stelios18120 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Παιδια δωστε κανενα id γιατι αυριο μεθαυριο θα το παρω να σας κανω add να παιζουμε κανενα ματσακια αν θελετε
kiko33gr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Μάλλον έχω γεράσει ή έχω πολύ καιρό να ασχοληθώ με το Tekken. Έφαγα αρκετό ξύλο και στο online αλλά και στην ιστορία. Ζορίστηκα αρκετά με τη Kazumi και με τον Kazuya. Το Special stage δεν το έχω περάσει ακόμα. Που θα παει, θα στρώσω. kiko33gr είναι το id μου, αν θέλει κανείς να παίξουμε. 1
kiko33gr Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Πάει και το Special Stage επιτέλους! Με πάνω από 100 μάχες τα κατάφερα, ο Kazuya δεν ήταν ποτέ ο δυνατός μου χαρακτήρας. Κάτι κάνω και στο online με κανα-δυο τουρνουά. Πάντως αν θέλει κάποιος μπορούμε να κανονίσουμε κανένα ματσάκι να πάρουμε κάτι trophies με επίπεδα και 10 hit combos.
Eddy_Gordo Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Μήπως μάθαμε κάτι σχετικά με το team battle? Μπαααα , δεν νομίζω να το προσθέσουν (κι εμένα μου λείπει, μακάρι να το έβαζαν και με ονλαιν) αλλά από ότι κατάλαβα θα δίνουν και καλά τζάμπα περιεχόμενο που έπρεπε ήδη να ήταν στο παιχνίδι (βλέπε μπόουλινγκ)
logistoulis Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 σήμερα πάει καλά το online γιατί πριν κάτι μέρες που είχα δοκιμάσει μου είχε σπάσει τα νεύρα όλη την ώρα connection lost**, κατάφερα και έφτασα initiate γιατί από το 3ο dan είχα φάει demotion, αλλά είναι δύσκολο ρε γαμώτο το online υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες και σε κάποια τουρνουά που παίζω ανεξαρτήτως rank, μόλις σκάσει αγώνας με μεγάλο rank ξέρω ότι θα φάω πολύ ξύλο πρέπει να γίνω καλύτερος! **να πω βέβαια ότι παρά αυτά τα προβλήματα όποτε παίζω αγώνα τα πράγματα είναι αρκετά καλά, δηλαδή στους γύρω 100 αγώνες που έχω τελικά καταφέρει να παίξω είχα 2-3 αποσυνδέσεις και 2 αγώνες που η σύνδεση ήταν χάλια και έπαιζα σε slow motion. όλες τις άλλες φορές η εμπειρία είναι αρκετά καλή το μόνο που πρέπει άμεσα να φτιάξουν είναι να μη τους πετάει όλους έξω από το τουρνουά αν φύγει αυτός που το έστησε κατά τη διάρκειά του ΥΓ το id μου είναι QsisVTS
kiko33gr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 σήμερα πάει καλά το online γιατί πριν κάτι μέρες που είχα δοκιμάσει μου είχε σπάσει τα νεύρα όλη την ώρα connection lost**, κατάφερα και έφτασα initiate γιατί από το 3ο dan είχα φάει demotion, αλλά είναι δύσκολο ρε γαμώτο το online υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες και σε κάποια τουρνουά που παίζω ανεξαρτήτως rank, μόλις σκάσει αγώνας με μεγάλο rank ξέρω ότι θα φάω πολύ ξύλο πρέπει να γίνω καλύτερος! **να πω βέβαια ότι παρά αυτά τα προβλήματα όποτε παίζω αγώνα τα πράγματα είναι αρκετά καλά, δηλαδή στους γύρω 100 αγώνες που έχω τελικά καταφέρει να παίξω είχα 2-3 αποσυνδέσεις και 2 αγώνες που η σύνδεση ήταν χάλια και έπαιζα σε slow motion. όλες τις άλλες φορές η εμπειρία είναι αρκετά καλή το μόνο που πρέπει άμεσα να φτιάξουν είναι να μη τους πετάει όλους έξω από το τουρνουά αν φύγει αυτός που το έστησε κατά τη διάρκειά του ΥΓ το id μου είναι QsisVTS και εγώ τα ίδια - γενικά καλό το Online με μερικούς αγώνες με μεγάλο lag. Ειδικά άμα είναι κανένας από καμία Αμερική ή Ασία. Στα τουρνουά μου έχει τύχει πολλές φορές να κολλάει και άμα φύγει κάποις άσχετος, όχι αυτός που το έφτιαξε. Εκεί είναι μεγάλη ξενέρα. Θα σου στείλω αίτημα να κάνουμε κανένα αγώνα
logistoulis Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 χθες βράδυ πριν πέσω για ύπνο έπαιξα τρεις αγώνες ranked, έχασα τους πρώτους δύο (ειδικά στον έναν δε μπόρεσα να κάνω τίποτα με κέρδισε 3-0 και δεν του έφαγα ποτέ πάνω από 15% ενέργεια, ο άλλος με κέρδισε 3-2 ίσως και θα μπορούσα να είχα κερδίσει αυτόν αν έπαιζα λίγο πιο συγκεντρωμένα) και κέρδισα τον 3ο οριακά στον 5ο γύρο με "great" δηλαδή ίσα ίσα για ένα ψίχουλο ενέργειας με slow motion στο τέλος και τα ρέστα, οπότε μετά από αυτή την ικανοποίηση λέω στον εαυτό μου ότι μπορώ να κοιμηθώ πλέον αρνούμαι rematch (ο άλλος να πω ήταν και σε φάση για promotion και του το έκοψα) και άμεσο pm "noob" , "γιατί δεν έκανες rematch" , "πάμε 1v1" ε ρε ψυχολογικά που κουβαλάει ο κόσμος δε μπορούσε να το χωνέψει ο τύπος ότι έχασε και αντί να συνεχίσει να παίζει ranked αν ήθελε να ανέβει προτιμούσε να πάμε unranked 1v1 για να μου δείξει ότι ήταν καλύτερος από μένα.. ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ!!! εν τω μεταξύ το έχω σαν τακτική να αρνούμαι τα rematch ειδικά αν κέρδισα οριακά, γιατί αν ο άλλος με "διαβάσει" κάποια ώρα ίσως δε θα θέλει και πολύ να με νικήσει (δεν έχω και αμέτρητες τακτικές στο μανίκι μου, 5-6 πράγματα κάνω) και την έχω πάθει κάποιες φορές να εθίζομαι στα rematch και να χάνω συνεχόμενα επειδή τα έχω πάρει κρανίο, σαν το τζόγο ένα πράγμα που σε πιάνει μια μανία ότι θα ρεφάρεις και στο τέλος τα χάνεις όλα 1
logistoulis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 kiko θα ξεκινήσω εξάσκηση https://www.youtube.com/watch?v=eookVJE0v0I
kiko33gr Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 kiko θα ξεκινήσω εξάσκηση https://www.youtube.com/watch?v=eookVJE0v0I χαχαχα!!! Βασικά πρέπει να το δω και εγω, γιατί ξέρω να τα κάνω, αλλά όχι να ξεφεύγω! Άντε να μαζευτούμε να κάνουμε κανένα τουρνουά!
duende Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 το αγορασα και γω αφου επεσε η τιμη στο 50ρι. ενταξει, τα customization items ειναι απλα γελοια. περιμεναμε τοσο καιρο να βγει για να μπορουμε να φοραμε μια πιτσα/παγωτο/μπαταριες/δεντρακια στο κεφαλι? σοβαρα τωρα? με τι fucked up λογικη τα σχεδιασαν? ? αντε να μου βγαλει και σκατουλα customization item
DTsuras Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Και εγω το περιμενα αρκετα καιρο αλλα οταν εμαθα οτι δεν θα εχει team battle για να παιζουμε διπλο με τον αδελφο μου..απλα θα περιμενω να πεσει πολυυυ η τιμη του και μετα..ηταν deal breaker για μενα. Κριμα..μετα το tekken 3,4 και 5 μαλλον θα παω σε Injustice 2.
Πανος999 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Το νοικιασα για να το δω.. Μερικα πραγματακια.. Πρωτο κ κυριο δν εχει team battle.. Για να παιξεις διπλο παιζεις vs κ καθε λιγο κ λιγακι ξανα πισω για αλλαγη παιχτη.. Το main story mode μικροτερο απο ωρα αν κανεις κ skip τα stories.. Βεβαια εχει κ αλλα battles να τσεκαρω που ακομα δν εχω δει.. Με μια πρωτη ματια,δν το αγοραζα με τπτ πανω απο 25-30 ευρω..
stelios18120 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Καλα που το ειπες γτ το ειχα στα αμεσα σχεδια να αγορασω. Θα το αφησω να πεσει αρκετα η τιμη του και μετα τοτε θα πεσει download απο το store ωστε να μπει στην συλλογη κ αυτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα