David20 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Καλησπερα σε ολους.. Εχω το εξης θεμα : Εγκατεστησα σε laptop φιλου το μ torrent 3.5.0 (43804)..Την ιδια εκδοση χρησιμοποιω κι εγω. Απ την ωρα που το εγκατεστησα ομως δεν ανοιγει με τιποτε,παρα μονο με "εκτελεση ως διαχειριστης".. Το εκλεισα κανονικα και πηγα να κατεβασω ταινια να το δοκιμασω και εβγαζε ειδοποιηση οτι το προγραμμα τρεχει ηδη ,οτι πρεπει να κλεισει κλπ..Οποια προσπαθεια κι αν εκανα να βγαλω ακρη δεν καταφερα τιποτε. Υπ οψιν οτι πριν ετρεξα διαγνωστικα μεταξυ των οποιων το Rogue Killer το οποιο μας εβγαλε ως κακοβουλο λογισμικο μια αλλη εκδοση torrent που υπηρχε ηδη,την 3.2.3... Απο εκεινη την ωρα και μετα εγινε οτι γραφω παραπανω.. Μηπως μπορει κανεις να δωσει μια βοηθεια ; Ευχαριστω παρα πολυ.
alexisnik19911 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 εγω σου προτεινω να μην ξανασχοληθεις με το εν λογω προγραμμα βαλε καλυτερα το qbittorrent https://www.qbittorrent.org/download.php 1
Damachi Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Ναι - θελει install /repair . H ακομα καλυτερα ξεφορτωσου το ειναι malware downloader . Με ctr+alt+delete καντο close
BlueBlood7 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Απεγκατέστησέ το με το revo uninstaller και τρέξε στη συνέχεια και ένα ccleaner. Εγκατέστησέ το μετά ξανά. Προτείνω μια παλιά έκδοση την 2.2.1 1
Dr_73 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 εγω σου προτεινω να μην ξανασχοληθεις με το εν λογω προγραμμα βαλε καλυτερα το qbittorrent https://www.qbittorrent.org/download.php Συμφωνώ με την παραπάνω άποψη. Ακόμη καλύτερο , θεωρώ το transmission που υπάρχει σε όλες τις διανομές linux (καλύτερα να κατεβάζεις torrents με linux και να τα ελέγχεις με το δωρεάν antivirus ClamTK ).
BlueBlood7 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Ναι όλοι αυτοί που χρησιμοποιοούν το μτορρεντ 10ετία είναι ηλίθιοι. Τι να πεις
Dr_73 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Ναι όλοι αυτοί που χρησιμοποιοούν το μτορρεντ 10ετία είναι ηλίθιοι. Τι να πεις Ηλίθιοι δεν είναι , απλά έχει τύχει σε 2 μερες , να κάνω 4 εγκαταστάσεις windows , στις 3 να δουλεύει μια χαρά και στην 4η να μην θέλει να δουλέψει με τίποτε.
David20 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Οπως και να χει θα δω τι θα κανω και σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας..Μαλλον θα κατεβασω το qbitorrent. Nα ειστε καλα ολοι !!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα