Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed: Origins

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πάντως μια και λέμε πυραμίδες με σκάλωσε λίγο το προφανές  αν το σκεφτεί κανείς (το έγραφε σε μια loading screen για αυτό και το σκέφτηκα και γαμώ τις loading screen όταν δεν έχεις ssd να προσθέσω :P ) , ότι τα αρχαία ερείπια του παιχνιδιού όπως οι πυραμίδες ήταν ήδη αρχαία και για τους αρχαίους και μάλιστα για αυτούς που ζούσαν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ήταν πιο αρχαία από ότι είναι αυτοί  αρχαίοι για εμάς 

αν δηλαδή η κλεοπάτρα είναι για εμάς 2000 ετών οι πυραμίδες για την κλεοπάτρα ήταν ήδη 2500+ ετών 

μόνο και μόνο για αυτή την εμπειρία έστω και αν είναι αναπαράσταση σε παιχνίδι με κάποιες ανακρίβειες αξίζουν τα ac

ή όταν περνάς και ακούς τη γλώσσα σου σε πιάνει ένα κάποιο δέος όπως και να το κάνουμε 

• Like 1
  • Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ηταν main quest αυτο, εχει τπτ αλλο με θαλασσα εκτος απο captains ?

Μπαααα, 2 παρόμοια main quest μόνο. Έτσι και αλλιώς δεν είσαι in the open seas εντός του χάρτη, ενώ στο quest, ήσουν.

πάντως μια και λέμε πυραμίδες με σκάλωσε λίγο το προφανές  αν το σκεφτεί κανείς (το έγραφε σε μια loading screen για αυτό και το σκέφτηκα και γαμώ τις loading screen όταν δεν έχεις ssd να προσθέσω :P ) , ότι τα αρχαία ερείπια του παιχνιδιού όπως οι πυραμίδες ήταν ήδη αρχαία και για τους αρχαίους και μάλιστα για αυτούς που ζούσαν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ήταν πιο αρχαία από ότι είναι αυτοί  αρχαίοι για εμάς 

αν δηλαδή η κλεοπάτρα είναι για εμάς 2000 ετών οι πυραμίδες για την κλεοπάτρα ήταν ήδη 2500+ ετών 

μόνο και μόνο για αυτή την εμπειρία έστω και αν είναι αναπαράσταση σε παιχνίδι με κάποιες ανακρίβειες αξίζουν τα ac

ή όταν περνάς και ακούς τη γλώσσα σου σε πιάνει ένα κάποιο δέος όπως και να το κάνουμε 

Χαχα! Σε ssd το πέρασα, αλλά διάβασα τα quotes που έχει και τα tips. Προλάβαινα έστω και λίγο :P

Σε κάποια φάση στο παιχνίδι, έξω από έναν ναό, μία τύπισσα είπε ένα κατεβατό τεράστιο σε ελληνική γλώσσα (γλώσσα δεν έβαζε μέσα :P ), που ενώ περπατάς και ακούς τακτικά να επαναλαμβάνουν κάποια πράγματα, αυτό , δεν το είχα ξανακούσει! Δεν συγκράτησα που ήταν γμτ!! 

Εκεί στις πυραμίδες, έκανα το πρώτο papyrous riddle ας πούμε. Τα υπόλοιπα δεν ξέρω πότε θα τα κάνω :) 

• Like 2
Δημοσ.

ηταν main quest αυτο, εχει τπτ αλλο με θαλασσα εκτος απο captains ?

Σου δείχνει κάποιες αναμνήσεις της Aya και λογικά κάπως θα δέσουν όλα μαζί. Ιστορία εκδίκησης είναι το origins βασικά να βρούμε από που ξεκίνησε όλο αυτό και κατέληξε να πεθάνει το παιδί του bayek.

πάντως μια και λέμε πυραμίδες με σκάλωσε λίγο το προφανές αν το σκεφτεί κανείς (το έγραφε σε μια loading screen για αυτό και το σκέφτηκα και γαμώ τις loading screen όταν δεν έχεις ssd να προσθέσω :P ) , ότι τα αρχαία ερείπια του παιχνιδιού όπως οι πυραμίδες ήταν ήδη αρχαία και για τους αρχαίους και μάλιστα για αυτούς που ζούσαν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ήταν πιο αρχαία από ότι είναι αυτοί αρχαίοι για εμάς

Οι πυραμίδες και τα tombs που έχουν μέσα δεν παίζονται εξερεύνηση φουλ.

Το καλύτερο ήταν η αποστολή με το άλογο ονόματι saganaki. Απίστευτο γέλιο. Σε ssd που το έχω δεν ξέρω τι θα πει loading πάντως 3 4 δευτερόλεπτα και παίζω. Βάζω αυτά με μεγάλο loading στον ssd και τα υπόλοιπα στον 1TB και είμαι απλα.

Δημοσ.

στο pc τα πάντα σε ssd, αλλά σε κονσόλα δεν αξίζει να παρθεί μεγάλος ssd θα κάνει όσο η κονσόλα

αν και για χαβαλέ μπορεί να μου τη βαρέσει και να βάλω κι εκεί κανέναν 

Δημοσ.

στο pc τα πάντα σε ssd, αλλά σε κονσόλα δεν αξίζει να παρθεί μεγάλος ssd θα κάνει όσο η κονσόλα

αν και για χαβαλέ μπορεί να μου τη βαρέσει και να βάλω κι εκεί κανέναν

250gb ssd πήρα και 1tb σκληρό. Έλεγα για 500gb ssd αλλά δεν συμφέρει ακομα και θα με περιοριζε και αρκετά στη χωρητικότητα. Εξάλλου λίγα παιχνίδια έχουν μεγάλο loading που αξίζουν σε ssd. Μόλις πέσουν το 1TB ssd στα 150 θα πάρω 2 3.

Δημοσ.

εγω παντως δε ξερω για εσας σκεφτομαι για new game  :P  παιζω στο normal και σκεφτομαι για το new difficulty, τοση πορωση με single player εχω να δω απο το bloodborne, για open-world παρα πολλα χρονια 

ξερουμε ποτε ερχεται το patch με το horde-mode k nightmare difficulty ?

Δημοσ.

εγω παντως δε ξερω για εσας σκεφτομαι για new game :P παιζω στο normal και σκεφτομαι για το new difficulty, τοση πορωση με single player εχω να δω απο το bloodborne, για open-world παρα πολλα χρονια

ξερουμε ποτε ερχεται το patch με το horde-mode k nightmare difficulty ?

Δεν έχει νόημα ρε συ να βάλεις nightmare και να παίξεις το ίδιο παιχνίδι απλά σε πιο challenge mood. Τα παιχνίδια τα απολαμβάνεις στο normal που υπάρχει ισορροπία μεταξύ challenge και gameplay παραπάνω σε παιδεύουν χωρίς λόγο.

Ακόμα να ξεχάσω τις 49 πλατινες στο ps3 που ζορίστηκα για να πάρω και τελικά έχανα την ουσία των παιχνιδιών που είναι να περάσεις όμορφα και να τα απολαύσεις και όχι να σε νευριάσουν και να σε σκάσουν.

Δημοσ.

Πάντως είναι πολύ γελοίο αν σκοτώσεις κάποιον κακό που έχει νεκροκεφαλή (ultra δύσκολος για το level σου).

Bugαρα έναν σε μια ταράτσα με πεζούλι γύρω γύρω,σπάμαρα συνέχεια την επίθεση για να τον σκοτώσω,και η επιβράβευση μου ήταν μόλις 17xp...

7xp (αν θυμάμαι καλά) παραπάνω από το κανονικό xp που παίρνω αν σκοτώσω κάποιον στα "μέτρα" μου.

Πιστεύω αν το φτάσω στα μισά,να σας γράψω την γνώμη μου για το παιχνίδι..

ΤΟ μόνο σίγουρο είναι,ότι αυτό το παιχνίδι ΔΕΝ είναι assasins creed..Ας έβγαζαν άλλο IP αν ήταν να το αλλάξουν τόσο. (ναι εμένα με χαλάει πολύ αυτό)

Η συνέχεια στο review,μάλλον κοντά στα Χριστούγεννα.

• Like 1
Δημοσ.

250gb ssd πήρα και 1tb σκληρό. Έλεγα για 500gb ssd αλλά δεν συμφέρει ακομα και θα με περιοριζε και αρκετά στη χωρητικότητα. Εξάλλου λίγα παιχνίδια έχουν μεγάλο loading που αξίζουν σε ssd. Μόλις πέσουν το 1TB ssd στα 150 θα πάρω 2 3.

Είχα έναν 250 και κάποια στιγμή που βρήκα έναν πιο οικονομικό πήρα και δεύτερο 250αρη για να βάζω παιχνίδια

Αλλα όταν έχεις περιορισμο σε έναν μόνο σκληρό (λάπτοπ ας πούμε) δε λες θα βάλω 250 τώρα και μετά βλέπουμε θα ξηλωθείς εκείνη τη στιγμή

Και στο σταθερό μπορείς βέβαια να έχεις όσους μηχανικούς θες για σαβουρες

Πάντως είναι πολύ γελοίο αν σκοτώσεις κάποιον κακό που έχει νεκροκεφαλή (ultra δύσκολος για το level σου).

Bugαρα έναν σε μια ταράτσα με πεζούλι γύρω γύρω,σπάμαρα συνέχεια την επίθεση για να τον σκοτώσω,και η επιβράβευση μου ήταν μόλις 17xp...

7xp (αν θυμάμαι καλά) παραπάνω από το κανονικό xp που παίρνω αν σκοτώσω κάποιον στα "μέτρα" μου.

Πιστεύω αν το φτάσω στα μισά,να σας γράψω την γνώμη μου για το παιχνίδι..

ΤΟ μόνο σίγουρο είναι,ότι αυτό το παιχνίδι ΔΕΝ είναι assasins creed..Ας έβγαζαν άλλο IP αν ήταν να το αλλάξουν τόσο. (ναι εμένα με χαλάει πολύ αυτό)

Η συνέχεια στο review,μάλλον κοντά στα Χριστούγεννα.

Όταν σκοτώνεις κάποιον πολύ πάνω από το level σου κερδίζεις τίποτα ουσιαστικό ή τζάμπα κόπος;

Όσο για το παιχνίδι είναι υπερβολικά επηρεασμένο από zero dawn (το οποίο βέβαια με τη σειρά του έχει πάρει στοιχεία από ένα σωρό παιχνίδια) με ολίγη Witcher 3, πράγμα που έμενα μου αρέσει. πολύ καλά έκαναν γιατί είχε φτάσει σε ένα τέλμα η έως τώρα συνταγή

Δημοσ.

Είχα έναν 250 και κάποια στιγμή που βρήκα έναν πιο οικονομικό πήρα και δεύτερο 250αρη για να βάζω παιχνίδια

Αλλα όταν έχεις περιορισμο σε έναν μόνο σκληρό (λάπτοπ ας πούμε) δε λες θα βάλω 250 τώρα και μετά βλέπουμε θα ξηλωθείς εκείνη τη στιγμή

Όταν σκοτώνεις κάποιον πολύ πάνω από το level σου κερδίζεις τίποτα ουσιαστικό ή τζάμπα κόπος;

Όσο για το παιχνίδι είναι υπερβολικά επηρεασμένο από zero dawn (το οποίο βέβαια με τη σειρά του έχει πάρει στοιχεία από ένα σωρό παιχνίδια) με ολίγη Witcher 3, πράγμα που έμενα μου αρέσει. πολύ καλά έκαναν γιατί είχε φτάσει σε ένα τέλμα η έως τώρα συνταγή

Κερδίζεις το καλύτερο όπλο που μπορεί να έχει. Για τους σκληρούς έτσι είναι laptop κονσόλα σε περιορίζει αρκετά.

Δημοσ.

Δεν έχει νόημα ρε συ να βάλεις nightmare και να παίξεις το ίδιο παιχνίδι απλά σε πιο challenge mood. Τα παιχνίδια τα απολαμβάνεις στο normal που υπάρχει ισορροπία μεταξύ challenge και gameplay παραπάνω σε παιδεύουν χωρίς λόγο.

Ακόμα να ξεχάσω τις 49 πλατινες στο ps3 που ζορίστηκα για να πάρω και τελικά έχανα την ουσία των παιχνιδιών που είναι να περάσεις όμορφα και να τα απολαύσεις και όχι να σε νευριάσουν και να σε σκάσουν.

καλα τα plats ειναι ενα μεγαλο αστειο, καθως οι περισσοτεροι ακολουθουν guides, ουτε skills χρειαζεται ουτε τιποτα, τα αποφευγω οσο τιποτα και δε τα κυνηγαω ποτε, σπανια παρα πολυ σπανια κανω και εχω μετρημενα (demon's souls, dark souls 1 2, bayonetta)

το θεμα ειναι οτι δε χορτασα το παιχνιδι και ειναι παρα πολυ καλο, γι αυτο το σκεφτομαι μεχρι να σκασει μυτη το 1ο dlc  :P

πλακα πλακα ειναι το 1ο που σκεφτομαι να παω για plat στο ps4 απλα γτ θελω να τα κανω ολα  :D

Δημοσ.

Υπάρχει και άλλη λύση.

Δημιουργείς-χωρίς format και περιπέτειες-έναν εικονικό δίσκο(VHD μέσω των win) π.χ. 70GB μέσα στον ssd σου και τον ρυθμίζεις να γίνεται αυτόματα mount(έχει μια μικρή διαδικασία) κάθε φορά που μπαίνεις windows. Έπειτα τρέχεις κάποιο software "ssd caching" τύπου eboostr, primocache κτλ. και τον χρησιμοποιείς σαν cache για τον HDD.

Ειδικά το eboostr σε αφήνει να διαλέξεις ποιοί φάκελοι/drives θα γίνονται cache ώστε να μην γεμίζει η cache με άσχετα πράγματα. Απλά έχει το ελάττωμα ότι φορτώνει αρχεία και όχι blocks μνήμης, ενώ δεν φορτώνει καν κάποια πολύ μεγάλα files. Κάποια games τα βοηθάει πολύ και κάποια άλλα όχι και τόσο. Το primocache λειτουργεί σε block level αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μπορείς να απομονώσεις φακέλους.

Γενικά οι software λύσεις είναι πιο ευέλικτες από το intel rapid storage.

Έτσι ουσιαστικά είναι σαν να γράφεται σίγα σιγά στον ssd εκείνο το game που παίζεις περισσότερο χωρίς να χρειάζονται συνέχεια installs/uninstalls.

• Like 1
Δημοσ.

Τι εννοείς δεν θα σε αφήσουν ; Κανονικά θα τρέξει το παιχνίδι στον 6300..

Νομίζω στους όρους για refund λέει ότι πρέπει να πληροίς τα μίνιμουμ, οπότε αν σε εμένα δεν παίζει ικανοποιητικά δεν θα με αφήσουν να κάνω refund επειδή ο επεξεργαστής είναι "άλλο" μοντέλο

Δημοσ.

Τώρα δε το έγγραψα και το έκανες και quote?

Έφαγα έναν με νεκροκεφαλή,και μου έδωσε μόλις 17xp.. 10 παίρνω με κάθε κανονικό σκοτωμό.

Τζάμπα κόπος

Δημοσ.

Κερδίζεις το καλύτερο όπλο που μπορεί να έχει. Για τους σκληρούς έτσι είναι laptop κονσόλα σε περιορίζει αρκετά.

Μπορείς να φοράς όπλα υψηλότερου level?

Τώρα δε το έγγραψα και το έκανες και quote?

Έφαγα έναν με νεκροκεφαλή,και μου έδωσε μόλις 17xp.. 10 παίρνω με κάθε κανονικό σκοτωμό.

Τζάμπα κόπος

Ok σόρρυ κόλλησε ο εγκέφαλος
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...