Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed: Origins

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

το αγόρασα , με core i5 2500k στα 4500mhz και R9 290 (latest drivers) σε 720p και τέρμα low graphics 50-60fps με το ζόρι. Σε 1080p με high από 20-45fps. Έκανα refund. Οκ έχει καλά γραφικά αλλά μη τρελαθούμε κιόλας, θεωρώ πως το dual layer DRM γονατίζει το σύστημα, μέχρι να το βγάλουν (αν ποτέ το βγάλουν) εγώ τα λεφτάκια μου θα τα δίνω σε παιχνίδια όπως το Divinity 2.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα δοκίμαζα και εγώ να το πάρω και αν δεν παίζει καλά να κάνω refund αλλά επειδή μίνιμουμ έχουν τον 6350 ενώ εγώ έχω τον 6300 (άσχετα που τον έχω πάει παραπάνω) δεν θα με αφήσουν...

Τα ποσοστά χρήσης τα είδες σε after burner να δεις τι σε περιοριζε; αν και λογικά ήταν ο ι5

και πααααρα πολύ ελάχιστα στο 3 όπου ήταν και η πρώτη φορά που υπήρξε η ιδέα της ναυμαχίας 

Ναι ε; Δεν νομίζω να το είχα παίξει αυτό. Μόνο το πρώτο με έναν pentium 4 2.4ghz μετα αφού πείρα ένα laptop έπαιξα το brotherhood (τρομερό) και τελείωσα στο black flag γιατι δεν βαστούσε άλλο το λαπτοπ. τώρα αγόρασα καινούριο σύστημα που παίζει τα πάντα στα max και έχω δουλεία να συνεχίσω απο το 2014 που άφησα :P

το 3 γενικά ήταν αδιάφορο παιχνίδι και η αρχή της κατρακύλας της σειράς.. (ίσως και αυτό με την κωνσταντινούπολη, αλλά στο 3 το τερμάτισαν το χάλι μέχρι που φτάσαμε σε αυτό με το λονδίνο όπου ήταν το πρώτο που δεν άντεξα να τερματίσω.. ) 

σε κάποιο σημείο κάποιος είχε την ιδέα της ναυμαχίας οπότε μπήκε σαν "mini game" όπως διάφορες άλλες ανάλογες ιδέες που είχαν κατά καιρούς (όλες αισχρές και όλες θέλω να τις ξεχάσω, πλην των ναυμαχιών βεβαίως) 

και επειδή σε ένα μέτριο παιχνίδι αυτό ήταν το μόνο "λαμπρό σημείο" και πήραν προφανώς το σχετικό feedback από τον κόσμο αποφάσισαν στο επόμενο να στήσουν ένα ολόκληρο παιχνίδι γύρω από αυτή την ιδέα.. και έτσι προέκυψε το black flag..

στη συνέχεια ξαναγύρισαν σε κλειστές πόλεις ώστε η σειρά να βουλιάξει ξανά και κάποια στιγμή όταν έπρεπε να βγάλουν ένα απαιτητικό ac για τις καινούριες κονσόλες και ένα λιγότερο απαιτητικό για τις παλιές (360 και ps3 που είχαν ακόμη πολύ μεγάλη βάση χρηστών) έβγαλαν για τις παλιές το rogue όπου τελειοποίησαν τη συνταγή με τα καράβια αν και πέρασε σχετικά αδιάφορο παρόλο που είναι από τα καλύτερα ac και για τις καινούριες μια παπαριά νομίζω αυτό με το παρίσι 

αυτή είναι η ιστορία με τις ναυμαχίες και το ac, το origins έχει απλά βαρκούλες ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που τις έχει και το witcher 3

YΓ πήγα να ξεχάσω και καλό είναι να το αναφέρω ότι υπάρχει και το feedom cry που είναι ουσιαστικά stand alone expansion του 4 όπου επίσης έχεις καράβια και ναυμαχίες, αν και κομμάτι του 4 σε αντίθεση με άλλα dlc μπορεί να παιχτεί/αγοραστεί και εγκατασταθεί από μόνο του οπότε μπορείς να το πεις και ξεχωριστό παιχνίδι έστω κι αν είναι μικρό 

Έχει υποτυπωδώς "μάχη" με καράβια και στο origins. Σε 2 περιπτώσεις μόνο. Αλλά όπως είπα, υποτυπωδώς. Και γελοιωδώς εύκολη.

• Like 1

Έχει υποτυπωδώς "μάχη" με καράβια και στο origins. Σε 2 περιπτώσεις μόνο. Αλλά όπως είπα, υποτυπωδώς. Και γελοιωδώς εύκολη.

α ναι; δεν έχω φτάσει ακόμα στο συγκεκριμένο σημείο παρόλο που εκείνη την εποχή υπήρξαν ιστορικές ναυμαχίες

αν θυμάμαι σωστά τις διαφορές τους ο οκταβιανός και ο μάρκος αντωνιος τις έλυσαν στη ναυμαχία στο άκτιο που είναι βέβαια εκτός αιγύπτου αλλά αφορούσε τα όσα γίνονται στο παιχνίδι (δεν έχω τελειώσει το campaign, ούτε έχω δει spoilers αλλά υποπτεύομαι και περιμένω να τους δω στο παιχνίδι) 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...