tommybertsen Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Στις 40 ώρες περίπου πρέπει να ήμουν κάπου στα 37-38 level Τώρα στις 62, είμαι 92% στο Game , απλά βλέπω ότι κάτι περιοχές που δεν ανακάλυψα πλέον δεν έχει πολύ νόημα να τις εξερευνήσω. Απλά for the sake of it, θα τις κάνω σιγά -σιγά. Επειδή μου άρεσε η εξερεύνηση παρόλα αυτά, το σκέφτομαι ακόμη για το season pass, αλλά τα 2 DLC που ανακοίνωσαν, φοβάμαι ότι θα με απογοητεύσουν , γι'αυτό και περιμένω... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Ουτε για αστειο εκει κοντα.. Κανα 65αρι ωρες για 85% παροτι το εχω ριξει στο τουριστικο εδω και κανα 3ωρο - 4ωρο.. Καλα κανεις αμα σου αρεσει απολαυσε το, αυτα ειναι τα καλα του open world.. Ίσως να κάνω και λάθος κοντεύω να την τελειώσω την Αλεξάνδρεια 3 quest έμειναν που είναι τεράστιο μέρος. Locations fast travel τα έχω κάνει όλα. Μακάρι να έχει και 100ωρες θα μου λείψει όταν τελειώσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Στις 40 ώρες περίπου πρέπει να ήμουν κάπου στα 37-38 level Τώρα στις 62, είμαι 92% στο Game , απλά βλέπω ότι κάτι περιοχές που δεν ανακάλυψα πλέον δεν έχει πολύ νόημα να τις εξερευνήσω. Απλά for the sake of it, θα τις κάνω σιγά -σιγά. Επειδή μου άρεσε η εξερεύνηση παρόλα αυτά, το σκέφτομαι ακόμη για το season pass, αλλά τα 2 DLC που ανακοίνωσαν, φοβάμαι ότι θα με απογοητεύσουν , γι'αυτό και περιμένω... Προσωπικα παντα ημουν την αποψης οτι τα DLC πρεπει να βγαινουν πολυ κοντα στο κυριως παιχνιδι.. Αλλιως οσο καλο και να ειναι το game χανεται το immersion, το momentum..Μακαρι να προσφερει κατι ιδιαιτερο το season pass στο AC αλλα απο εμπειρια με τα προηγουμενα δυσκολο.. Μονο το Jack the Ripper απο το τελευταιο μου αρεσε τωρα που το σκεφτομαι.. Βεβαιως υπαρχουν και εξαρεσεις μεγαλες οπως κατι DLC σοβαρα και οχι αρπαχτες τυπου Witcher 3 που θελουν και αρκετες ωρες development γιατι εχουν και εξαιρετικο story περαν ολων των αλλων και ειναι και μεγαλης διαρκειας.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Στις 40 ώρες περίπου πρέπει να ήμουν κάπου στα 37-38 level Τώρα στις 62, είμαι 92% στο Game , απλά βλέπω ότι κάτι περιοχές που δεν ανακάλυψα πλέον δεν έχει πολύ νόημα να τις εξερευνήσω. Απλά for the sake of it, θα τις κάνω σιγά -σιγά. Επειδή μου άρεσε η εξερεύνηση παρόλα αυτά, το σκέφτομαι ακόμη για το season pass, αλλά τα 2 DLC που ανακοίνωσαν, φοβάμαι ότι θα με απογοητεύσουν , γι'αυτό και περιμένω... Τσακαλος πολύ καλα το πας. Τα είδα και εγώ τα dlc προσθέτουν νέα πράγματα με τέρατα θεούς κτλ. Αν αξίζει τα χρήματα δεν ξέρω. Έχω 23χιλιαρικα μόνο μια καμήλα και ένα άλογο αγόρασα. Στα helix έχει 3 πράγματα που μπορώ να αγοράσω με 200. Ποιο να πάρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Πως γίνεται αυτό? 17 ώρες 22 level είμαι. Στο μεσαίο επίπεδο δυσκολίας το έχω. Σε ένα 10 ήμερο το έχω πάει 100% με τα 5ωρα που βαράω. βασικα ψαχνω τα παντα, τραβαω φωτογραφιες, κανω ολα τα ερωτηματικα