Πανος999 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Ναι..Για συλλογη κ για οσους γουσταραν τα παλια tekken,αξιζει να υπαρχει..Αλλα οχι σ αυτη τν τιμη.. Εχει μεσα κ gallery που εχει τα βιντεακια του καθε παιχτη απ το Tekken 1.. Ρετριλαααα..!!
kiko33gr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Θα πάει κανείς στη Digital Expo το άλλο ΣΚ; Βλέπω έχει τουρνουά Tekken την Κυριακή και λέω να δοκιμάσω, αν και το έχω παρατήσει τελευταία.
Fulgore Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Story mode παίζεις για την ιστορία και τα cut scenes αγαπητέ . Αν δεν σε ενδιαφέρει πας κατευθείαν online. Το νοικιασα για να το δω.. Μερικα πραγματακια.. Πρωτο κ κυριο δν εχει team battle.. Για να παιξεις διπλο παιζεις vs κ καθε λιγο κ λιγακι ξανα πισω για αλλαγη παιχτη.. Το main story mode μικροτερο απο ωρα αν κανεις κ skip τα stories.. Βεβαια εχει κ αλλα battles να τσεκαρω που ακομα δν εχω δει.. Με μια πρωτη ματια,δν το αγοραζα με τπτ πανω απο 25-30 ευρω..
logistoulis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Θα πάει κανείς στη Digital Expo το άλλο ΣΚ; Βλέπω έχει τουρνουά Tekken την Κυριακή και λέω να δοκιμάσω, αν και το έχω παρατήσει τελευταία. Αυτή η έκθεση έχει τίποτα άλλο ενδιαφέρον;
kiko33gr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Γενικά gaming θέμα βλέπω να έχει - https://dexpo.gr/ Νομίζω για μία βόλτα αξίζει.
stelios18120 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Ε ενταξει χαμηλη τιμη εχει Θα ειμαι εκει. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2017 από stelios18120
stelios18120 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 για πείτε τελικά, πήγατε; Ηταν να παμε με αλλους 2 φιλους αλλα οι ξενερωτοι αλλαξαν γνωμη και παει...το χασαμε.
kiko33gr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Εγώ πήγα μία βόλτα, γενικά στην έκθεση δεν είχε τίποτα ιδιαίτερο. Την Κυριακή πήγα κατα τις 3 παρά και οι θέσεις για το Tekken είχαν συμπληρωθεί (οι εγγραφές ξεκινούσαν στις 2μισή). Δεν έκατσα μετά να δω το τουρνουά. 1
logistoulis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 α καλά... https://www.youtube.com/watch?v=LmWbiMwxmOU
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα