Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ποια μοντελα?  γιατι ολα αποκλειεται...!  το δικο μου (RED MI PRO) θελει ακουστικα.......!!! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δες την υπογραφή μου να δεις σε ποια

αυτα ειναι 4 μοντελα (της ΧΙΑΟΜΙ εννοω). αυτο απο μονο του, δεν σημαινει οτι ολα μπορουν να παιξουν ραδιο, χωρις ακουστικα...!

το δικο μου π.χ γιατι δεν παιζει και μου ζηταει να συνδεσω ακουστικα?

Edit, επισης το ιδιο κανει και το RN3 kenzo, ενος κολλητου μου.

Επεξ/σία από cabdik
Δημοσ.

Όσα έχω πάρει παίζουν χωρίς.....

Και δεν νομίζω να το λέω αυθαίρετα.....!!!!

Xiaomi note 3 pro με official 8.5.x.x δεν παιζει χωρις ακουστικα..

(Μολις το δοκιμασα)

Δημοσ.

για να τελειωνουμε με αυτο το θεμα, γιατι ειμαστε OFF TOPIC, και το θεμα ειναι το 3310. 

τα XIAOMI οπως και το 99% των Android, δεν πιανουν επισημως Ραδιο, χωρις ακουστικα. το οτι καποιες φορες, πιανουν καποιους σταθμους, πιθανοτατα (δεν υπαρχει επισημη εξηγηση για αυτο, αρα υποθετουμε) εχει να κανει με τον συνδυασμο υπερευαισθησιας του κινητου και σηματος καποιων ραδιοφωνικων σταθμων.  

δλδ.,  αν ενας σταθμος εχει αρκετα δυνατο σημα, και το κινητο βρισκετε σε ικανη εμβελεια, τοτε μπορει να πιασει και να ακουσετε ραδιοφωνο χωρις κεραια (=ακουστικα). αλλα αν κανετε το ιδιο και στην εξοχη, σε πιο μακρινη αποσταση απο τους σταθμους, θα πιασει?  λογικα οχι..!   

γι αυτο λεμε αλλο το να υποστηριζει επισημως, ληψη ραδιοφωνου χωρις ακουστικα, και αλλο περιστασιακα και απο σποντα, να πιανεις ραδιοφωνο....!!! 

• Like 2
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

πάντως οι νεοNOKIAδες φτιάξανε φανταιζί το φιδάκι και παρατήσανε τις επαφές περίπου σε χάλια προ 15ετίας με 1 πεδίο ονοματεπώνυμο 24 χαρακτήρων και άλλο 1 ο αριθμός...

3 μέρες μου έφαγε να συγχρονίσω σχεδόν σωστά τις 130 επαφές του πεθερού από το λογαριασμό του στο Γούγλη και πάλι θέλανε χτένισμα (πχ πρέπει να είναι τύπου "κινητό") - ενώ υπάρχει τέτοια αγορά για τέτοια τηλέφωνα (και μάλιστα ο πεθερός θα έφτανε στο 100άρικο για ένα καλοφτιαγμένο τέτοιο τηλέφωνο) οι τύποι το βλέπουν σαν αρπαχτή συν φιδάκι - αν δεν είχα ένα παλιό Sony που συγχρόνισε ενδιάμεσα μέσω bluetooth από το tablet του πεθερού ακόμα θα πάλεβα καθώς δεν εισάγει VCF ή CSV αρχεία και τρέχα γύρευε για PC να τρέξεις έκδοση του αρχαίου NOKIA PC SUITE που να υποστηρίζει σωστά τα ελληνικά - λες και είμαστε στο ... 2003

για να μην πω για τα μπαγκς στις ταχείες κλήσεις ...

γενικά στα 59 ευρώ ΔΕΝ θα έπρεπε να έχει καθόλου τέτοια θέματα ειδάλλως να το πουλάγανε 30 και χάρισμα τους το λωκόφιδο!

• Like 1
Δημοσ.

πάντως οι νεοNOKIAδες φτιάξανε φανταιζί το φιδάκι και παρατήσανε τις επαφές περίπου σε χάλια προ 15ετίας με 1 πεδίο ονοματεπώνυμο 24 χαρακτήρων και άλλο 1 ο αριθμός...

3 μέρες μου έφαγε να συγχρονίσω σχεδόν σωστά τις 130 επαφές του πεθερού από το λογαριασμό του στο Γούγλη και πάλι θέλανε χτένισμα (πχ πρέπει να είναι τύπου "κινητό") - ενώ υπάρχει τέτοια αγορά για τέτοια τηλέφωνα (και μάλιστα ο πεθερός θα έφτανε στο 100άρικο για ένα καλοφτιαγμένο τέτοιο τηλέφωνο) οι τύποι το βλέπουν σαν αρπαχτή συν φιδάκι - αν δεν είχα ένα παλιό Sony που συγχρόνισε ενδιάμεσα μέσω bluetooth από το tablet του πεθερού ακόμα θα πάλεβα καθώς δεν εισάγει VCF ή CSV αρχεία και τρέχα γύρευε για PC να τρέξεις έκδοση του αρχαίου NOKIA PC SUITE που να υποστηρίζει σωστά τα ελληνικά - λες και είμαστε στο ... 2003

για να μην πω για τα μπαγκς στις ταχείες κλήσεις ...

γενικά στα 59 ευρώ ΔΕΝ θα έπρεπε να έχει καθόλου τέτοια θέματα ειδάλλως να το πουλάγανε 30 και χάρισμα τους το λωκόφιδο!

Παιζει ραδιο χωρις ακουστικα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...