κτλπ, βασικα εχω να ευχαριστηθω open-world ουτε εγω θυμαμαι ποσα χρονια οπως εγραψα πιο πανω θα βαλουν hord-mode αμα θες να ασχοληθεις, ερχονται και 2 αρκετα μεγαλα οπως λενε dlcs που απ οτι φαινεται θα τιμηθουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 βασικα ψαχνω τα παντα, τραβαω φωτογραφιες, κανω ολα τα ερωτηματικα κτλπ, βασικα εχω να ευχαριστηθω open-world ουτε εγω θυμαμαι ποσα χρονια οπως εγραψα πιο πανω θα βαλουν hord-mode αμα θες να ασχοληθεις, ερχονται και 2 αρκετα μεγαλα οπως λενε dlcs που απ οτι φαινεται θα τιμηθουν Τα ιδια κανω και εγω ρε συ. Εχω τραβηξει πανω απο 50 φωτογραφιες μεχρι τωρα. Ισως να δυσκολευει μετα οποτε και βγαινουν οι ωρες οπως γραφετε. Το απολαμβανω επισης οσο γινεται απο τα καλυτερα OW του 2017. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Τα DLC μπορώ να τα αποκτήσω ξεχωριστά ας πούμε; Ή μόνο μέσω του season pass? Φαντάζομαι ότι θα συμφέρει το 20ρικο που το βρίσκω από το να τα πάρω ξεχωριστά... Όσο για τα helix, τα έδωσα στην αρχή εκεί στο πακέτο με τα 40ρια, για να τελειώνω με το lvl up του health και των υπολοίπων λίγο πιο γρήγορα. Δεν νομίζω να αξίζει για κάτι άλλο. Παιδιά, πάντως κάτι που βλέπω, είναι ότι όσο περνάει η ώρα και ο χάρτης τελειώνει, ανακαλύπτω πως τα abilities δε θα ξεκλειδώσουν όλα. Δεν νομίζω να φτάσουν τα xp... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 haha τι να σου πω, τα locations τα κανεις ολα? ψαχνεις για trinkets στα camps? φαρμαρα και ζωα για να craftaro τα items που δινουν life k inventoty το θεμα ειναι οτι και οι 2 το απολαμβανουμε @tommy μπορεις να τα παρεις ξεχωριστα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Τι θες να πούμε για το παιχνίδι? Προχωράω ακάθεκτος ένα 4ωρο έκλεισα σήμερα πήγα 25% ακόμα στην Αλεξάνδρεια είμαι. 22 level. Αναμένεται νέο update εντός Δεκεμβρίου αλλά μέχρι τότε θα το έχουμε τελειώσει.Ε πάντως μη το κάνετε off topic..Εκτός και αν το θεωρείτε λογικό να λέτε για οθόνες.. Παιδιά, πάντως κάτι που βλέπω, είναι ότι όσο περνάει η ώρα και ο χάρτης τελειώνει, ανακαλύπτω πως τα abilities δε θα ξεκλειδώσουν όλα. Δεν νομίζω να φτάσουν τα xp...Να πεις ευχαριστω σε αυτά που αγόρασες για να τα ξεκλειδώσεις χωρίς να παίξεις..Γιατί εγώ δεν έχω κάνει σχεδόν τπτ από main quest εκτός από το να πάω Αλεξάνδρεια (και να κυνηγάω ζώα και να κάνω side quests/exploration) και έχω ξεκλειδώσει ένα σορό(δε θυμάμαι πόσα ακριβώς) και είμαι level 16. Και φίλος που είναι λβλ 28 κοντεύει να τα πάρει όλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 haha τι να σου πω, τα locations τα κανεις ολα? ψαχνεις για trinkets στα camps? φαρμαρα και ζωα για να craftaro τα items που δινουν life k inventoty το θεμα ειναι οτι και οι 2 το απολαμβανουμε @tommy μπορεις να τα παρεις ξεχωριστα Φαρμαρω τα παντα σκοτωνω τα περισσοτερα ζωα γιατι χρειαζονται τα skins για το crafting. Locations τα παντα σε 4 μερες 20 ωρες gameplay χρονια ειχα να κατσω να παιξω ετσι