Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Οι φύλακες είναι οι πιο δύσκολοι, αν έχεις μεγάλη διαφορά στο level μ' αυτούς φεύγεις σχεδόν μονόχιτος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Καλημέρα. Μιας και δεν έχω παίξει τα προηγούμενα δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για το σύστημα μάχης. Στο origins είναι μια χαρά πάντως. Μαθαίνετε αρκετά εύκολα. 2 camps που ήταν όλοι με νεκροκεφαλές τους καθάρισα με βαλιστρα. Και ήδη έχω σκοτώνει και 2 phylakes δεν μου φάνηκαν και πολύ δύσκολοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Οι phylakes βγαίνουν εύκολα αν τους κάνεις στο τέλος Γενικά όμως αν πας σε οποιοδήποτε district με μικρότερο level από το προτεινόμενο, δυσκολεύει αρκετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Οι phylakes βγαίνουν εύκολα αν τους κάνεις στο τέλος Γενικά όμως αν πας σε οποιοδήποτε district με μικρότερο level από το προτεινόμενο, δυσκολεύει αρκετά. Πιο τέλος στην αρχή είμαστε και τους ρίχνω άνετα. Περνεις το άλογο κόβεις βόλτες και πέφτουν χωρίς θέμα. Μόνο αυτοί με ασπίδες που είναι 23 24 level με δυσκολεύουν λίγο θέλει αρκετή ασπίδα με dodge για να βγουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Below you can find the key features for Assassin’s Creed Origins’ December patch. Nightmare mode: a new Nightmare difficulty level will be available. The enemies will become more resilient to damages and more dangerous. Enemy scaling: by popular request, we will add the enemy scaling option. When this option is activated, the game automatically scalethe lower level enemies to your level. Nightmare and First Civ pack items will be available in the Heka Chest. You will also get two new quests: A new quest introducing Horde mode. The event quest, Here Comes a New Challenger, will introduce you to Horde mode to satisfy your warrior longings. You can prove yourself in the Cyrene arena against unlimited waves of foes. We recommend Level 32 or higher. A new surprise quest! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Αυτά θα είναι στο βασικό παιχνίδι ή με αγορά του season pass? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Πιο τέλος στην αρχή είμαστε και τους ρίχνω άνετα. Περνεις το άλογο κόβεις βόλτες και πέφτουν χωρίς θέμα. Μόνο αυτοί με ασπίδες που είναι 23 24 level με δυσκολεύουν λίγο θέλει αρκετή ασπίδα με dodge για να βγουν. Ρε συ, αυτούς με την νεκροκεφαλή από πάνω τους ρίχνεις πανεύκολα θες να μου πεις; Αυτό που λες δεν παίζει, διότι απλά πρέπει να μην σε πετύχουν, και να τους πετυχαίνεις κάθε φορά εσύ. Αν το καταφέρνεις και κάνεις αρκετό γύρω-γύρω όλοι , κομπλέ. Επίσης με βαλίστρα, χαίρω πολύ ότι θα βγουν κάποια στιγμή. Εγώ λέω με τα όπλα που διαθέτεις όντας 4-5 level μικρότερα από αυτούς. Επίσης για τα abilities, χρειάζομαι 22 ability points για να τα ανοίξω όλα, και το παιχνίδι είναι στο 93%. Αν το horde mode δίνει τα ΧΡ που πρέπει, μόνο τότε θα γίνεται ξεκλείδωμα όλων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Ρε συ, αυτούς με την νεκροκεφαλή από πάνω τους ρίχνεις πανεύκολα θες να μου πεις; Αυτό που λες δεν παίζει, διότι απλά πρέπει να μην σε πετύχουν, και να τους πετυχαίνεις κάθε φορά εσύ. Αν το καταφέρνεις και κάνεις αρκετό γύρω-γύρω όλοι , κομπλέ. Επίσης με βαλίστρα, χαίρω πολύ ότι θα βγουν κάποια στιγμή. Εγώ λέω με τα όπλα που διαθέτεις όντας 4-5 level μικρότερα από αυτούς. Επίσης για τα abilities, χρειάζομαι 22 ability points για να τα ανοίξω όλα, και το παιχνίδι είναι στο 93%. Αν το horde mode δίνει τα ΧΡ που πρέπει, μόνο τότε θα γίνεται ξεκλείδωμα όλων. Για τους philakes λέω για αυτούς με νεκροκεφαλη δεν τους ακουμπάω όπως και ζωα με νεκροκεφαλη. 2 camps φουλ με νεκροκεφαλές μόνο με βαλιστρα τους σκότωσα. Τους philakes τους έχω χωρίς θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 απο weaps τι χρησιμοποιειτε? τα dual daggers με +adrenaline ειναι τερμα οp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 απο weaps τι χρησιμοποιειτε? τα dual daggers με +adrenaline ειναι τερμα οp Μόνο σπαθί αυτή τη στιγμή το shift F κάνει one hit τους περισσότερους εχθρούς. Τα διπλά σπαθιά δεν είχαν range και δεν με βόλεψαν. Bow έχω ένα γρήγορο που ρίχνει πολλά μαζί και το άλλο που κάνει ζουμ και τους περισσότερους τους έχει one hit. 56 level έχω και το βαρύ όπλο 52 το σπαθί 52 η ασπίδα 49 νομίζω το bow. Συν 35 χιλιάδες σε χρήματα που δεν ξέρω τι να τα κάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Bow ,προτιμώ τα light από τα predator η πως τα λένε, για sneak όμως είναι πολύ καλά όπως και τα sleep darts 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Έχει πολλών ειδών όλα βολεύουν. Πήρα και bombs επίσης πολύ βολικές ειδικά σε μπούγιο από εχθρούς ολοκαύτωμα. Sleep darts ακόμα δεν χρησιμοποιησα. Γενικά μπορείς να το παίξεις με πολλές μεθόδους ακόμα και stealth ειδικά σε δύσκολους εχθρούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Καλυτερο οπλο που συναντησα μεχρι στιγμης ειναι ενα cursed sword το imitation siwan khopesh το οποιο ομως ακριβως επειδη ειναι cursed ριχνει στο 1/3 την health που εχεις διαθεσιμη. Φτανει 560 hit point σε upgraded 40 level Απο legendary swords εχω το conductor of souls,berserker blade,golden wolf και legendary blades τα storm blades. Απο ασπιδες η Djoser's Pride και η Compendium ειναι οι καλυτερες που ειχα και οι δυο legendary φυσικα. Και απο τοξα παρα πολλα ενδεικτικα το Khryselakatos και το Fourth Plague warrior bows και τα δυο. Απο outfit φοραω το legendary black hood που κερδιζεις σαν price οταν βγαζεις τους phylakes και ολοκληρωνεις το mission μετα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Θα είσαι και αρκετά level εφόσον ψάχνεις τα πάντα βρίσκεις πολύ καλά όπλα νωρίς νωρίς που σου λύνουν τα χέρια σε πολλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Τους πάπυρους τους κάνει κανείς; Προσπάθησα μόνο κάνα 2 φορές και δεν κατάφερα κάτι. Θα ξαναπροσπαθήσω μόλις τελειώσω τα πάντα όλα στο χάρτη, λίγα μου έμειναν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα