tommybertsen Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Εμένα το CPU μου είναι ο μιλκομπούκαλος Το CPU είναι μόνιμα στο 100%, η κάρτα μου ακόμη και χωρίς vSync δε πάει ποτέ στο 100% γιατί AC Origins να ούμε (στο Syndicate είχα απο 95-100 και στα δύο, πολύ μοιρασμένα πράγματα). Στο παιδί φαίνεται είναι η κάρτα ελαφρώς το μπουκάλι, αλλά νομίζω ότι το optimization του παιχνιδιού δεν μας επιτρέπει να έχουμε ασφαλή συμπεράσματα γιατί σε κάθε region αλλάζει η συμπεριφορά εντελώς.. Αν παίζει σε τίποτα 1080p , τα παραπάνω νούμερα φαίνεται παράξενα. Σε 2.5Κ είναι πιο φυσιολοικά, μιας και λίγο παραπάνω ζόρι το τρώει η GPU. Σε περιοχές όπως η Αλεξάνδρεια , θα περίμενα μεγαλύτερα νούμερα, αλλά για 1080ti & 8700K δε μιλάμε; Εσένα Psycho δε σε μπουκαλιάζει η κάρτα;
Heybro Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Αυτό έχει την Snowdrop(Ίδια με του Division), το AC έχει την Anvil Next. 75% GPU usage σημαίνει bottleneck απ' την CPU, σε τι ανάλυση παίζεις ; Εχω vsync ρε συ αν το βγάλω πάει 80+ fps με 98% usage. Full HD 60p παίζω όλα φουλ aliasing τέρμα fov 115 στο benchmark είναι στα 79fps average. Εμένα το CPU μου είναι ο μιλκομπούκαλος Το CPU είναι μόνιμα στο 100%, η κάρτα μου ακόμη και χωρίς vSync δε πάει ποτέ στο 100% γιατί AC Origins να ούμε (στο Syndicate είχα απο 95-100 και στα δύο, πολύ μοιρασμένα πράγματα). Στο παιδί φαίνεται είναι η κάρτα ελαφρώς το μπουκάλι, αλλά νομίζω ότι το optimization του παιχνιδιού δεν μας επιτρέπει να έχουμε ασφαλή συμπεράσματα γιατί σε κάθε region αλλάζει η συμπεριφορά εντελώς.. Αν παίζει σε τίποτα 1080p , τα παραπάνω νούμερα φαίνεται παράξενα. Σε 2.5Κ είναι πιο φυσιολοικά, μιας και λίγο παραπάνω ζόρι το τρώει η GPU. Σε περιοχές όπως η Αλεξάνδρεια , θα περίμενα μεγαλύτερα νούμερα, αλλά για 1080ti & 8700K δε μιλάμε; Εσένα Psycho δε σε μπουκαλιάζει η κάρτα; 1070ti έχω τα πάει περίφημα στο origins κανένα μπουκάλι δεν υπάρχει. Η 1080ti θα ήταν αρκετά overkill με ένα 350αρι παραπάνω. 1
GjokerR Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Εχω vsync ρε συ αν το βγάλω πάει 80+ fps με 98% usage. Full HD 60p παίζω όλα φουλ aliasing τέρμα fov 115 στο benchmark είναι στα 79fps average. 1070ti έχω τα πάει περίφημα στο origins κανένα μπουκάλι δεν υπάρχει. Η 1080ti θα ήταν αρκετά overkill με ένα 350αρι παραπάνω. η 1080 (η "απλή") λογικά ήταν καλύτερη επιλογή μιας και η διαφορά τιμής είναι αν δεν κάνω λάθος πολύ μικρή σε σχέση με την 1070τι όχι οτι η 1070τι δεν δεν ειναι καλή 1
Heybro Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 η 1080 (η "απλή") λογικά ήταν καλύτερη επιλογή μιας και η διαφορά τιμής είναι αν δεν κάνω λάθος πολύ μικρή σε σχέση με την 1070τι όχι οτι η 1070τι δεν δεν ειναι καλή Η 1080 strix που είχε το msystems έβγαινε 679 ευρώ ενώ η 1070ti 579. Δώρο το assassins creed και τα 2. Η διαφορά τους είναι 1 2fps στα 60 που παίζω οπότε δεν με πείραξε καθόλου. Και η gpu είναι κάτι που θα αλλαχτεί στην 4ετια τα υπόλοιπα parts θα μείνουν για αρκετά χρόνια.
