Heybro Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Με alt tab κρασαρε και μένα πάντως χθες. Ίσως να φταίει το uplay δεν ξέρω στα άλλα παιχνίδια δεν έχω θέμα. Το έχω full screen όχι borderless αν παίζει κάποιο ρόλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 To AC φταίει. Και κάποιοι λένε το Afterburner, αλλά και με off τα OSD κρασάρει. Αν είναι να κλείσω το AB τελείως για να μην κρασάρει το AC, να πάει να ... μην πω τι. Έχω fan profile και δε θέλω να το κλείσω. εκτός και αν το πρόβλημα είναι uplay+afterburner. Τότε πάω πάσο, είναι σαπίλα ο client έτσι κι αλλιώς... Πήγα να το κάνω borderless και κράσαρε instantly εδιτ: οντως με το ab κλειστό, δεν κρασάρει... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Και uplay τρέχει συνέχεια και msi afterburner για να βλέπω θερμοκρασίες και fps. Οπότε έδεσε το γλυκό. Σχεδόν ποτέ δεν κάνω alt tab ενώ είμαι σε παιχνίδι οπότε μικρό το κακό. Το παιχνίδι πάντως με έχει καταπληξει από γραφικά και gameplay κυρίως στο story ακόμα δεν εμβάθυνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Read above. Τελικά όντως φταίει το ab. Καλό είναι το story, έχει μερικά κουλά γενικώς, αλλά είναι καλό. Το τερμάτισα στο 75%, αλλά με τραβάει να κάνω τα πάντα στο χάρτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Read above. Τελικά όντως φταίει το ab. Καλό είναι το story, έχει μερικά κουλά γενικώς, αλλά είναι καλό. Το τερμάτισα στο 75%, αλλά με τραβάει να κάνω τα πάντα στο χάρτη 100% να το πας τέτοια παιχνίδια λέει να κάνεις τα πάντα. Εγώ έπιασα τα locations κάνω και τα δευτερευοντα quests μαζί με τα camps και τα fast travel. Γενικά προσπαθώ να το απολαύσω στο έπακρο χαζεύω τα τοπία αρκετές φορές. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 2 ωραίες εικόνες από το παιχνίδι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Screenshot_15.png Screenshot_16.png 2 ωραίες εικόνες από το παιχνίδι Αυτο το acropolis fort πρεπει να ειναι και το μεγαλυτερο του παιχνιδιου ή το δευτερο μεγαλυτερο Ευτυχως το ειχα βγαλει νωρις και μετα χρειαστηκε τουλαχιστον σε 3 side missions και δεν χρειαζονταν να κανω πολυ δουλεια καθε φορα .. Και η Pax Romana απο τις μεγαλυτερες side αποστολες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spanian Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Προτείνω να δοκιμάστε με off το uplay client OSD και αφήστε το AB για να δείτε αν φταίνε όταν είναι και τα δυο ON. Με ΑΒ πάντως αν το χρειάζεσαι για fan profiles klp μπορείς να έχεις το RTSS OSD στο detection none. Τώρα αν δημιουργεί πρόβλημα το ίδιο το ΑΒ..δεν ξέρω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 To ίδιο το ΑΒ δημιουργεί θέμα. Με ανοιχτό το ΑΒ, κρασάρει. Το είχα για φαν προφιλ , αλλά οκ, μέχρι 68c πάει η κάρτα χωρίς αυτό. Δοκίμασα σε 2Κ DSR, καθαρίζει λίγο η εικόνα, χωρίς μεγάλο impact στο performance. Περίεργο... d4ydr33m3r Μόλις πριν λίγο τελείωσα την pax romana Και μεγάλη, και κάμποσα XP ΥΓ: Και ένα ταξιδάκι στη Μεσόγειο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Πως βάζουμε 2k dsr? Μέχρι full HD πάει η ανάλυση μέσα στο παιχνίδι. Πόσο πιο καθαρή να γίνει η εικόνα πάντως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δε ξέρω, ίσως να μου φάνηκε. Επιλέγουμε από της nvidia το control panel τα παρακάτω (θα βγάλει και για 4Κ dsr ) Μετά στο παιχνίδι θα έχεις επιλογές για 2560Χ1440 και για 4Κ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 45% είναι πάρα πολύ για smoothness, στο 20% είναι το ιδανικό. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Κάπου σε ένα άρθρο ξένο είχα διαβάσει για smoothness μεταξύ 40 και 50. Πέρυσι όμως αυτό και δεν θυμάμαι που το βρήκα! Θα το κατεβάσω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Το παιχνίδι είναι συνδυασμός FC: Primal και Witcher 3(Outposts,Crafting, quests). Θεωρώ ότι είναι πολύ καλό το mix των δύο, βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο θα συνεχίσει να ενθουσιάζει αν συνεχίσουν την ίδια φόρμουλα και στο επόμενο AC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Επανηλθαν οι φημες περι Ιαπωνιας παντως σχετικα με ενα concept art σκετσακι που βγηκε στην επιφανεια.. Μακαρι να ειναι αληθεια τοσα χρονια το περιμενω αυτο.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα