Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή το ρεύμα στην περιοχή είναι πολύ χάλια ειδικά όταν βρέχει μου κάνει πολλές στιγμιαίες διακοπές, ποιο ups θεωρείτε κατάλληλο? Η τιβί καταναλώνει 180 watt μετρημένος με όργανο,με ενδιαφέρει μόνο η στιγμιαίες διακοπές, ευχαριστω

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ENERGENIE EG-UPS-034.

Έβαλα το συγκεκριμένο ups μαζί με οθόνη 55" 4κ, tower, ασύρματο τηλέφωνο και το ρούτερ. Δεν έχω ασχοληθεί ακριβώς με μετρήσεις κ λεπτά αυτονομίας σε περίπτωση διακοπής αλλά μπορώ να σου δώσω μερικά στοιχεία.

Η τηλεόραση μου όπως λένε τα χαρτιά καταναλώνει 90watts, το πισι μου έχει 450watt τροφοδοτικό. Αυτό που μπορώ να σου πω, επειδή κ εγώ βρίσκομαι σε μέρος με πολλές διακοπές, είναι ότι θα κάνεις σωστή κίνηση να εγκαταστήσεις ups. Πολλές φορές κανει μικρές διακοπές το ρεύμα αλλά εγώ συνεχίζω να παίζω ονλαιν στην τιβι, ούτε το ιντερνέτ κόβεται ούτε η τηλεόραση σβήνει.

Το ups αυτό ίσως να είναι κ υπεραρκετό για τον εξοπλισμό μου εφόσον πηγαίνει έως και 25-30% των δυνατοτήτων του σύμφωνα με τις ενδείξεις του στην οθόνη που έχει.

• Like 1
Δημοσ.

Link.png Site: ups στα 55 ευρω προσφορα..καλο και μεγαλο...μπορεις να βαλεις και εναν υπολογιστη για καθημερινη χρηση δηλαδη..ή και ενα home cinema μετριας ισχυς πανω..

• Like 1
Δημοσ.

ευχαριστω παιδεια,πηρα τελικα αυτον ,http://www.e-shop.gr/powerwalker-vi-800-sw-800va-480w-line-interactive-ups-p-PER.701895, βασικαγιατι εχει ψηφιακη οθωνη που δειχνει το ρευμα που μπαινει ,ακομα δεν παρελαβα για να το δοκιμασω αλλα λογικα κανει γιατι μετρησα οτι τα φορτια μου ειναι απο 160-220 watt ,αυτος ειναι 480 watt λογικα της στιμαιες διακοπες θα τις αντεξει ακομα και με τον ενιχυτη (ειναι θηριο )πανω με δειχνει ο μετρητης  περιπου στα 360 watt λογικα στιγμαια θα τον αντεξει και αυτο (θα το δοκιμασω τραβωντα την πριζα ) αν οχι δεν πειραζει δεν δουλευει συνεχεια αυτος απλα θα τον βαλω σε εναν σταθεροποιητη τασεως και τελος ετσι και αλλιως λενε οτι το ups  δημιουργει κατι σαν παρασιτα στον ηχο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...