παιχνιδι. Τα DLC μπορώ να τα αποκτήσω ξεχωριστά ας πούμε; Ή μόνο μέσω του season pass? Φαντάζομαι ότι θα συμφέρει το 20ρικο που το βρίσκω από το να τα πάρω ξεχωριστά... Όσο για τα helix, τα έδωσα στην αρχή εκεί στο πακέτο με τα 40ρια, για να τελειώνω με το lvl up του health και των υπολοίπων λίγο πιο γρήγορα. Δεν νομίζω να αξίζει για κάτι άλλο. Παιδιά, πάντως κάτι που βλέπω, είναι ότι όσο περνάει η ώρα και ο χάρτης τελειώνει, ανακαλύπτω πως τα abilities δε θα ξεκλειδώσουν όλα. Δεν νομίζω να φτάσουν τα xp... Θελει αρκετο xp εφοσον τα κανεις ολα θα παρεις και ολα τα skills χωρις προβλημα. Για το helix 3 πραγματα μπορω να αγορασω με τα 200. Θα παρω αυτο που με λες αν και στο crafting εχω κανει σχεδον ολες τις αναβαθμισεις. Δεν αφηνω σε χλωρο κλαρη τους κακους που ειναι με το καρο. Παντα εχουν μαζι τους μπολικο πραγμα που βοηθαει στο crafting. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 α ωραία, χαίρομαι που διαβάζω ότι σας παίρνει ώρες, γιατί με τόσο μεγάλο κόσμο το 20ωρο θα ήταν κρίμα μάλλον είναι σαν τη περίπτωση horizon που και για αυτό δίνουν 23 ώρες για main, αλλά στην πράξη επειδή εξερευνούσα και έκανα διάφορα μου πήρε πάνω από 50 επίσης διαβάζοντας κριτικές για το παιχνίδι από χρήστες είδα πολλούς να παραπονιούνται για το σύστημα μάχης και ειλικρινά απορώ, τους άρεσε που τόσα χρόνια ήταν τόσο εύκολη και αδιάφορη η μάχη, όχι ότι εδώ δεν θα μπορούσε να γίνει καλύτερη δουλειά, αλλά σίγουρα μιλάμε για αναβάθμιση σε σχέση με την απλοϊκότητα των προηγούμενων για την ιστορία κρατάω ένα μικρό καλάθι κατά πόσο θα με κρατήσει (και εννοώ εντός animus γιατί απέξω έχει γίνει αδιάφορη χρόνια τώρα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 το συστημα μαχης ειναι οκ, δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο αλλα δεν ειχα επαφη με τη σειρα απο το 2 που ηταν το τελευταιο που επαιξα, σε videakia που εχω δει παντως το εχουν βελτιωσει αισθητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Το σύστημα μάχης βασικά για πρώτη φορά είναι όπως πρέπει, στα προηγούμενα παιχνίδια ήταν τραγικό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Το σύστημα μάχης βασικά για πρώτη φορά είναι όπως πρέπει, στα προηγούμενα παιχνίδια ήταν τραγικό.Ναι αυτό λέω κι εγώ, θα μπορούσε βέβαια να είναι πιο "ραφιναρισμένο" και ίσως λίγο πιο εντυπωσιακό αλλά τουλάχιστον έχει πρόκληση Στα πιο παλιά έβγαζα λεπίδες ούτε καν σπαθιά counter attack συνέχεια και σκότωνα μονοχιτους ακόμα και heavy εχθρούς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Εδώ μπορείς να σκοτώσεις με δυσκολία έως και 3 level πάνω από σένα εχθρό. Από εκεί και πάνω το level του δεν εμφανίζεται, παρά μόνο μία νεκροκεφαλή και είναι απείρως δύσκολο να τον καθαρίσεις... Είχα σκοτώσει έναν έτσι και έκανα γύρω-γύρω όλοι μέχρι να τον καταφέρω Ήταν ένα side mission που πήρα κατά λάθος και δεν ήθελα να παρατήσω at that moment Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα