Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα θελω να αγορασω το 3310...Ξερουμε ποτε βγαινει Ελλαδα γιατι εχει καθυστερησει νομιζω

Απο Ευρωπη υπαρχει καπου?

Μονο ebay το βρηκα αλλα δεν ξερω αν ειναι οκ(ελληνικο menu και συμβατο με δικτυα) Επειδη εχω ενα κουπονι σκεφτομαι να το παρω απο εκει γιατι βγαινει 45€

http://m.ebay.co.uk/itm/NOKIA-3310-NEW-2017-Dual-SIM-2MP-Camera-Long-Battery-Life-Retro-Fantastic-Phone-/252972770794?var=&hash=item3ae65a25ea:m:mb2tf2pfh6NeSwmgI1V9bLQ&_trkparms=pageci%253A2ee66159-4d97-11e7-8414-74dbd180345a%257Cparentrq%253A904f580715c0aa18f1fcc3c7fffcd6b3%257Ciid%253A3

Δημοσ.

Στο site του Γερμανου δεν το βρηκα ουτε σε μαγαζι το εχει και στο You λεει κατοπιν παραγγελιας οποτε οχι αμεσα

• Like 1
Δημοσ.

Στο site του Γερμανου δεν το βρηκα ουτε σε μαγαζι το εχει και στο You λεει κατοπιν παραγγελιας οποτε οχι αμεσα

Στο you.gr είναι παραδοτέα την άλλη εβδομάδα. Πάρε και ρώτα

• Like 1
Δημοσ.

Εδώ (ΓΕΡΜΑΝΟ)το έχουν.
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μπορει καποιος να μας πει αν το 3310 παιζει RADIO χωρις τα ακουστικά;

Το 99% των κινητών δν παίζουν ράδιο χωρίς ακουστικά οπότε το ίδιο ισχύει και για το Νοκια

• Like 1
Δημοσ.

Το 99% των κινητών δν παίζουν ράδιο χωρίς ακουστικά οπότε το ίδιο ισχύει και για το Νοκια

Το μόνο που ξερω οτι παίζει χωρίς ακουστικά είναι το Alcatel oneotouch 228
Δημοσ.

μην το λες.. ετσι αυθαιρετα......!! (Xiaomi Owner here)

Όσα έχω πάρει παίζουν χωρίς.....

Και δεν νομίζω να το λέω αυθαίρετα.....!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...