tommybertsen Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Πάω να βρω κάνα location μπας και κάνω ποτέ αυτά τα allign the stars και το άλλο με τον mystery killer. Γιατί έχω και κάτι πάπυρους στη συνέχεια 1
logistoulis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Ένα περίεργο πραγμα. Έβαλα 30fps cap στο origins και νιώθω την πολύ κακή κίνηση. Δεν θυμάμαι να ήταν έτσι στο ps3 γιατί υπάρχει διαφορά 30 pc με 30 κονσόλα? Στα 45 cap κάπως καλύτερα αλλά σαν τα 60 καμία σχέση. δεν έχει σχέση η πλατφόρμα αλλά το frame pacing, ψάξε να δεις τι σημαίνει αυτός ο όρος και θα καταλάβεις ότι τα fps από μόνα τους δεν λένε όλη την αλήθεια 1
Heybro Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 δεν έχει σχέση η πλατφόρμα αλλά το frame pacing, ψάξε να δεις τι σημαίνει αυτός ο όρος και θα καταλάβεις ότι τα fps από μόνα τους δεν λένε όλη την αλήθεια http://m.neogaf.com/showthread.php?t=1200406 Μέσες άκρες το κατάλαβα. Δηλαδή το origins έχει θέματα στα 30fps ενώ το ίδιο παιχνίδι στο xbox One στα 30 είναι smooth. Αυτό φτιάχνετε στον υπολογιστή ή έτσι είναι φτιαγμένο το παιχνίδι?
najinblue3 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 δε ξερω αν εχει αναφερθει ξανα: ac:origins adds enemy scaling, new diffculty, new quests, horde mode, more Site: source 1
Heybro Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Βλέπω πάλι για το παιχνίδι μιλάτε και όχι ποιός έχει το μεγαλύτερο epenis. Πάλι καλά πού είστε εντός θέματος Τι θες να πούμε για το παιχνίδι? Προχωράω ακάθεκτος ένα 4ωρο έκλεισα σήμερα πήγα 25% ακόμα στην Αλεξάνδρεια είμαι. 22 level. Αναμένεται νέο update εντός Δεκεμβρίου αλλά μέχρι τότε θα το έχουμε τελειώσει.
enable_your_mind Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Μεσα στο παιχνιδι εχει τη καλυτερη ατακα ever : Greeks have invented threesome and Roman put women inside ..!!! Επικο σχολιο... 1
logistoulis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Το παιχνίδι από διάρκεια πώς το βλέπετε; Γιατί βλέπω μέχρι στιγμής (μόλις μπήκα Αλεξάνδρεια) τεράστιο χάρτη, αλλά στο how long to beat δεν βλέπω ανάλογα πολλές ώρες...; Τι γίνεται με αυτό το θέμα;
Heybro Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Το παιχνίδι από διάρκεια πώς το βλέπετε; Γιατί βλέπω μέχρι στιγμής (μόλις μπήκα Αλεξάνδρεια) τεράστιο χάρτη, αλλά στο how long to beat δεν βλέπω ανάλογα πολλές ώρες...; Τι γίνεται με αυτό το θέμα; 17 ώρες έχω και ακόμα είμαι στην αρχή. Το πάω οσο πιο αργά γίνεται. Σίγουρα θέλει πάνω από 50 ώρες για 100%.
najinblue3 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 τι 50 πλακα με κανεις, εχω 40 ωρες και ειμαι 30lvl, και δεν εχω κανει ουτε τα μισα 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 17 ώρες έχω και ακόμα είμαι στην αρχή. Το πάω οσο πιο αργά γίνεται. Σίγουρα θέλει πάνω από 50 ώρες για 100%. Ουτε για αστειο εκει κοντα.. Κανα 65αρι ωρες για 85% παροτι το εχω ριξει στο τουριστικο εδω και κανα 3ωρο - 4ωρο.. Καλα κανεις αμα σου αρεσει απολαυσε το, αυτα ειναι τα καλα του open world.. 1
Heybro Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 τι 50 πλακα με κανεις, εχω 40 ωρες και ειμαι 30lvl, και δεν εχω κανει ουτε τα μισα Πως γίνεται αυτό? 17 ώρες 22 level είμαι. Στο μεσαίο επίπεδο δυσκολίας το έχω. Σε ένα 10 ήμερο το έχω πάει 100% με τα 5ωρα που βαράω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα