Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγώ δεν θα κόλαγα στο διετές, συνήθως κάμια αύξηση θα κάνουν (όπως πάντα όλες οι εταιρίες και θα μπορ εις να φύγεις χωρίς ποινή :)

Πως γίνεται αυτό? 

Και εγώ είμαι στο ίδιο δίλημμα μιας και ετοιμάζομαι για καινούριο σπίτι. 

Δημοσ.

Πως γίνεται αυτό? 

Και εγώ είμαι στο ίδιο δίλημμα μιας και ετοιμάζομαι για καινούριο σπίτι. 

αν σου κανουν με το ζορρυ αλλαγη στο τιμολογιο εχεις ενα μηνα δικαιωμα να διακόψεις το συμβολαιο

Δημοσ.

Εντάξει, με πήραν από Vodafone τώρα και μου έκαναν τρελή προσφορά. 12μηνο συμβόλαιο, 24άρι internet, απεριόριστα αστικά/υπεραστικά, 5 ώρες προς κινητά, δώρο κάρτα vodafone με 120 λεπτά το μήνα δωρεάν προς όλους, και κάτι κουπόνια βλακείες που μου έλεγαν, δωρεάν εξοπλισμός router, δωρεάν η αριθμοδότηση, δωρεάν τα 2 πρώτα πάγια, και θα μου βγαίνει με το 5% μέσα 27,03 ο μήνας. Το 12μηνο δηλαδή 270,30 ευρώ. 22,525 ο μήνας, πατάει κάτω ακόμα και την προσφορά της wind, και είναι μόνο 1 χρόνος συμβόλαιο.

Δημοσ.

Εντάξει, με πήραν από Vodafone τώρα και μου έκαναν τρελή προσφορά. 12μηνο συμβόλαιο, 24άρι internet, απεριόριστα αστικά/υπεραστικά, 5 ώρες προς κινητά, δώρο κάρτα vodafone με 120 λεπτά το μήνα δωρεάν προς όλους, και κάτι κουπόνια βλακείες που μου έλεγαν, δωρεάν εξοπλισμός router, δωρεάν η αριθμοδότηση, δωρεάν τα 2 πρώτα πάγια, και θα μου βγαίνει με το 5% μέσα 27,03 ο μήνας. Το 12μηνο δηλαδή 270,30 ευρώ. 22,525 ο μήνας, πατάει κάτω ακόμα και την προσφορά της wind, και είναι μόνο 1 χρόνος συμβόλαιο.

δυστυχώς για να κερδισεις θα πρεπει να μείνεις στη Vodafone πολυ παραπανω αλλιως αν γυρισεις σε cosmote θα σου ζητησει αλλα 100+ ο cosmote οποτε έρχεται μια η αλλη ...

Δημοσ.

Τι εννοείς άλλα 100+; Στις 365 μέρες αν δεν έχω καλή προσφορά από Vodafone, θα γυρίσω σε forthnet με 12μηνο συμβόλαιο σκέτο internet προπληρωμή στα 15,75 ο μήνας (189 ο χρόνος) συν άλλα 35 ευρώ για την φορητότητα (18.67 ο μήνας θα μου βγει δηλαδή).

Δημοσ.

Στη forthnet, επειδή θέλω και εγώ να πάω συντομα, μου λένε ότι το 21,90 που δείχνει στο ιντερνέτ είναι βασικά 23 με τους φόρους. Ισχύει αυτο? Απεριόριστα αστικά/υπεραστικά, κινητά, ιντερνέτ και μου δίνουν και ρούτερ. +35 τέλη ενεργοποίησης φυσικά. Και 24 μήνες συμβόλαιο.

Μπορείς να προπληρώσεις και χρόνο για καλύτερη τιμή?

Δημοσ.

Μόνο σκέτο internet και τηλέφωνα με χρονοχρέωση και όχι απεριόριστα, 15 ευρώ το μήνα για προπληρωμή ο χρόνος.

Στις τιμές forthnet που βλέπεις βάζεις και το +5%, οπότε γίνεται 15,75 αυτό με το ίντερνετ (189 ευρώ δηλαδή), και 23 πρακτικά αυτό που λες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...