Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Όχι ότι θα έλεγαν το αντίθετο αυτοί.. Ubisoft claims that Assassin’s Creed Origins’ protection does not have any perceptible effect on performance Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 έστω και αν η προστασία αυτή επιβαρύνει το 20% του επεξεργαστή η ubisoft αναιδώς χειροτερεύει την εμπειρία των κανονικών αγοραστών του παιχνιδιού, οπότε μη κάνετε το δικηγόρο του διαβόλου Και εγώ αν ήμουν εταιρία και ήθελα να διαφυλάξω τον κόπο μου το ίδιο θα έκανα. Τα παράπονα στα κοράκια που καραδοκούν να παίξουν το παιχνίδι τζαμπανό. Αυτοί είναι οι πρώτοι υπαίτιοι του CPU heavy usage που παρατηρείται στο game με τα τόσα DRM που τρέχουν από πίσω και αρκετά μετά η εταιρία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Ούτε καν μπαίνουν στον κόπο να σε πείσουν με μια και καλά technical εξήγηση γιατί γίνετε αυτό, κλασσικά στα @@ τους, ένα μηνα "support" και άντε γεια, next game. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Όχι συζήτηση περί πειρατείας παρακαλώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john2gr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Και εγώ αν ήμουν εταιρία και ήθελα να διαφυλάξω τον κόπο μου το ίδιο θα έκανα. Τα παράπονα στα κοράκια που καραδοκούν να παίξουν το παιχνίδι τζαμπανό. Αυτοί είναι οι πρώτοι υπαίτιοι του CPU heavy usage που παρατηρείται στο game με τα τόσα DRM που τρέχουν από πίσω και αρκετά μετά η εταιρία. Η αλήθεια να λέγεται ότι άλλα open-world games με Denuvo (βλεπε Just Cause 3 και Metal Gear Solid V) τρέχουν ΠΟΛΥ καλύτερα από τα παιχνίδια της Ubisoft (Watch_Dogs 2 και Origins). Οπότε μην λέμε ότι φταίει μόνο το Denuvo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Η αλήθεια να λέγεται ότι άλλα open-world games με Denuvo (βλεπε Just Cause 3 και Metal Gear Solid V) τρέχουν ΠΟΛΥ καλύτερα από τα παιχνίδια της Ubisoft (Watch_Dogs 2 και Origins). Οπότε μην λέμε ότι φταίει μόνο το Denuvo Τα παιχνίδια που αναφέρεις δεν τρέχουν και VM Protection παράλληλα με το Denuvo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fox_fox Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 εγω πιστευω οτι ubisoft κ tetris να βγαλει παλι κατω απο 60fps θα εχετε watch dogs 1 του 2014 δεν μπορει να πιασει stable 60fps με καινουργια καρτα W T F ghost recon future soldier 2012: lag edition ποιος θυμαται? κ μου βγαζει open world παιχνιδια μαθε πρωτα tetris ρε ubi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Εδώ το South Park έχει framedrops Δεν φημίζεται για optimization η Ubi, βασικά δεν φημίζεται για τίποτα πια αλλα το For Honor ήταν από τα πιο optimized games που έχω παίξει τον τελευταίο καιρό, και φυσικά το R6 που τρέχει επίσης αρκετά καλά, τα υπόλοιπα είναι για δώρα με αγορά 1070/80 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fox_fox Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Nα σου πω ακουσα οτι γουσταρεις πολυ assassin's creed unity ειναι αληθεια ? οοοχι ρε χαζε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Κρατα γερα ubi !! Και αν χρειαστει ριξε και αλλες 10 προστασιες απο πανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Ήδη είναι σαν να παίζεις το παιχνίδι σε emulator με το VMProtect. Βάλε και τίποτα ακόμα ναι, να βαράει 100% usage και ένας Ryzen 7 με 16 threads..Θα τα σκάμε για καλά CPUs για να φεύγουν οι πόροι σε παπάτζες DRM των εταιρειών.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Το Denuvo σκέτο δεν δημιουργεί κανένα θέμα και το DOOM είχε αλλά έτρεχε νεράκι. Το πρόβλημα είναι το VMProtect που ουσιαστικά είναι σαν να τρέχει το παιχνίδι σε emulator βιάζοντας τον CPU. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Ήδη είναι σαν να παίζεις το παιχνίδι σε emulator με το VMProtect. Βάλε και τίποτα ακόμα ναι, να βαράει 100% usage και ένας Ryzen 7 με 16 threads..Θα τα σκάμε για καλά CPUs για να φεύγουν οι πόροι σε παπάτζες DRM των εταιρειών.. Δεν αγοράζεις το παιχνίδι ή το αγοράζεις μόλις πέσει στα ~10 €. Απλό και τους στέλνεις και μήνυμα έτσι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Και η επίσημη θέση της Ubisoft (που έλειπε ως τώρα) είναι ότι το συγκεκριμένο DRM δεν επιβαρύνει τις επιδόσεις του παιχνδιού. https://arstechnica.com/gaming/2017/11/ubisoft-denies-pc-drm-is-slowing-down-assassins-creed-origins/ Πιστέψτε ό,τι θέλετε. Τα βιαστικά άρθρα που βασίστηκαν σε δηλώσεις του cracker, τη δική σας εμπειρία ή την επίσημη θέση της Ubisoft. Το θέμα είναι ότι και στο παρελθόν τέτοιες φήμες κυκλοφορούσαν και για το Denuvo. Και δεν πιστεύω να περίμενε κανείς ότι όταν το έσπασαν δεν θα ακολουθούσε κάτι νέο (πιθανόν χειρότερο). Και με αυτό, η ξαναζεσταμένη συζήτηση περί Denuvo και DRM κλείνει εδώ. Μιλήστε για το παιχνίδι και τις εντυπώσεις σας. Όχι για το Denuvo, πειρατεία, σπασίματα και ιστορίες. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Τελικα ιςχυει αυτο που λεγανε οτι εχει και κατι το Ελληνικο το game? Κανα χωριο με Ελληνες μηπως ή κατι τετοιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα