Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενταξει φιλε προτεινε μου μια καλυτερη οθονη 200 euro

Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος με τούτη .

Την έχω από το μάρτιο .

Δημοσ.

Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος με τούτη .

Την έχω από το μάρτιο .

Παλεύεται 1080p σε 27άρα;;; Ρωτάω γιατί θέλω να πάω σε μεγαλύτερη οθόνη από αυτές που έχω (23άρες) και δεν είμαι σίγουρος για το αν είναι καλή επιλογή το 1080p σε 27 ιντσες...

Δημοσ.

Καλή οθόνη είναι, απλά πρέπει να πάρεις amd κάρτα γραφικών για να εκμεταλλευτείς το freesync

Βρε δεν διαφωνώ ότι μπορεί να είναι εξαιρετική οθόνη...αν παλεύεται 27 ίντσες και 1080p είναι η απορία μου...

Δημοσ.

Βρε δεν διαφωνώ ότι μπορεί να είναι εξαιρετική οθόνη...αν παλεύεται 27 ίντσες και 1080p είναι η απορία μου...

Προσωπικά δεν το προτείνω. Για 27αρα πας σε 1440p. Για 1080 πας σε 24αρα.

• Like 1
Δημοσ.

Παλεύεται 1080p σε 27άρα;;; Ρωτάω γιατί θέλω να πάω σε μεγαλύτερη οθόνη από αυτές που έχω (23άρες) και δεν είμαι σίγουρος για το αν είναι καλή επιλογή το 1080p σε 27 ιντσες...

Εγώ τη βρίσκω τέλεια. Η τάση θεωρώ είναι να ανεβαίνουμε σε διαστάσεις οθόνης.

24" είχα crt , το 2004. Και lcd το 2008 . Σήμερα τη θεωρώ μικρή . Από την άλλη 27" σε 2Κ , στο desktop , τη θεωρώ στραβομάρα, τα γράμματα απίστευτα μικρά (χωρίς μεγένθυση).

Το μόνο πρόβλημα όταν πήρα την 27άρα σε 1080 , είναι ότι η παλιά μου 24άρα (πάλι 1080) σε άλλο σύστημα , δεν είναι πλέον ανεκτή. Πρέπει να τη σουτάρω σύντομα και να αντικατασταθεί και εκείνη με 27άρα (ή παραπάνω , π.χ. 32άρα σε 2Κ ).

Δημοσ.

δεν ειναι κακο το build απλα εγω θα πηγαινα σε λιγο καλυτερους δισκους και σιγουρα αλλη mobo εξαιτιας των vrm της εν λογω...βεβαια οταν εκανα το 1ο μου build επενδυσα σε τροφοδοτικο και κουτι γιατι ηξερα πως θα κανω πολλες αναβαθμισεις οπως και εγινε (αλλαξα 4 καρτες και 2 mobo-cpu-ram) οποτε θα σου προτεινα το ιδιο ΑΝ! εχεις τα ιδια σχεδια

υ.γ τσεκαρε τι παιζει με τα μεραφορικα της καρτας γιατι θυμαμαι οτι το vision χρεωνει περιεργα τα μεταφορικα

Τι εχουν τα vrm της συγκεκριμενης?Ειναι σχετικα σε καλο επιπεδο..

Για τον L7 συμφωνω, ψιλομαπα ssd.

Δημοσ.

Μη πας.Δε θα κανεις αναβαθμιση ετσι αλλα υποβαθμιση στα περισσοτερα.Βρισκεις 1440p με 240ε+ απο eu αν ψαξεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...