Προς το περιεχόμενο

Tekken 7 [PS4][Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

To παιχνιδι ειναι φοβερο,το μονο μειον που εχω βρει ειναι στο online,που παιδευει αρκετα.Ας ελπισουμε να στρωσει.Επισης ο Lei που πηγε???Ανεπιτρεπτο!

Δημοσ.

To παιχνιδι ειναι φοβερο,το μονο μειον που εχω βρει ειναι στο online,που παιδευει αρκετα.Ας ελπισουμε να στρωσει.Επισης ο Lei που πηγε???Ανεπιτρεπτο!

Έχει βγει patch (1.02) και δουλεύει μια χαρά πλέον
Δημοσ.

Καλά λείπει ο lei;;;;

Όντως;

Βασικά επειδή ακόμα δεν το έχω,λείπουν και άλλοι παίκτες;

Λειπει κ η julia κ αλλοι.Το username μου ειναι demt,oποιος θελει με κανει add να παιζουμε...

• Like 1
Δημοσ.

Το patch περνιεται μονο του σωστα?Η πρεπει να το βρω εγω?

Ανάλογα τι έχεις βάλει στις ρυθμίσεις της κονσόλας

Αλλά τελοσπάντων αφού περαστεί το patch θα δεις σημαντική διαφορά σε 1 λεπτο το πολύ άντε 2 αν παίζεις καμιά καμμένη ώρα θα σου έχει βρει αγώνα, τα connection lost σταμάτησαν

Και μάλιστα μου βρίσκει και αγώνες με connection τουλάχιστον 4 αρκετά εύκολα για να παίζεις ανθρώπινα

Δημοσ.

Λειπει κ η julia κ αλλοι.Το username μου ειναι demt,oποιος θελει με κανει add να παιζουμε...

Μόλις το αγορασω θα σε κάνω add να παίξουμε κανένα αγώνα :)

Δημοσ.

με τοσα fighting gameς ηδη στη πλατφορμα, πιθανολογω οτι οι πιο πολλοι περιμενουν να πεσει λιγο η τιμη.. εγω τουλαχιστον δε καιγομαι για αμεση αγορα, εχω ηδη doa, ssf, mortal kombat κλπ. αλλα σιγουρα θα το αγορασω

Δημοσ.

Mortal kombat xl έχω μέχρι στιγμής αλλά άλλη χάρη έχει το tekken :)

Πότε λέτε να πέσει η τιμή του έστω κανένα 20€;;

Και γω είχα το mortal,αλλά το πούλησα,για να πάρω το tekken.Για να πέσει στα 30 θα αργήσει λογικά.

Εγώ το έχω πάρει

Στο quick game σου βρίσκει αντίπαλο σε 1-2 λεπτά;Γιατί εγώ περιμένω κ περιμένω κ τίποτα.Παω κ χώνονται σε κάνα session.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...