logistoulis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Εγώ απλά περιμένω το επόμενο proper AC σε Japan να ασχοληθώ ξανά. θα προτιμούσα κάποιο παιχνίδι με ninja από τελείως άλλους δημιουργούς παρά από τους συγκεκριμένους ειδικά από ιαπωνία που έπαιζε τρελή φρίκη (στην έστηναν εκεί που έχεζες πχ και σε σκότωναν καθώς έχεζες ή στις μάχες έτρεχαν οι σαμουράι με κομμένα κεφάλια πέρα δώθε ώστε να πληρωθούν με βάση αυτά στη συνέχεια) θα ήθελα να δω περισσότερη ρεαλιστικότητα και proper stealth από την όποια "νερωμένη" συνταγή της Ubi, αν είναι έτσι καλύτερα να δούμε last samurai με τομ κρουζ.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Εγω κατεβαζω παντως..Λατρης της σειρας το τιμαω παντα.. Και το μεγεθος του preload σοκαριστικα μικρο για τα σημερινα δεδομενα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Εγω κατεβαζω παντως..Λατρης της σειρας το τιμαω παντα.. Και το μεγεθος του preload σοκαριστικα μικρο για τα σημερινα δεδομενα.. Mέσω uplay το τσίμπησες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Mέσω uplay το τσίμπησες? Κλειδαδικο ηρθε αμεσως, ηθελα φυσικη κοπια αλλα εχει σχεδον 60 και δεν ξερω αν εχουν κιολας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enable_your_mind Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Και εγω απο κλειδαδικο αλλα περιμενω ακομα και οπως το βλεπω απο αυριο θα ερθει το κλειδι.. Παντως οντως μικρο δειχνει περιμενα κανα 60 GB + Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Εγω το πηρα με preorder bonus ηρθε το κλειδι σε 10 λεπτα και θα παρω δωρο συμφωνα με τα λεγομενα τους ενα εξτρα mission το secrets of pyramids. Εχει γινει ηδη preload και ανοιγει δικια μας ωρα στις 1 αποψε αν δεν κανω λαθος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Wait for a sale. Combat system kinda sux. Pre-order? Aπό Ubi?! We aint friends no more 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Wait for a sale. Combat system kinda sux. https://www.youtube.com/watch?v=8LGEit022m0 Pre-order? Aπό Ubi?! We aint friends no more I got a soft spot για το franchise τι να κάνουμε όλοι έχουμε τους αδυναμίες μας * Το ξέρω για το combat system θα δείξει.. Αλλωστε δεν φημίζομαι για την αναμονή μου όταν θέλω να παίξω κάτι λολ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Τουλάχιστον είναι καλύτερο από τα δυο προηγούμενα που προσωπικά δεν μου άρεσαν καθόλου. + μπορείς να κυκλοφορείς με μπουρνούζι Dude γράψε εντυπώσεις όταν πάρεις γενική ιδέα if you please 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 πω ρε σεις παλι αδιαφορο story? ξενερωσα τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 αδιαφορο story ,αδιαφορο combat ε τι εχει καλο που να αξιζει να ασχοληθεις μαζι του ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Θεόβαρο. Χρειάζεσαι GTX 1070 για να κρατήσεις 60 καρέ σε very high(με oc). Ούτε καν ultra. Οι AMD κάρτες στον καιάδα. Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από δαύτους. Τουλάχιστον τα γραφικά δείχνουν πολύ εξελιγμένα. http://wccftech.com/assassins-creed-origins-graphics-card-performance/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Ε χωρίς drivers ότι και να πούμε για το performance δεν έχει νόημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Με τους τελευταίους drivers το τρέχουν. Δεν ξέρω, πάντως εγώ θα ήθελα να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο, γιατί σύμφωνα με το wccftech άλλαξαν δραστικά το gameplay. Το έκαναν πιο rpg με leveling κτλ. Και είναι κρίμα να μη με φτάνει η κάρτα ούτε σε high/very high. Πολύ όμορφο είναι πάντως σε very high. Αντιστοιχεί στο ultra και πιο πάνω, άλλων games. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GLA Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Πανέμορφο οπτικά ότι και να λέμε. Περιμένετε update των drivers σίγουρα θα πάρουν αρκετά fps όλες οι κάρτες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα