημοσ.

RX 570 4gb Sapphire, 8gb ram. Το έχω δει το βίντεο ότι τρέχει σχετικά καλά, για αυτό λέω να το δοκιμάσω. Συν ότι από την στιγμή που και η 570 τον πάει 100% τον επεξεργαστή μάλλον θα έχω παρόμοια απόδοση.

Το θέμα είναι ότι σε περιοχές δύσκολες που θα είναι αργότερα στο παιχνίδι δεν θα προλάβεις να φτάσεις μέσα στο παράθυρο που μπορείς να κάνεις refund.   

Δημοσ.

Αλεξάνδρεια, krokodilopolis , Memphis, κάποια σημεία στην Siwa, είναι μερικές από τις δύσκολες περιοχές.

Κοίτα, με Fx 6XXX δε μπορείς να περιμένεις θαύματα, δυστυχώς. Η κάρτα είναι οκ, αλλά γενικά, αν μπορείς να δεχτείς ότι θα παίζεις σε medium/high για να έχεις κάποια καλά αποτελέσματα, go for it :) Εγώ δύσκολα πέφτω κάτω από Ultra, αλλά ξέρεις τι είδα; Το performance gain , πέφτοντας πιο κάτω, ήταν ανύπαρκτο. 1-2-5 fps AT BEST, που δεν έκαναν διαφορά. :) 

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνώ, στο memphis είναι τα ίδια και χειρότερα από την Αλεξάνδρεια.

Και φίλε μου είναι Stuttering, shuttering σημαίνει κουφώμα :P

Μωρίας παρασκευάσματα τούτα εστίν a080.gif

Πάντως εδώ να αναφέρω ότι η ίδια φωνή μιλάει και Αιγυπτιακά πολύ τακτικά. Δε νομίζω ότι είναι τόσο ενοχλητικά τα ελληνικά. Ίσα ίσα είναι καλή η προσπάθεια :)

STuttering έχω φάει σκάλωμα. Μόνο εκεί έχω θέμα Αλεξάνδρεια όλα κομπλέ.

Καμιά φορά(Ίσως μετά από κάποια alt+tab) το πιάνει κάτι και έχει κάτι σαν frame-skipping το παιχνίδι. Θέλει reboot το PC για να φύγει. Αλλιώς δεν υπάρχει θέμα σε καμία περιοχή. Τα cutscenes έχουν stuttering πάντως, εκτός κι αν παίζεις σε 60Hz με V-Sync ανοιχτό και FPS limit στα 60.

Με 1.0.3 είσαι? Με 1.0.5 έχουν πολλά παράπονα. Εγώ στο Μέμφις παρατήρησα 97% usage με πτώση των fps. Λογικά θα το φτιάξουν. Ο επεξεργαστής στο 40%συνήθως. Ίσως αν το έβαζα στον hdd να μην είχα αυτό το θέμα. Ελπίζω να μην είναι και unity και syndicate έτσι να τα έχουν φτιάξει. Ίδιο υπολογιστή έχουμε η κάρτα γραφικών αλλάζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...