Heybro Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δεν το ήξερα. Όπως το πάνε αυτοί θα καταργήσουν τελείως τα physical όλα ψηφιακά θα γίνονται Οχι ότι είναι κακό αντιθέτως αλλά τουλάχιστον να ρίξουν και λίγο τις τιμές τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Έτσι όπως κατάντησαν τα φυσικά αντίγραφα (το πολύ ένα DVD και 2 σελίδες "manual") , έχω "συμβιβαστεί" πλέον με τα κλειδάδικα και την ψηφιακή πλατφόρμα...Εκεί το πήγαιναν και τα...κατάφεραν. Γι'αυτό είχα πολύ καιρό γενικώς να αγοράσω παιχνίδια... Απογοήτευση αλλά... Τι να κάνεις! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Απιστευτα γραφικα Σε πολλά σημεία δεν ξεχωρίζει το παιχνίδι από την πραγματικότητα. Τέτοια γραφικά έχει. Fov στο τέρμα και τα σαγόνια στο πάτωμα. Βλέπω ενθουσιάζεσαι πολύ εύκολα dude Έχει πολύ ωραία graphs αλλα καμια σχέση. Πρόσεξε άμα παίξεις ποτε το "The Vanishing of Ethan Carter" μην πάθεις κάνα εγκεφαλικό 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Όντως το ξεφτίλισε, είπαμε ωραία γραφικά αλλά απέχει πολύ ακόμα και απ' το CGI. Δεν μιλάμε καν για photorealism. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Όταν είσαι μια 5ετια με ps3 και πας σε σύστημα που παίζει τα πάντα ο ενθουσιασμός είναι λογικός θεωρώ. Γενικά ότι έχω παίξει με έχει ενθουσιάσει και στην 55αρα που παίζω τα πάντα φαίνονται καταπληκτικα. Για το origins σκεπές τοίχοι βράχια φαίνονται όντως σαν αληθινά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Βασικά τα textures του Origins είναι μάπα στα περισσότερα σημεία(Με εξαίρεση τους χαρακτήρες). Το παιχνίδι το έφτιαξαν να καταναλώνει το πολύ 3GB VRAM. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Βασικά τα textures του Origins είναι μάπα στα περισσότερα σημεία(Με εξαίρεση τους χαρακτήρες). Το παιχνίδι το έφτιαξαν να καταναλώνει το πολύ 3GB VRAM.Αν είναι μάπα μια σκεπή ένας τοίχος που είναι σαν αληθινός το καλό πιο είναι? Πάντως τι σου είναι ο εγκέφαλος. Έπαιζα για χρόνια σε 30fps 720p. Μου φαίνονταν φυσιολογικό κίνηση κτλ. Έβαλα χθες στα 45cap το origins να δω πως είναι και κατάλαβα σπασίματα στην κίνηση ενώ μέχρι πριν 2 3 μήνες επαιζα με άνεση στα 30. Τόσο γρήγορα συνηθίζει ο εγκέφαλος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Καλά εσύ απ' ότι λες έρχεσαι απ΄το PS3 οπότε όποιο παιχνίδι και να παίξεις στο PC θα σου φανεί φωτορεαλιστικό 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 και από το 60αρι στο 30αρι συνηθίζεις, απλά καταλαβαίνεις πόσο σκατά είναι πάντως μιας και αναφέρονται οι κονσόλες άλλο ένα 30 όπως του zero dawn που είναι απόλυτα σταθερό, άλλο του ac που κάνει τα δικά του και ευτυχώς από ότι λένε δεν τα κάνει όπως στο στο unity που δεν μπορούσαν καν να το κρατήσουν εκεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Καλά εσύ απ' ότι λες έρχεσαι απ΄το PS3 οπότε όποιο παιχνίδι και να παίξεις στο PC θα σου φανεί φωτορεαλιστικό Σίγουρα για αυτό εντυπωσιαστηκα με ότι έβαλα να παίξω. Κάνα χρόνο ήμουν με ένα laptop με 840m OC σε 720p έπαιζα low medium στα περισσότερα και πάλι ήταν ανώτερο του ps3. Τώρα έχουμε πάει σε άλλο επίπεδο. και από το 60αρι στο 30αρι συνηθίζεις, απλά καταλαβαίνεις πόσο σκατά είναι πάντως μιας και αναφέρονται οι κονσόλες άλλο ένα 30 όπως του zero dawn που είναι απόλυτα σταθερό, άλλο του ac που κάνει τα δικά του και ευτυχώς από ότι λένε δεν τα κάνει όπως στο στο unity που δεν μπορούσαν καν να το κρατήσουν εκεί Ένα περίεργο πραγμα. Έβαλα 30fps cap στο origins και νιώθω την πολύ κακή κίνηση. Δεν θυμάμαι να ήταν έτσι στο ps3 γιατί υπάρχει διαφορά 30 pc με 30 κονσόλα? Στα 45 cap κάπως καλύτερα αλλά σαν τα 60 καμία σχέση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Σε πολλά σημεία, του Origins τα textures, όντως είναι πολύ μέτρια, είτε το έχεις φουλ έξτρα από ρυθμίσεις , έιτε medium. Καμία διαφορά. OVERALL η εντύπωση που σου δημιουργείται, είναι πολύ καλή πάντως (είναι όμορφα φτιαγμένα τα τοπία, μέχρι και η έρημος!). @Heybro, βάλε να δεις και το Ghost Recon Wildlands, ίδια μηχανή γραφικών νομίζω έχει. Θα ενθουσιαστείς πολύ, είναι στάνταρ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Σε πολλά σημεία, του Origins τα textures, όντως είναι πολύ μέτρια, είτε το έχεις φουλ έξτρα από ρυθμίσεις , έιτε medium. Καμία διαφορά. OVERALL η εντύπωση που σου δημιουργείται, είναι πολύ καλή πάντως (είναι όμορφα φτιαγμένα τα τοπία, μέχρι και η έρημος!). @Heybro, βάλε να δεις και το Ghost Recon Wildlands, ίδια μηχανή γραφικών νομίζω έχει. Θα ενθουσιαστείς πολύ, είναι στάνταρ Θα μπει και αυτό κάποια στιγμή αυτή τη στιγμή ασχολούμαι με origins hitman nier rime primal. Μέσα στην Αλεξάνδρεια κακά textures δεν έχω δει ακόμα. Τώρα σε κάποια άλλα μέρη ναι δεν έχουν την καθαρότητα που πρέπει αλλά είναι ελάχιστα. Έχω πάει 16 level και ρίχνω camps με 20αριδες commander. Κάνω τα πάντα εκτός quest. Εχω και στο τέρμα το fov το οπτικό πεδιο του παιχνιδιού είναι απίστευτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Μέσα στην Αλεξάνδρεια έχω το χειρότερο Performance από όλο το χάρτη. Και σε 2-3 σημεία ακόμη με πολύ κόσμο όπου είναι ιδιαίτερα ευαισθητούλης ο CPU μου Παραδόξως σε σημεία όπου έχει πολύ δέντρο, κτίρια, κλπ, αρκετό distance (fov) και πάει λέγοντας, αλλά όχι την πολυκοσμία της Αλεξάνδρειας, 60ρι ακατέβατο. Γενικά ότι να'ναι Παίζω αναγκαστικά με vSync μιας και το πάνω-κάτω δημιουργεί tearing. Πχ στο Wolfenstein δε δημιουργούσε αλλά εκεί ήμουν μόνιμα πάνω από 60fps (δε με ενδιαφέρει με το 60Hz μόνιτορ αλλά λέμε τώρα ) Έχω 40ρήσει εδώ και 2 μέρες και απλά παίρνω ΧΡ για τα ability points, τελείωσα όλα τα ξεχασμένα viewpoints, νομίζω σχεδόν όλους τους τάφους (το καλό είναι ότι τα tablets που βρίσκεις σου δίνουν ability point) και ψάχνω τα allign the stars, τα οποία αν τα κάνεις (πρόσεχε να κάνεις loot εκείνα τα κίτρινα λαμπερά objects από τους τάφους), μπορείς να έχεις ένα ωραίο αποτέλεσμα στο Sphinx... Θα καταλάβεις όταν φτάσεις Δεν τα έκανα ακόμη, αλλά είδα σχετικό βίντεο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Το πιο βαρύ μέρος είναι η Αλεξάνδρεια βαράω 75% gpu usage και 50% cpu αλλά είναι χάρμα οφθαλμών. Alling the stars 2 έχω κανει μέχρι στιγμής. Vsync πάντα χωρίς έκανε κάτι κόλπα η οθόνη. Loot κάνω τα πάντα. Πάνω από 85% πρέπει να είσαι τα ερωτηματικά θέλουν δουλειά μερικά είναι αρκετά μακριά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 @Heybro, βάλε να δεις και το Ghost Recon Wildlands, ίδια μηχανή γραφικών νομίζω έχει. Θα ενθουσιαστείς πολύ, είναι στάνταρ Αυτό έχει την Snowdrop(Ίδια με του Division), το AC έχει την Anvil Next. Το πιο βαρύ μέρος είναι η Αλεξάνδρεια βαράω 75% gpu usage και 50% cpu αλλά είναι χάρμα οφθαλμών. 75% GPU usage σημαίνει bottleneck απ' την CPU, σε τι ανάλυση παίζεις ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα