GeorgeR1_700 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Ένας μου έδωσε με στικάκι κάποιους σελιδοδείκτες html, το θέμα είναι ότι τα διέγραψα για τον λόγο του ότι έκανα τη δουλεία που χρειαζόμουν. Όμως τελικά προέκυψε κάτι και πρέπει να τους ξαναβρώ. Έχω μόνο τα link από το ιστορικό σε html που όπως καταλαβαίνετε δεν μου τα ανοίγει. Υπάρχει περίπτωση αυτά τα link να τα μετατρέψω σε κανονικές ιστοσελίδες. (Χρησιμοποιώ το Chrome) Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2017 από GeorgeR1_700
jim_p Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Αν εννοεις οτι ητανε ενα αρχειο .html, στο οποιο εκανες διπλο κλικ και αυτο ανοιξε στον browser, τοτε δεν μπορεις να κανεις τιποτα αφου το διεγραψες.
isay Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Και αν εννοεις να βάλεις πάλι το σελιδοδείκτη, τοτε απο το ιστορικό ανοιξεις την ιστοσελίδα και κάνεις νεο σελιδοδείκτη
micos000 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Μάλλον εννοεί αυτό που είπε ο jim πριν. Αναφέρεται στο ιστορικό των πρόσφατα ανοιγμένων αρχείων των windows. Αυτά δεν οδηγούν όμως πουθενά αφού έχουν διαγραφεί τα αρχεία. Αφού όμως έχουν ανοίξει τα λινκ στον browser τότε θα υπάρχουν και στο ιστορικό του, εκτός κι αν έγινε καθαρισμός. Τελευταία λύση είναι η ανάκτηση διεγραμμένων αρχείων από το στικάκι. Δωρεάν το recuva, μη δωρεάν active@file recovery, getdataback κτλ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα