Προς το περιεχόμενο

Tekken 7 [PS4][Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου βρίσκει γρήγορα ναι, μήπως είναι θέμα της σύνδεσης σου; Όταν σε φιλτράρουν οι άλλοι έχεις χαμηλή;

Παίζεις με ethernet??

Εγώ βάζω φίλτρο 4+ πάντως

Γενικά πάντως μου βρίσκει πιο γρήγορα κόσμο στο ranked παρά στο quick

Δημοσ.

Καλά για να πάει 30€ θα πάρει πολύ πολύ καιρό

Μόλις πάει κανένα 50αρι € θα το πάρω.

Στα 50 κάτι είναι Στέλιο.
Δημοσ.

Κάντε add psn id KALLIANI, το έχω από 5/6 και ονλαιν που δοκίμασα δύο μεσημέρια από κανά τριάρι φορές δεν συνδέθηκε. Το ίδιο και ένα βράδυ που μπήκα για λίγο. Μετά όντως βγήκε το 1.02 update που από ότι λένε διόρθωσε κάπως το πρόβλημα αλλά μου ελειξε το plus και περιμένω για ανανέωση για να δω το τι συμβαίνει. Επίσης μου λείπουν μόνο τα ονλαιν trophies για την πλατίνα

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρε πού πάει και μου κάνει αποσύνδεση το ***!!! Ποιες οι πιθανότητες να έγινε κάτι τέτοιο κατά λάθος..

20170628_003348_HDR_zpsnxmnpitr.jpg

Τεσπά έφτασα 2ο dan αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμα πλήρως πώς δουλεύει το ranking system του παιχνιδιού και κυρίως πώς τρώω demotion και μέχρι πού;
Υποπτεύομαι περίπου αλλά θέλω να το ψάξω ακριβώς

Δημοσ.

Το έχει το GamesCom στα 42.70 για PS4. Δεν κρατήθηκα, πήγα και το πήρα.

Κάνω λίγη προπόνηση και μετά θα είμαι έτοιμος για ματσάκια.

• Like 1
Δημοσ.

χθες έπαιξα κάμποση ώρα μέχρι που τα έπαιξα και έβλεπα πουλάκια κι έτσι έπεσα rank (έπεσα σε καλούς, αλλά έχασα και αγώνες που δε θα έπρεπε να χάσω) και δεν πήγα για ύπνο μέχρι να ξανανέβω στο 3ο dan που ήμουν  :lol:

έπεσα και πάνω σε έναν έλληνα που με έκανε με τα κρεμμυδάκια όσο κράτησε η φάση, αλλά είχαμε αποσύνδεση..

σε αυτή τη περίπτωση μάλλον ήμουν τυχερός.. γενικά χθες είχα καλές συνδέσεις με εξαίρεση αυτή την αποσύνδεση και έναν αγώνα που πάγωνε ανά κάποια δευτερόλεπτα, όμως είχε λίγα θεματάκια στο matchmaking σε σχέση με άλλες φορές 

συνολικά όμως το online δουλεύει καλά 

επίσης κάτι πρέπει να γίνει με τα τουρνουά, γιατί εκεί υπάρχει το φαινόμενο ότι αν φύγει ο host το τουρνουά σταματάει και τους πετάει όλους έξω αντί να κάνει το παιχνίδι host κάποιον άλλον, είχα διαβάσει για αυτό αλλά μου έτυχε χθες με έναν ιταλό που μόλις έχασε την έκανε και μείναμε όλοι ***

Δημοσ.

Δεν έχω πάρει το dlc και ειλικρινά δεν ξέρω αν αξίζει, τον έξτρα χαρακτήρα πάντως του pre order τον είχε σε κωδικό για redeem στο psn

Δημοσ.

Δεν έχω πάρει το dlc και ειλικρινά δεν ξέρω αν αξίζει, τον έξτρα χαρακτήρα πάντως του pre order τον είχε σε κωδικό για redeem στο psn

Νομίζω οτι ο χαρακτήρας είναι η Eliza και αν δεν έχεις κάνει preorder είναι paid και ας έχεις το season pass.

Δημοσ.

εγω εχω ξενερωσει αρκετα και δεν ασχολουμαι αλλο.Το netcode της unreal 4 ειναι κυριως για Pc οποτε στην κονσολα εχει καποια θεματα...Βεβαια δε ξερω αν το εστρωσαν καθολου καθως εχω να μπω1 βδομαδα , παντως ειχα ξενερωσει , καθως περιμενα κανα 5λεπτο για ναπαιξω ενα ματς..

Δημοσ.

Ναι λένε ότι το netcode στο pc είναι πιο καλό δεν ξέρω αν έχει σχέση με την unreal 4 το μόνο άλλο παιχνίδι που έχω παίξει με αυτήν είναι το gears 4

Στο pc όμως έχει μονο 4000 παίκτες

Εγώ πάντως δεν έχω ιδιαίτερο παράπονο από το online του

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...