Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed: Origins

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

How to download the previous build of the game (v1.03)
I figured this might be of use to some here since there are a lot of reports of v1.05 introducing incessant stuttering:

- Open Steam's developer console by typing steam://open/console into your browser
- Input download_depot 582160 582161 8264693827870023382 and wait for the console to report "Depot download complete"
- Navigate to SteamApps\content\app_582160\depot_582161 and move the data to the game installation folder

The information in the app manifest file will remain unchanged, so Steam won't download an update until Ubi patches the game again. If you'd like to go back to v1.05, simply verify the game data.

Δημοσ.

Το κατέβασα κι εγώ. Το παιχνίδι το πήρα από το instant-gaming, μόνο για uplay. Συνεπώς το παραπάνω αν μου χρειαστεί, δεν μπορώ να το κάνω ε; :P 

Σήμερα θα το δοκιμάσω το παιχνίδι! 

Δημοσ.

Με το Alt+Tab κρασάρει. 

100% φυσικά το CPU.

Κάνει βουτιές στο framerate σε άκυρα σημεία. Με το adaptive sync γίνονται χειρότερα :P 

Κατέβασα κάποιες ρυθμίσεις (πχ shadows και μερικά ακόμη - μόνο του τα είχε ultra high για κάποιο λόγο :P ). 

Με ultra το benchmark έβγαλε 58fps.

Μέσα στο game είναι αλλιώς τα πράγματα όμως...

Δημοσ.

Μου έστειλαν μόλις κωδικό για το παιχνίδι από msystems με την αγορά της 1070ti rog. Από Δευτέρα Τρίτη που έρχεται ο υπολογιστής αναμένεται πολύ κάψιμο. Λογικά είναι μέσω uplay οπότε ίσως περιμένω να βγει κάνα patch ακόμα.

Δημοσ.

σωστός, στη θέση σου κι εγώ θα το έβαζα από περιέργεια να δω πόσο αληθεύει το δράμα που διαβάζω και μετά θα έμπαινε σε αναμονή..

Δημοσ.

Και εμενα έφτιαξε το performance σαν πριν, βεβαια αυτό το alt-tab = crash παραμένει με το AB αλλα το performance είναι πολύ καλο. Η Αλεξάνδρεια πολύ εντυπωσιακή, μου φαίνεται λες και είναι όσο μεγάλη όσο το Λονδίνο στο Syndicate σε μέγεθος ακόμα και αν δεν είναι.

• Like 1
Δημοσ.

Το παιχνίδι ΤΑ ΣΠΑΕΙ λέμε. Witcher-ίζει μέχρι αηδίας. Πήραν άπειρα στοιχεία από το RPG της CDPR. Πραγματικά δεν το περίμενα, στα gameplay vids έδειχνε τέρμα underwhelming. Το μόνο αρνητικό όπως ειπώθηκε ήδη τα low-res textures(Το παιχνίδι δεν ξεπερνάει τα 3GB VRAM usage) και έχει θέμα με το texture filtering, ακόμα και με 16xAF από driver δεν δείχνει όπως θα 'πρεπε.

• Like 2
Δημοσ.

Σας το ειπα οτι ειναι πολυ καλο το τελευταιο αλλα δεν επεμεινα πολυ γιατι ειμαι και AC fan και λεω μπορει να το βλεπω και μονοπατα.. 

Παιχνιδαρα ειναι..

Δημοσ.

το παιχνιδι εχοντας παιξει 10 ωρες περιπου ειναι τρομερο και για μενα, λιγο το combat ειναι περιεργο αλλα το μαθαινεις γρηγορα, απιστευτα τοπια, και καποια side-quests εχουν τρομερο ενδιαφερον, δεν το περιμενα να ειναι τοσο καλο tbh

• Like 1
Δημοσ.

Πω τι μου κανετε...πηγα να το παρω την Κυριακη αλλα η δεν εγινε η συναλλαγη και λεω ειναι σημαδιακο μαπα θα ειναι...ας συνεχισω να καιγομαι στο Destiny και ερχομαι και βλεπω και δεν το κραζει κανεις...Μαλλον θα αγοραστει σημερα αυριο...

Δημοσ.

Με αυτα που διαβαζω γι'αυτο το παιχνιδι και εχοντας ryzen 1400, δεν μπαινω καν στην διαδικασια να σκασω το 40αρι.

Δημοσ.

και βλεπω και δεν το κραζει κανεις...Μαλλον θα αγοραστει σημερα αυριο...

τί γίνεται; διαφορετικό φόρουμ διαβάζουμε;

Τόση γκρίνια για το performance μόνο εγώ την βλέπω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...