DrNick Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Καλημέρα, Μήπως ξέρει κανείς τι έντομο είναι αυτό;
kiko33gr Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Αν και δε φαίνεται καλά, εμένα μου μοιάζει για κοριός, αλλά πραγματικά σου εύχομαι να μην είναι. Έχεις τσιμπίματα στο σώμα, συνήθως αρκετά σε μία γραμμή; Πρέπει να καλέσεις συνεργείο απεντόμωσης όσο πιο γρήγορα μπορείς, αν και απ'ότι ξέρω είναι δύσκολη η καταπολέμισή τους.
DrNick Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δε φαίνεται καλά στη φωτογραφία αλλά δεν έχει τα χαρακτηριστικά που αναφέρονται. Είναι πιο μικρό, μαύρο κ δεν έχει αυτό το πλατύ σχήμα με το χαμηλό πλαϊνό προφίλ. Δεν υπάρχουν δαγκώματα, τσιμπήματα. Υπάρχουν σκυλιά στο διπλανό σπίτι κ φοβόμουν τίποτα σχετικό με τσιμπούρια ή ψύλλους.
louilouiCK Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 σοβαρά τώρα πιο μικρή δεν μπορούσες να βγάλεις; δηλαδή την έβγαλες και είδες πόσο μικρή ειναι και είπες "εντάξει αυτή κάνει για να δούνε για τι πράγμα μιλάω" .... 5
kiko33gr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Ψύλλος δεν είναι σίγουρα, για τσιμπούρι δε μου μοιάζει πολύ, αλλά δε φαίνεται και καλά. Που το βρήκες; Δεν μπορείς να βγάλεις μία καλύτερη φωτογραφία;
Ghost_Rider Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Ψύλλος δεν είναι σίγουρα, για τσιμπούρι δε μου μοιάζει πολύ, αλλά δε φαίνεται και καλά. Που το βρήκες; Δεν μπορείς να βγάλεις μία καλύτερη φωτογραφία; απο το google εικονες το ανεβασε ο παλάβας
DrNick Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Καλημέρες. Σεντόνι πλυμένο, απλωμένο. Η φωτογραφία είναι κροπ από αυτή που έβγαλα με το κινητό. Άλλες 2-3 είναι φλου. Θα προσπαθήσω να δω αν καμμία βλέπεται. Edit: άλλη μια προφίλ λιγότερο καθαρή. Κ οι 2 είναι κροπ από φωτογραφία κινητού. Ο ... φίλος δε ζει πια.
kiko33gr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Ούτε σ'αυτήν φαίνεται καλά, αλλά σαν να έχεις δίκιο - έτσι από τα πλάγια δε μοιάζει. Είδες μόνο ένα και τέλος ή βλέπεις μερικά όταν αλλάζεις σεντόνια ή κοιτάξεις καλά το στρώμα;
DrNick Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δεν έχω ξαναδεί. Ήταν ένα σε πλυμένο σεντόνι κ θορυβήθηκε η γυναίκα μου. Δε μου έμοιαζε με ότι κοίταξα στο ιντερνετ αλλά της υποσχεθηκα να ρωτήσω.
kiko33gr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Τότε μπορεί να ήταν κάποιο τυχαίο ζουζούνι. Ρίξε μία ματιά στο στρώμα καλά - ειδικά σε σχισμές και ραφές. Βάζε και λευκά σεντόνι για ένα διάστημα. Αν δεν βρεις κάτι, μάλλον δεν πρέπει να ανησυχείς. 1
Kvalenti110Noa Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Γειά σας! Μήπως ξέρεις κάποιος τι είναι αυτό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα