d4ydr33m3r Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Crafting σαν του Primal, αναβάθμιση του range damage, να μπορείς να κουβαλάς περισσότερα βέλη κλπ. Μην περιμένεις crafting σε gear κλπ(Witcher). Ε ναι ουτε φυσικα weapon damage system και upgrade με runes κλπ Εχει βεβαια character build εστω και υποτυπωδες με τα stats που ανεβαινουν σε stealth/health κλπ.. Οκ δεν ειναι rpg το παιχνιδι AC ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Εγω γιατι θυμαμαι οτι ειναι ο φαρος που προς το τελος εχεις την Aya και ξεκιναει ενα mission μεσα στις φλογες και πρεπει να ανεβεις τερμα επανω να κανεις σινιαλο; edit το βρηκα δες απο το 37 λεπτο και μετα.. λολ ειδες ο παππους κατι θυμαται! https://www.youtube.com/watch?time_continue=2217&v=ml4gpiU05c4 Τελοσπαντων λιγο ρολο παιζει σιγα.. Τα σημεια για το constellation ειναι διασπαρτα ειναι δυσκολο να τα βρεις θελει καλο ψαξιμο.. Το αλλο lvl 17 και εγω δεν το εχω βγαλει ακομη. LOL! Ναι, το θυμάμαι αυτό το Quest, απλά πηγαίνοντας ξανά με τον Bayek τότε μου έβγαλε "new location" ! Γι'αυτό και μπερδεύτηκα! Αλλά δίκιο έχεις! Ήταν και νύχτα το quest, που να καταλάβει ο στραβούλιακας ότι είναι το ίδιο σημείο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Μου ανοίγει την όρεξη αυτό το παιχνίδι Επίσης βίντεο που ανέβασα με ελληνικά https://youtu.be/BvFtQk9ijZk 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Βασικά παίζει να είναι η πρώτη φορα που ακούω ελληνικά που δεν είναι από δεκατης τρίτης γενιάς μεταναστών. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowlike Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 σκέφτομαι για αγορά αλλά με αυτά που ακούω για το denuvo με φοβίζει. Έχω i5 2500K με 290 radeon θα τραβάει καθόλου ή θα το γονατίσει το denuvo ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Ο 2500k θα βαράει 100% συνεχεια αλλά θα το παίξεις η 290 μια χαρά είναι ακόμα. Περιπλανιεμαι στην Αλεξάνδρεια πραγματικά τι έχουν φτιάξει το immersion είναι απίστευτο. Level 14 προχωράω γερά. Χθες είχα κάτι παρατράγουδα με σοβαρό stuttering ακόμα δεν βρήκα το γιατί. Είχα κλειστό το πρόγραμμα cam της ψυκτρας μόλις το άνοιξα παντού 60αρι χωρις προβληματα. Πέρασα και το νέο driver που βγήκε χθες. Χαίρομαι που είναι τόσο μεγάλος ο χάρτης και έχει τόσα πολλά να κάνεις θα στεναχωρηθω όταν τελειώσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ θα πάρω λογικά σε κάποια φάση στις γιορτές και το season pass! Πρώτη φορά θα κάνω τέτοιο έγκλημα Με τον 4590 είμαι οριακά. Βαράει σχεδόν πάντα 100%, και γενικά δείχνει ότι το παιχνίδι θέλει δυνατό CPU. Ειδικά στην Αλεξάνδρεια, έχω το χειρότερο performance. Τώρα με τον 2500Κ , αρκετά κλοκαρισμένο, ίσως να είσαι στα ίδια. Η 290 δε θα το έλεγα ότι είναι ότι πιο δυνατό για το παιχνίδι, αλλά θα παίξεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Πολύ καλό το παιχνιδάκι, αν και φουλ επηρεασμένο από zero dawn (όχι ότι με χαλάει σε σύγκριση με τα μέτρια αμέσως προηγούμενα ac) Δυστυχώς υποφέρουν τα ματάκια μου στο peasant-station αλλά όπως και να χει μου φαίνεται ότι αξίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Για κατι παιχνιδια σαν το Horizon εννοειται οτι εχει λογο υπαρξης.. Eγω σκεφτομαι να ξαναγορασω το ps4 το ειχα δωσει πολυ νωρις γιατι απογοητευτηκα, αυτη τη φορα αν παρω θα παρω το pro ομως λογω ελαφρα καλυτερης αναλυσης στα παιχνιδια για το Horizon,uncharted 4,last guardian,persona και god of war και Last of Us 2 κτλ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Τι είναι το peasant station? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Βοηθησα καθολου; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 PlayStation? Λέω αφού έγραψε στο pc topic θα μιλάμε για υπολογιστή. Σε ευχαριστώ. Περιπλανιεμαι στην Αλεξάνδρεια και ακούω καλά αρχαία ελληνικά. Μπράβο ubisoft. Σκότωσα Έλληνες εχθρούς και φώναζαν τι συμβαίνει γιατί το κάνεις αυτό κτλ. Σε πολλά σημεία δεν ξεχωρίζει το παιχνίδι από την πραγματικότητα. Τέτοια γραφικά έχει. Fov στο τέρμα και τα σαγόνια στο πάτωμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δεν είχα δει να έχει δικό του θέμα στο console section για αυτό έγραψα εδώ Αν υπήρχε σε retail στο pc θα το έπαιρνα εκεί, αλλά δυστυχώς ήμουν περιορισμένος να πάρω retail από συγκεκριμένο κατάστημα για αυτό και το πήρα στο PS4 Αλήθεια για ποιο λόγο η Ubisoft το έχει μόνο σε ψηφιακή έκδοση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δεν είχα δει να έχει δικό του θέμα στο console section για αυτό έγραψα εδώ Αν υπήρχε σε retail στο pc θα το έπαιρνα εκεί, αλλά δυστυχώς ήμουν περιορισμένος να πάρω retail από συγκεκριμένο κατάστημα για αυτό και το πήρα στο PS4 Αλήθεια για ποιο λόγο η Ubisoft το έχει μόνο σε ψηφιακή έκδοση; Υπάρχει και στο skroutz σε κονσόλες και υπολογιστή μόνο τον κωδικό περιλαμβάνουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Ναι μόνο κωδικό που μπορώ να το κάνω και μόνος μου πιο φθηνά, αλλά φυσικό αντίγραφο δεν έχουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα