Heybro Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Μπορείς να φοράς όπλα υψηλότερου level? Ok σόρρυ κόλλησε ο εγκέφαλος Μέχρι εκεί που είσαι αλλά τα έχεις έτοιμα μόλις ανέβεις level. Υπάρχει και άλλη λύση. Δημιουργείς-χωρίς format και περιπέτειες-έναν εικονικό δίσκο(VHD μέσω των win) π.χ. 70GB μέσα στον ssd σου και τον ρυθμίζεις να γίνεται αυτόματα mount(έχει μια μικρή διαδικασία) κάθε φορά που μπαίνεις windows. Έπειτα τρέχεις κάποιο software "ssd caching" τύπου eboostr, primocache κτλ. και τον χρησιμοποιείς σαν cache για τον HDD. Ειδικά το eboostr σε αφήνει να διαλέξεις ποιοί φάκελοι/drives θα γίνονται cache ώστε να μην γεμίζει η cache με άσχετα πράγματα. Απλά έχει το ελάττωμα ότι φορτώνει αρχεία και όχι blocks μνήμης, ενώ δεν φορτώνει καν κάποια πολύ μεγάλα files. Κάποια games τα βοηθάει πολύ και κάποια άλλα όχι και τόσο. Το primocache λειτουργεί σε block level αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μπορείς να απομονώσεις φακέλους. Γενικά οι software λύσεις είναι πιο ευέλικτες από το intel rapid storage. Έτσι ουσιαστικά είναι σαν να γράφεται σίγα σιγά στον ssd εκείνο το game που παίζεις περισσότερο χωρίς να χρειάζονται συνέχεια installs/uninstalls. Δεν το γνώριζα αυτό αρκετά ενδιαφέρον θα το ψάξω ευχαριστώ. καλα τα plats ειναι ενα μεγαλο αστειο, καθως οι περισσοτεροι ακολουθουν guides, ουτε skills χρειαζεται ουτε τιποτα, τα αποφευγω οσο τιποτα και δε τα κυνηγαω ποτε, σπανια παρα πολυ σπανια κανω και εχω μετρημενα (demon's souls, dark souls 1 2, bayonetta) το θεμα ειναι οτι δε χορτασα το παιχνιδι και ειναι παρα πολυ καλο, γι αυτο το σκεφτομαι μεχρι να σκασει μυτη το 1ο dlc πλακα πλακα ειναι το 1ο που σκεφτομαι να παω για plat στο ps4 απλα γτ θελω να τα κανω ολα 100% αν το πας θα το έχεις χορτάσει μην ανησυχείς. Ποτέ ξανά πλατινες. Ούτε online gaming χαλάνε όλη την μαγεία του παιχνιδιού. 1
Heybro Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Του Αλέξη του ναφτη είναι το ναυάγιο του γνωστού. Δεν παιζονται στην ubisoft πιστεύω κάποιος Έλληνας της ομάδας μας τρολαρει 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Τα Ελληνικά είναι all over the place πάντως, πρέπει να πήγε το google translate σύννεφο. 2
logistoulis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Ε καλά τι περίμενες; Μήπως και ακριβή προφορά (που δεν έχει καμιά σχέση με το πώς τα προσφέρουμε εμείς) Και παλι καλά να λες αν σκεφτείς ότι μιλάμε για την Ubisoft που σε άλλα κι άλλα πράγματα κάνει προχειρότητες
Heybro Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Αρχαια ελληνικα μιλανε δεν τα λες και ασχημα παντως. Εφτασα 42% με 22 ωρες gameplay 27 level. Συνεχιζουμε ακαθεκτοι για το 100%. 1
SPANK Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Όσο αφορά τα side missions υπάρχουν αρκετά ετσι αν θέλεις να ξεφύγεις λιγο απο το main story ?
Heybro Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Όσο αφορά τα side missions υπάρχουν αρκετά ετσι αν θέλεις να ξεφύγεις λιγο απο το main story ? Όσα θες μην ανησυχείς. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Άπειρα side missions βασικά σε σημείο να βαριέσαι. 1
najinblue3 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Άπειρα side missions βασικά σε σημείο να βαριέσαι. κανεις δε βαριεται
tommybertsen Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Άπειρα side missions βασικά σε σημείο να βαριέσαι. Πρώτη φορά ΔΕΝ βαρέθηκα να κάνω side missions σε παιχνίδι του είδους. 3
Heybro Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Επος το παιχνίδι τι να λέμε. Μου φαίνεται μετά θα πιάσω syndicate και unity να με ταξιδέψουν το καθένα στη δική του εποχή. Συν black flag το πάω ανάποδα δεν έχω παίξει κανένα. 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Επος το παιχνίδι τι να λέμε. Μου φαίνεται μετά θα πιάσω syndicate και unity να με ταξιδέψουν το καθένα στη δική του εποχή. Συν black flag το πάω ανάποδα δεν έχω παίξει κανένα. Απλα εχε υποψιν σου οτι καθε AC εχει την δικη του ταυτοτητα σαν παιχνιδι και παροτι ολα μοιαζουν αρκετα διαφερουν και σε αρκετα σημεια επισης. Προσωπικα ειμαι fan της σειρας και τα εχω απολαυσει ολα. Ισως ειναι καλυτερο που θα παιξεις τα Unity/Syndicate τωρα που εχουν λυθει ολα τα προβληματα αποδοσης που ειχαν και ταλαιπωρησαν πολυ κοσμο. Αν παιξεις το Syndicate παρε σιγουρα και το Jack the Ripper DLC. Ενταξει το Black Flag χαιρει κοινης αποδοχης δεν χρειαζεται να πω κατι ιδιαιτερο για αυτο.. 1
tommybertsen Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Το black flag θα δοθεί και δωρεάν 12 Δεκεμβρίου από τη Ubisoft. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα