Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed: Origins

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγώ απλά περιμένω το επόμενο proper AC σε Japan να ασχοληθώ ξανά.

θα προτιμούσα κάποιο παιχνίδι με ninja από τελείως άλλους δημιουργούς παρά από τους συγκεκριμένους 

ειδικά από ιαπωνία που έπαιζε τρελή φρίκη (στην έστηναν εκεί που έχεζες πχ και σε σκότωναν καθώς έχεζες ή στις μάχες έτρεχαν οι σαμουράι με κομμένα κεφάλια πέρα δώθε ώστε να πληρωθούν με βάση αυτά στη συνέχεια) θα ήθελα να δω περισσότερη ρεαλιστικότητα και proper stealth από την όποια "νερωμένη" συνταγή της Ubi, αν είναι έτσι καλύτερα να δούμε last samurai με τομ κρουζ.. 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγω κατεβαζω παντως..Λατρης της σειρας το τιμαω παντα.. Και το μεγεθος του preload σοκαριστικα μικρο για τα σημερινα δεδομενα..

Mέσω uplay το τσίμπησες?

Και εγω απο κλειδαδικο αλλα περιμενω ακομα και οπως το βλεπω απο αυριο θα ερθει το κλειδι..

Παντως οντως μικρο δειχνει περιμενα κανα 60 GB +

Εγω το πηρα με preorder bonus ηρθε το κλειδι σε 10 λεπτα και θα παρω δωρο συμφωνα με τα λεγομενα τους ενα εξτρα mission το secrets of pyramids.

Εχει γινει ηδη preload και ανοιγει δικια μας ωρα στις 1 αποψε αν δεν κανω λαθος.. 

Wait for a sale. Combat system kinda sux.

https://www.youtube.com/watch?v=8LGEit022m0

Pre-order? Aπό Ubi?! We aint friends no more :P

I got a soft spot για το franchise τι να κάνουμε όλοι έχουμε τους αδυναμίες μας :P

* Το ξέρω για το combat system θα δείξει.. Αλλωστε δεν φημίζομαι για την αναμονή μου όταν θέλω να παίξω κάτι λολ

• Like 1

Τουλάχιστον είναι καλύτερο από τα δυο προηγούμενα που προσωπικά δεν μου άρεσαν καθόλου. + μπορείς να κυκλοφορείς με μπουρνούζι :D Dude γράψε εντυπώσεις όταν πάρεις γενική ιδέα if you please :)

• Like 1

Θεόβαρο. Χρειάζεσαι GTX 1070 για να κρατήσεις 60 καρέ σε very high(με oc). Ούτε καν ultra. Οι AMD κάρτες στον καιάδα. Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από δαύτους. Τουλάχιστον τα γραφικά δείχνουν πολύ εξελιγμένα.

http://wccftech.com/assassins-creed-origins-graphics-card-performance/

Με τους τελευταίους drivers το τρέχουν.

Δεν ξέρω, πάντως εγώ θα ήθελα να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο, γιατί σύμφωνα με το wccftech άλλαξαν δραστικά το gameplay. Το έκαναν πιο rpg με leveling κτλ. Και είναι κρίμα να μη με φτάνει η κάρτα ούτε σε high/very high. Πολύ όμορφο είναι πάντως σε very high. Αντιστοιχεί στο ultra και πιο πάνω, άλλων games.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...